< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Yatırım sohbetleri, anlık muhabbet, kaynaşma, selamlaşma (3. sayfa)
-
-
Allah kahretsln zaten ne yapacağımızı şaşırdık . Fon mu altın mı vs . Ev araba aldım ben çoğuna , kalan 3-5’i de nası değerlendireceğiz diye düşünmekten yoruldum .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bizim de ev alma düşüncemiz var ama henüz o denli paramız yok. En azından para ölmesin dedik ama her gün döviz geçmediğime pişman oluyorum. O aradaki açığı kapatmanın bir yolunu arıyorum.
-
Benim hepsi BGP de hocam 😁 Ama bugün bozuyorum artık.
yakın zamanda kullanmayı dusundugum bir kısım tl usd ye donusturemedn kaldı , USD her gün 10 kurus artıyor, 1 liralık makastan usd ye de geçmiyorum, makas da her gün artıyor, 10 kurusluk artısı karsılayabilecek para piyasası fonu var mı, bir süre parkta kalsın bari.
-
Yok be hocam eğlenceli bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En ucuz dolar nereden alırım makas çok açık hep
Hocam "en ucuz" kalmadi maalesef artık. 32.50 liraya en yakın neresi varsa oradan alın, sanırım binance en ucuz şuan. Bankalar 32.80-33 arası veriyor
Hocam binance ve genel olarak kriptoya ziraat ve devlet bankalarına güvendiğimden çok güveniyorum. Binance TR üzerinden Usdt alıp Binance Global'e transfer ediyorsunuz, tek tıkla faizden faydalabiliyorsunuz. Oran %32'lere çıkabiliyor ancak 500 dolardan sonra bonus olan %7'yi alamıyorsunuz.
hazır konusu açılmışken, kriptoyu es geçmeyin dostlar. 2021-2022 den beri %90-95 düşen coinlerin şimdi kaybettiklerini alma zamanındayız. riske atabileceğiniz bir miktarla denemekten çekinmeyin çünkü geceden sabaha her şeyin %20-30 arttığı bu boğa dönemi çok kısa sürüyor. boğa yaşamamış binance Launchpade çıkmış coinlerin kazandırmamasını olanak dışı olarak görüyorum. tek yapmamanız gereken vadeliye bulaşmak olur. acemiyseniz yaşama şansınız yok.
-
Eğlenceli de takip etmekten gerçek işlerime odaklanamıyorum çok oyalıyor .
tefastan bakabilirsiniz fonlara
icz deydim, ben 3 aylık getiriler güzel en yüksek 10 kalem bunlar.YTD
-
Dolar almak isteyenler Alternatifbank hala çok uygun veriyor ;
-
Burayı hareketlendirmek gerekli. Mevduatta mevduat diye diğer konuda sürekli mesaj siliniyor. Günümüz piyasasında mevduat diye bişey kalmadı. Buradan istediğimiz gibi yatırım muhabbeti yapabiliriz
Bitcoin etf onaylanınca kriptoyu kimse tutamayacak.
Mesajım bulunsun.
-
Yazın hareketlensin burdan döviz kıymetli maden borsa kripto fon vs tartışalım
Ocak ayında Bitcoin ETF onaylandı zaten, ayrıca katılıyorum, öyle bir anda yükselmez haliyle ama artık 100.000 dolara çıkması işten bile değil
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X