İzban ile gidecekler pancar istasyonunda inip 701,712 nolu otobüsler ile çiftlik durağında inin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 3 Ekim 2021; 11:25:39 > |
YATSAN İHRAÇ FAZLASI ÜRÜNLER 2021 (Sadece Mağaza) (3. sayfa)
-
-
bir türlü il dışına sevkiyat için formül bulamadım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Önceki konuda kargo firmaları falan paylaşmışlardı ama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
İzmir dışına kargo olayı büyük sıkıntı. 3-4 yıl önce anlaşmalı kargoyla 150-200 tl civarına gönderiyorlardı ama son 2 yıldır yapmıyorlar bunu.
Switzerland prem plus 3500 iyi fiyatmış. Zamanında switzerlandı 900’e almıştık çöktü gitti. Bu sene İdaş mira-coil (millenium) aldım güzel yatak ama kaplaması fazla ince. Yün tarafı woolmark, aşırı sıcak yapıyor yatamadım, tarifi mümkün değil vücut alev alıyor. Organik pamuk tarafında kullanıyorum. Yatsan’daki mira-coil’li modelde de aşırı kaplama vardı çok yumuşaktı.
Yatak alırken marka modele değil içeriğe bakın. Harici Lisanslı yataklar alın derim.
-
pazartesi detaylı bilgi isteyen olursa bilgilendirebilirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de İzmir’deyim
Tam da geçen hafta yatak, baza ve koltuk takımı almayı konuşuyorduk.
Gidip görmeye değer gibi. Fiyatlar için araştırma yapmadım, gerçek indirim mi bunlar yoksa bir düzenbazlık var mıdır işin içinde ? :)
farklı bir bakış açısı getirebilirim inşallah detaylı sorularla bilgi vermek niyetindeyim forumdaş lara
Evet gördüğüm kadarıyla Yorgan, battaniye, yastık ve Alez vardı.
Gözlemlerime göre geçen senelere göre yaylı yataklar daha çok, fiyatlar geçen senelere göre pahalı.
Karşılaştırma yapmanız çok zor ürünlerin satışı internet'de yok çoğu ürün numune model yada üretimi bitmiş.
Tek kişilik yatak 2 model dışında yoktu hepsi yaylı veya çift kişilik bu sene boşuna gittim diyebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 3 Ekim 2021; 11:24:8 > -
Teşekkürler bilgilendirme için
Salı günü gitmeyi düşünüyorduk da iptal mi etsek acaba
2 adet tek kişilik yatak ve baza, 1 adet çift kişilik yatak alacaktık.
Stoklar yenilenmeyecekse gitmenin anlamı yok o zaman
Stok arka tarafta dolu yani fabrika da orada, işin aslı çıkardıkları ürünler ne kadar hızlı satılırsa arkadan yeni ürün getiriyorlar satış hızına bağlı yani.
Ancak geçen seneler de gittiğimde max 2-3 kişi oluyordu bu sene 8-10 kişi satış hızı yükselmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 3 Ekim 2021; 11:37:29 > -
Biraz şans işi o zaman
Denk gelirse alınabilir
Her ihtimale karşı giderim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRIENDS -- 3 Ekim 2021; 11:33:0 >
yatsandayım şuan,
pek ürün kalmamış çoğu satılmış ara ürünler var şansınıza artık beklentileri aşağıda tutmakta fayda var
bu arada İzmir kargolamaları 2 ayı bulur diyorlar
haber veren arkadaşa teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truckerdriver -- 4 Ekim 2021; 19:36:14 >
Ürün sayısı geçmiş dönemlere göre az zaten bir önceki mesajımda yazmıştım, nakliye 2 ayı bulur kim dedi size 1 adet yatak aldım ertesi gün aradılar nakliye için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 5 Ekim 2021; 17:1:40 > -
iki hanfendiden birisi..
80 cm genişliğinde olan bebek yataklarından var mı hiç gözünüze çarptı mı ?
evet
iki hanfendinin bulunduğu masanın sağına doğru çeşitli boylarda gözüme çarpmıştı detaylı bilgiye sahip değilim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X