14) Bölüm içerisindeki konulara sürekli olarak konunun açılış amacının önüne geçecek şekilde alakasız mesajlar yazmak ve alakasız resimler koymak yasaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: oRHaN07
quote:
Orijinalden alıntı: jowood1
Beyler odada kertenkele var ve yakalayamadım :) ne yapabilirim önerilerinizi bekliyorum, yakalayamazsam bişey yapar mı ?
bahsettiğin bu mu? eğer buysa bunlardan bizim köyde hep olur.. tavandaki böcek vs yerler.. dili kızıl denir bizim oralarda.. bi zararıda yoktur aksine iyi bişeydir:)
evet tam olarak böyle, çok atik birşey yakalayamadım...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Numan
14) Bölüm içerisindeki konulara sürekli olarak konunun açılış amacının önüne geçecek şekilde alakasız mesajlar yazmak ve alakasız resimler koymak yasaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: Tomaya Su Sıkan Sikörtıl
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Numan
Alıntıları Göster
Benim odamada girmişti birkere bulamadım 1 senedir falan yaşıyorum normal.Böcek yer diyen arkadaş haklı.Odamda küçük sineklerden başka böcek olmuyor.Onlarda ayda yılda bir giriyor.
AkreP hamam bocegi,kertenkele. Tarantula filanda cikarsa beyoglu meyoylu deme cik o evden.
evin temizse açlıktan bir ayda ölür zatem, yok leş gibiyse seni bile gömer
quote:
Orijinalden alıntı: gfbekir
pek severim zararsız ordan oraya dolaşırlar duvarlarda. Taa yıllar önce bi tanesini yakalayım derken kuyruğu kopmuştu ağlıcaktım üzüntüden
Hacı eğer odada klima varsa odayı sogut. Soğuk kanlı olduğu için hareketleri yavasyalacaktir. Sonrada at ağzına Ye beleş protein .
quote:
Orijinalden alıntı: gfbekir
yapışkanın ortasına ışık saçan bir şey koy ışık böcekleri çektiği için kertenkeleyide çeker
ev giriş katta mı ? giren çıkan böcekler felan
quote:
quote:
quote:
Beyler odada kertenkele var ve yakalayamadım :) ne yapabilirim önerilerinizi bekliyorum, yakalayamazsam bişey yapar mı ?
bahsettiğin bu mu? eğer buysa bunlardan bizim köyde hep olur.. tavandaki böcek vs yerler.. dili kızıl denir bizim oralarda.. bi zararıda yoktur aksine iyi bişeydir:)
evet tam olarak böyle, çok atik birşey yakalayamadım...
elleme hocam kalsın.. zararsız onlar.. insana yaklaşmazlar korkarlar zaten.. rahat rahat uyu hiç bişey olmaz.. sahil kesimlerinde çoğu evde olur onlar..
quote:
Orijinalden alıntı: goodfalles
yapışkanın ortasına ışık saçan bir şey koy ışık böcekleri çektiği için kertenkeleyide çeker
Alıntıları Göster
ışıkları kapat ve eğer odanın kapısı başka bir eyre açılıyorsa oranın ışığını yak baktın olmuyo olabildiğince gürültü yap dışarı çıkıp odanın duvcarına top falan at
quote:
Orijinalden alıntı: *No Fear*
ışıkları kapat ve eğer odanın kapısı başka bir eyre açılıyorsa oranın ışığını yak baktın olmuyo olabildiğince gürültü yap dışarı çıkıp odanın duvcarına top falan at
Alıntıları Göster
ona oda sahibinin kim olduğunu göster
quote:
Orijinalden alıntı: IlluminatiArmy
ona oda sahibinin kim olduğunu göster
Alıntıları Göster
bi süre kalsın öyleyse odayı haşerattan temizlesin, performansına göre karar vereyim :)
quote:
ev 4. katta camdan giriyorlar sanırım :)
quote:
quote: