Şimdi Ara

Yavaş akan trafikte arkadan vurma. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Musluk Suyuu

sen delisin mümkünse trafikte denk gelmeyelim
    merak etme dostum. cevirmede denk geliriz birgün :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: atrix1212

merak etme dostum. cevirmede denk geliriz birgün :)

Alıntıları Göster
    haa bak çevirmede olur :)))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • atrix1212 kullanıcısına yanıt
    Oğlum senin beyninde tümörmü var ? Yoksa genetikmi? Yazmamışmıyım hepsinin oluş biçimlerini. Bu vurmaların hepsi yavaş akan tıkalı trafikte ya da dururken oldu. Hatta adamın indikten sonra mesaj yazıyodum dediğini de yazmışım. Birde hakkını helal et diyor. Öndeki aracın durduğunu görüp araç henüz tam durma noktasına gelmeden eline telefonu alanlar sebebiyle oluyor bunlar. Sol şeritte değildim. Sol şeritte ana hatlardan birinde çok yoğun olmayan trafikte olsa zaten tampon filan kalmaz.
    Yıllardır araç sürüyorum benden kaynaklı bir kaza bugüne kadar yaşanmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFV -- 4 Ekim 2019; 5:28:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yok hocam. Sol şeritte aniden frene basanlardam olmadıö hiçbir zaman. Araçların akışını takip ederim. Önümdeki aracınsa önüne bakmaya çalışırım ona göre frenimi ayarlarım. Bunlar hep yavaş akan ya da durma noktasındaki trafikte oldu. 2 si telefonla oynadığı için i20 ile vuranında arkadaşı telefondan foto gösteriyormuş...

• korayesque kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Takıcam ve fotosunu atıcam.

• gyetiker G kullanıcısına yanıt
    Cinsiyetle alakalı bir durum yok vuranların 1 i kadın 3 ü erkekti. Araç rengi konusunda araştırısanız en az kaza yapan araçlar beyaz en çok yapanlar kırmızı diye bir istatistik var avrupadan çıkan. Füme rengide manyetik gri diye geçiyor asfalt rengine çok yakın. Adam önüne bakmıyorken karıştırıyor olabilir. Biliyorsunuz beya güneş ışınlarını daha iyi yansıtıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFV -- 4 Ekim 2019; 5:40:48 >
  • Dostum , yoğun ama akıcı trafiklerde öndekiyle mesafeni ayarlaman önemli bu ayrı konu. Ama daha önemlisi tehlike arkada gelen araçlarda. Öndekiyle mesafeyi ayarladıktan sonra ayağını gazdan bir süre çekip arkadakine bak öndekiler ani durabilir mesajını iletmen gerekiyor. Bizim insanımız sever tampona kadar yapışarak gitmeyi oyüzden frene basmak yerine ayağı gazdan çekme tercihini kullanmak gerekiyor.

Ne yazık ki bu tarz bilgileri ehliyet kurslarında vermiyorlar. sevgiler.
  • küfürlü mesajınızdan dolayı konununuz kilitlenmiştir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.