< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFV -- 3 Ekim 2019; 17:26:58 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFV -- 3 Ekim 2019; 17:26:58 > |
dünay şöförlük ödülünüzü kargoyla mı yollayalım yoksa direk email'le mi?
|
Git Linea' ya vur Egea' ya vur kısmına kader üzülmüştüm başınıza gelen için ancak, sizin aracınız değerli de başkalarının aracı değerli değil mi ? Bu nasıl bi mantık ? Kimsenin başına gelmesin diyeceğiniz yerde benim başıma gelmesin diyorsunuz ? Sakınan göze çöp batar hocam.
|
Birde bunların şeritte duz gidemeyen versiyonları var. Tam geçeceksin yavaş yavaş şeridine giriyor. Korna calisiyorsun geçiyor kendi şeridine. Yanindan geçerken bir bakıyorsun telefonla oynuyor.
Çiftlik gibi memleketiz. Çoğu vatandaşımızın çiftlikteki büyükbaşlardan farkı yok. |
Oğlum senin beyninde tümörmü var ? Yoksa genetikmi? Yazmamışmıyım hepsinin oluş biçimlerini. Bu vurmaların hepsi yavaş akan tıkalı trafikte ya da dururken oldu. Hatta adamın indikten sonra mesaj yazıyodum dediğini de yazmışım. Birde hakkını helal et diyor. Öndeki aracın durduğunu görüp araç henüz tam durma noktasına gelmeden eline telefonu alanlar sebebiyle oluyor bunlar. Sol şeritte değildim. Sol şeritte ana hatlardan birinde çok yoğun olmayan trafikte olsa zaten tampon filan kalmaz.
Yıllardır araç sürüyorum benden kaynaklı bir kaza bugüne kadar yaşanmadı. |
arkadan vurmak hoşuma gidiyor
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFV -- 3 Ekim 2019; 17:13:36 > |
|
|
|
|
|