Şimdi Ara

Seyir halindeyken arkadan vurup kaçtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 21.09.2024 tarihinde gece seyir halinde sağ şeritteyken arabama sol arkadan vurup hiç durmadan kaçtı.

Polisi aradım karakolda ifade verdim tutanak tutuldu. Olay mobese kamerasının önünde oldu. Önceki ışıklarda da arabayla yanyana duruyorduk yani 2 tane mobese kamerası var ve hâlâ bulunamadı. Kazadan 2 gün sonra araştırmadan olduğunu söyle bir polis aradı bir kaç soru sordu o kadar başka da arayan soran yok.
    Kaportacılar 50-60 bin fiyat istiyor. Bu araç perte çıkar mı sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fikretsulu -- 1 Ekim 2024; 13:54:25 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Beyler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle geçmiş olsun, mobeseden araç tespit edilir ise karşı aracın ruhsa sahibi ifadeye çağırılır kazayı kendinin yaptığı ile ilgili ifade verirse sigortasından yaptırabilirsiniz, eger ben değilim derse iş mahkemeye gider 2 yıllık süreç başlar, eğer hiç bir şekilde tespit edilemezse kendi cebinizden yaptırırsınız 50 60 bin bu hasar için makul bir rakam bu arada.

• ayarotoservis kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Çarpan arabayı bulduk dedi araştırma ekibinden bir memur. Henüz karakoldan aramadılar ben gidecem bakalım ne olacak.

• Fikretsulu F kullanıcısına yanıt

Hocam son durum nedir ?

• motograter M kullanıcısına yanıt
    Karakoldan sordum araç sürücüsünü ifadeye çağırmışlar ama gelmemiş. Bir kez daha çağıracaklar yine gelmezse adresine gideceklermiş. Sonrası savcılık falan. İfadeye gelirse de arabulucu falan devreye girecekmiş. Yani sürücü bulunmuş ama bana henüz dönüş yapan olmadı durum yine aynı hocam

• Fikretsulu F kullanıcısına yanıt

Gelişmelerden haber edin hocam. Bir an önce çözülür inşallah işiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Trafikte vurup kaçtılar
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.