Şimdi Ara

Yavaş Dolan Youtubenin Çaresi Burda! [SSLI ANLATIM][REF LISTESI EKLENDI] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
116
Favori
35.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu olay videolarin cozunurlugunu etkiliyor diye biliyorum.Varmi kiyaslayan...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaven

quote:

Orijinalden alıntı: TURBO_131

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TURBO_131

böyle şeylere ihtiyacım yok netim değil 1080p 4k videoları bile rahat oynatır

4kyı oynatan internet değil donanımlardır

lafın gelişi söyledim hocam rahat yani
     Yavaş Dolan Youtubenin Çaresi Burda! [SSLI ANLATIM][REF LISTESI EKLENDI]

2 3 tane daha sunucumdan koyayımmı

quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

işe yarıyor mu beyler?

Yok ben. Keyfimden 20 dk uraştım anlatım yaptım. Haklısın kardeş.

öldüm vurmayın

• çalışıyorsa yaparız ama yukarda biri kalite düştü demiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcarzer44

Bu olay videolarin cozunurlugunu etkiliyor diye biliyorum.Varmi kiyaslayan...

Al 1080pye tam ekran yap. Tekrardan devreye girer ekran kartı. Flash acık oldugu için video oynarkende devreye girer zaten sıkıntı yok o konuda. Media APILeri baglandıgı kaynakla ilgili.

quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

çalışıyorsa yaparız ama yukarda biri kalite düştü demiş.

Yok reyis. Rahat ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LightningRaven -- 13 Nisan 2013; 17:27:49 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Serpico.

Asıl "videoyu durdurunca buffer'ın da durması"na çare bulmak lazım. Nasıl süzgeç yazılımlar kullanıyorlarsa bizim internet sağlayıcıları, hız kotası koydukları yetmiyormuş gibi bir de bunlara el attılar.. Homoseksüeller..

Hocam bu dediğim şey dnsler ve kaynaktan resizer yaparak çekmeyi kapatıyor. Bu durumda hızlı dns + girince gpu kaynagı olmadıgı için allah ne verdiyse yolluyor youtube. Ama durdurursan sunuculardan veri indirmeyi keser normale döner. Mesala yukardakileri uygula ama önce bi 1080p video aç dolma süresine bak sonra dediklerimi yap dolma süresine bak

Buffer hızı yeterli benim için(hızım düşmediği sürece), o konuda şikayetim yok. Ama şu sıralar ingilizce dinlmeye çalışıyorum. Podcast, video falan takılıyorum kulak dolgunluğu olsun diye. Anlamadığım yerde geri/ileri sarmam gerekiyor videoyu, ama bar tam dolmadığı için tekrar yüklemeye başlıyor, bu sefer önceden yüklenenler falan da uçuyor. Derdim bu benim.

@Mr.Lonely
    Anla işte hocam sen de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serpico. -- 13 Nisan 2013; 17:28:59 >

• quote:

quote:

quote:

Asıl "videoyu durdurunca buffer'ın da durması"na çare bulmak lazım. Nasıl süzgeç yazılımlar kullanıyorlarsa bizim internet sağlayıcıları, hız kotası koydukları yetmiyormuş gibi bir de bunlara el attılar.. Homoseksüeller..

Hocam bu dediğim şey dnsler ve kaynaktan resizer yaparak çekmeyi kapatıyor. Bu durumda hızlı dns + girince gpu kaynagı olmadıgı için allah ne verdiyse yolluyor youtube. Ama durdurursan sunuculardan veri indirmeyi keser normale döner. Mesala yukardakileri uygula ama önce bi 1080p video aç dolma süresine bak sonra dediklerimi yap dolma süresine bak

Buffer hızı yeterli benim için(hızım düşmediği sürece), o konuda şikayetim yok. Ama şu sıralar ingilizce dinlmeye çalışıyorum. Podcast, video falan takılıyorum kulak dolgunluğu olsun diye. Anlamadığım yerde geri/ileri sarmam gerekiyor videoyu, ama bar tam dolmadığı için tekrar yüklemeye başlıyor, bu sefer önceden yüklenenler falan da uçuyor. Derdim bu benim.

@Mr.Lonely
    Anla işte hocam sen de

Yüklenirken durdurursan sistem yollamayı keser kaynaktan veriyi. Normal olarak yollamaya devam eder yavaş dolma moduna geçer

• quote:

quote:

Bu olay videolarin cozunurlugunu etkiliyor diye biliyorum.Varmi kiyaslayan...

Al 1080pye tam ekran yap. Tekrardan devreye girer ekran kartı. Flash acık oldugu için video oynarkende devreye girer zaten sıkıntı yok o konuda. Media APILeri baglandıgı kaynakla ilgili.

quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

çalışıyorsa yaparız ama yukarda biri kalite düştü demiş.

Yok reyis. Rahat ol

Anlamadım ama ugrasmissin o kadar yapayim bari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Anlamadım ama ugrasmissin o kadar yapayim bari.

• quote:

Bu mesaj silindi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Lonely

Türkçesini de alsak?

Bekleyin düzeltiyim. SSLi gene anlatıyım

Hocam Pepper kısmı yok bende .Yapamıyacak mıyım yoksa başka bir yolu var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brody-xtreme

quote:

quote:

Türkçesini de alsak?

Son sürüm flash + chromeyse pepperlar yoktur zaten. Sıkıntı yok Orayı atlıyabilirsin.

Edit : 1dk pepperi anlatıcam ssli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LightningRaven -- 13 Nisan 2013; 17:41:35 >

• GPU hızlandırmasını kapatmak ne alaka ben onu anlamadım?
  • karısık gozukuyo ama denicem
  • yavaş doluyo derken takılma falan varsa oluyo o. yoksa internet hızına etki etmez.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Türkçesini de alsak?

Son sürüm flash + chromeyse pepperlar yoktur zaten. Sıkıntı yok Orayı atlıyabilirsin.

Edit : 1dk pepperi anlatıcam ssli

1 Mbit ile 720p

• mac icin var mi boyle bisey
  • quote:

quote:

quote:

Türkçesini de alsak?

Üst sekmeden chrome://plugins yazın.

Sağdan ayrıntılar de. Ordan Adobe Flash Playeri bul.
    Sağdan ayrıntılara basın. (Üsttekini devre dışı bırakın alttaki dursun ister yapın / yapmayın size kalmış birşey sıkıntı yok yaparsanızda.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LightningRaven -- 13 Nisan 2013; 17:45:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cydonianknight

mac icin var mi boyle bisey

Mac derken hocam ?

@brody-xtreme

Mesajını ilk mesaja ekliyorum inanmayanlar için ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.