Şimdi Ara

Yavaş Dolan Youtubenin Çaresi Burda! [SSLI ANLATIM][REF LISTESI EKLENDI] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
116
Favori
35.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaven

quote:

Orijinalden alıntı: Leopard26

Dostum

Kısayola sağ tıklayıp özelllikler diyince

hedef kısmı şöyle olacak : C:\Users\KENDİ KULLANICI ADIN PROGRAM FİLESLA NE İŞİN VAR SENİN\AppData\Local\Google\Chrome\Application\chrome.exe --disable-gpu --disable-software-rasterizer

quote:

Orijinalden alıntı: -Vincenzo-

<video> öğelerinde Medya Kaynağı API'sını devre dışı bırak. Mac, Windows, Linux, Chrome OS, Android
    Video öğelerinde deneysel Medya Kaynağı API'sını devre dışı bırakın. Bu API, JavaScript'in medya verilerini doğruca bir video öğesine gönderebilmesini sağlar.

bende böyle birşey yok Java yüklü değil ondan mı acaba?

Desktop sürüm için hocam. Meyda kaynagı diye arat ingilizceyse media apı source olması lazım

C:\Users\kullanıcıadı\AppData\Local\Google\Chrome\chrome.exe --disable-gpu --disable-software-rasterizer

localden google dosyasını bul oraya chrome.exeyi at sonra tekrar yaz olur

programfiles olanlar benim yaptımı yapsın hala yazıyor yapamadım diye exe dosyasını google dosyasının içine atacan hedefden gösterecen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angry006 -- 13 Nisan 2013; 18:18:07 >

• quote:

quote:

Dostum

Kısayola sağ tıklayıp özelllikler diyince

hedef kısmı şöyle olacak : C:\Users\KENDİ KULLANICI ADIN PROGRAM FİLESLA NE İŞİN VAR SENİN\AppData\Local\Google\Chrome\Application\chrome.exe --disable-gpu --disable-software-rasterizer

aynı hatayı alıyorum.
    çünkü AppData\Local\Google\Chrome\ da application klasörü yok sadece user data var yani ondan öncede hedef program files ta idi ben kesme işaretli olan hata vermeyen halini deniyim bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BADE5B8A0 -- 13 Nisan 2013; 18:15:14 >
  • Çalışıyor denedim şimdi.
  • ilk aşamayı yapamadım hedefe --disable-gpu --disable-software-rasterizer yazıyorum dediğin gibi

hata veriyor

hedef kutusunda belirtilen C program files google application chrome.exe --disable-gpu --disable-software-rasterizer adı geçerli değil.yol ve dosya adını doğru olmasını sağlayınız
  • ben yaptım beyler anlatayım

ilk olarak chromeye sağ tıklıyoruzve özellikleri açıyoruz:
     Yavaş Dolan Youtubenin Çaresi Burda! [SSLI ANLATIM][REF LISTESI EKLENDI]

ve hedef kısmına: "--disable-gpu --disable-software-rasterizer" yazıyoruz (üstten virgülleri silin)

şimdi chrome öğesiyle işimiz bitti tarayıcıyı açıyoruz ve about:flags yazıyoruz:

burdayken ctrl+f yapıyoruz ve: hyperlink auditing yazın oda yoksa köprü denetleme yazın:

bende çıkmadı köprü denetleme yazıyorum:

aynı işlemleri medya kaynağı olarak yapın ve etkinleştire basın

• C:\Users\Admin\AppData\Local\Google\Chrome\Application\ burda chrome exesi var. buna sağ tıklayın ilk mesajtan itibaren uygulayın

bu adrese git. gizli dosya ve klasorleri göster de seçeneklerden.

Eğer gene giremessen %AppData% yaz enterla başlata. Yukardan AppData klasorune tekrar bas ordan locale gir.
  • İlk mesaja ayrıntılı miatorretto anlatımı eklenmiştir.
  • Bir upta benden
  • eyvallah hocam. 1080p takılmıyor. ha bunu yapmadan önceki 1080p ile bunu yaptıktan sonraki 1080p kalitesi aynı mı onu karşılaştırmadım ama 360p izlemekten daha iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1warsangel1 -- 13 Nisan 2013; 18:24:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryingwolf

eyvallah hocam. 1080p takılmıyor. ha bunu yapmadan önceki 1080p ile bunu yaptıktan sonraki 1080p kalitesi aynı mı onu karşılaştırmadım ama 360p izlemekten daha iyidir

• Valla işe yaradı ha 1080plerden
  • firefox da html5 e geçtiğinde bu sorunlar ortadan kalkıyor sayfanın en altına inin
    yeni birşeyler deneyin yazıyor oraya tıklayın html5 e tıklayın etkinleştir diyin
    sonra video sayfasına geri gelin işlem tamam aynı şeyi her html5 destekleyen tarayıcı için yapabilirsiniz

edit:yapamyanlar için kısa link

http://www.youtube.com/html5

denemeye katıl tıkla

iyice hızlanması için

http://www.youtube.com/feather_beta

hafif sürüm ama video önermesi azalıyor ve video bulmak biraz zor ve video kalitesini ayarlayamıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_ronal -- 13 Nisan 2013; 18:31:55 >

• olmayanlara yardım edebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_ronal

firefox da html5 e geçtiğinde bu sorunlar ortadan kalkıyor sayfanın en altına inin
    yeni birşeyler deneyin yazıyor oraya tıklayın html5 e tıklayın etkinleştir diyin
    sonra video sayfasına geri gelin işlem tamam aynı şeyi her html5 destekleyen tarayıcı için yapabilirsiniz

Firefox için hocam o. HTML5'i aktif edince benim yaptıgım işlemlerle aynı seviyeye gelmiyor.
  • quote:

C:\Users\Admin\AppData\Local\Google\Chrome\Application\ burda chrome exesi var. buna sağ tıklayın ilk mesajtan itibaren uygulayın

Eğer gene giremessen %AppData% yaz enterla başlata. Yukardan AppData klasorune tekrar bas ordan locale gir.

yok hiçbir yerde yok maalesef neyse ben uğraşmıyım en iyisi
    bunun olacağı yok
  • bulunsun
  • quote:

quote:

C:\Users\Admin\AppData\Local\Google\Chrome\Application\ burda chrome exesi var. buna sağ tıklayın ilk mesajtan itibaren uygulayın

yok hiçbir yerde yok maalesef neyse ben uğraşmıyım en iyisi
    bunun olacağı yok

İşletim sistemin ney hocam.

• ekle benide hiçbi işe yaramadı. 1080p videoları 4 mbitle bile oynatamadım. takılıyo paso. 720p takılamdan oynatıyo ama zaten oynatıyodu. dediklerini harfiyen yaptım olmadı bişey.
  • Yaptım şimdi işe yarıyor
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.