Şimdi Ara

Yavaş Dolan Youtubenin Çaresi Burda! [SSLI ANLATIM][REF LISTESI EKLENDI] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
116
Favori
35.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Ses kalitesine etki ediyor mu yoksa sadece görüntüyle alakalı mı ? 360p ve 720p arasında müziklerde ses kaliteside farkediyor oyüzden 720p dinlerim hep.Yapmamı tavsiye ediyormusun ? Pc nin ayarlarıyla fazla oynamayı sevmem çünkü.

Bu pc ayarı değil hacım. Kendin dene göre yapılan işlemler acık zaten memnun kalmassan aynı işlemleri geriye alarak yap eski haline döndür.
  • Üst sekmeden chrome://plugins yazın.
    (YAPSANIZDA OLUR YAPMASANIZDA FARKETMİYOR)
    Sayfada flash pepper gibi şeyler varsa devre dışı bırakın. Flash playeri değil pepperları devre dışı bırakın.
    Sağdan ayrıntılar diyin beyler. Ordan adobe flash playeri bulun. Aşagıdaki sse bakarsanız anlarsınız.
    Sağdan ayrıntılara basın.Pepper flashlı olan üstteki yani devre dışı bırakın.SS te gösterdim. (Üsttekini devre dışı bırakın alttaki dursun ister yapın / yapmayın size kalmış birşey sıkıntı yok yaparsanızda.)

Ben bunu yapamadım.Acaba yapmasak birşey olur mu?Zaten yazmıssınız ama alttaki yazıları yapmasak sorun olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaven

quote:

Orijinalden alıntı: esadfb

ilk mesaj uçmuş
    mesajım bulunsun

İlk mesaj görünmüyormu hocam ?

onay bekliyor yazıyordu şimdi gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjSemiH1

Üst sekmeden chrome://plugins yazın.
    Sayfada flash pepper gibi şeyler varsa devre dışı bırakın. Flash playeri değil pepperları devre dışı bırakın.
    Sağdan ayrıntılar diyin beyler. Ordan adobe flash playeri bulun. Aşagıdaki sse bakarsanız anlarsınız.
    Sağdan ayrıntılara basın.Pepper flashlı olan üstteki yani devre dışı bırakın.SS te gösterdim. (Üsttekini devre dışı bırakın alttaki dursun ister yapın / yapmayın size kalmış birşey sıkıntı yok yaparsanızda.)

Ben bunu yapamadım.Acaba yapmasak birşey olur mu?Zaten yazmıssınız ama alttaki yazıları yapmasak sorun olur mu?

Dostum plugininse girince ilk işin sağda ayrıntılar var ona bas. Ayrıntıları görünecek eklentilerin ctrl+f ya Pepper yaz yada PepperFlash o bulacak zaten adobe flash playerde onun hemen altında devre dışı bırak var 2tane var zaten adobe flash playerla ilgili üstteki pepperflash yazıyor. Onu devre dışı bırakıcaksın alttaki calısacak.

Veya direk ayrıntılara bas flashı bul ayrıntılarını göster. Ordan üsttekini devre dışı bırak zaten konumuda yazıyor c:users bilmem ne diye gidiyor /PepperFlash/xxx diye gidiyor konum olarak..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: S.Vettel

Beyler bunu yapıyoruz ancak gpuyu tarayıcıda disable edersek tarayıcının performansı düşmez mi?

Yok hocam bu ekran kartını kullanmıyor sadece flashlarda. Flash ve Shockwawe aktif fakat CPU dan kullanıyor.

Teşekkürler işe yaradı bu arada bazen yine 360p de donuyor ama sorun yok 1080p akıyo
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DjSemiH1

Üst sekmeden chrome://plugins yazın.

Dostum plugininse girince ilk işin sağda ayrıntılar var ona bas. Ayrıntıları görünecek eklentilerin ctrl+f ya Pepper yaz yada PepperFlash o bulacak zaten adobe flash playerde onun hemen altında devre dışı bırak var 2tane var zaten adobe flash playerla ilgili üstteki pepperflash yazıyor. Onu devre dışı bırakıcaksın alttaki calısacak.

Veya direk ayrıntılara bas flashı bul ayrıntılarını göster. Ordan üsttekini devre dışı bırak zaten konumuda yazıyor c:users bilmem ne diye gidiyor /PepperFlash/xxx diye gidiyor konum olarak..

Adobe Flash Player - Sürüm: 11.7.700.179
    Shockwave Flash 11.7 r700
    Adı: Shockwave Flash
    Açıklama: Shockwave Flash 11.7 r700
    Sürüm: 11.7.700.179
    Konum: C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\26.0.1410.64\PepperFlash\pepflashplayer.dll
    Tür: PPAPI (işlenmiyor)
    Devre dışı bırak
    MIME türleri:
    MIME türü Açıklama Dosya uzantıları
    application/x-shockwave-flash Shockwave Flash
    .swf
    application/futuresplash FutureSplash Player
    .spl

Bu var hocam 1 tek bu var flash player olarak.Ve pepper de içinde devre dışı bırak dediğimde hepsi devre dışı oluyor.

• Bir arkadaşa teamwiewerden hallettik
  • Oldu babam
  • kalite düşmez de gpu devre dışı kaldığından cpu ya biraz fazla yüklenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

kalite düşmez de gpu devre dışı kaldığından cpu ya biraz fazla yüklenebilir.

Aynen hocam. Gpu Boost Yerine Cpu Boost Oluyor
  • quote:

Bir arkadaşa teamwiewerden hallettik

o arkadaş ben oluyorum

bu arada ben gibi konum, hedef hatası alanlar:
    eğer şu hataları alıyorsanız:
     Yavaş Dolan Youtubenin Çaresi Burda! [SSLI ANLATIM][REF LISTESI EKLENDI]

Yavaş Dolan Youtubenin Çaresi Burda! [SSLI ANLATIM][REF LISTESI EKLENDI]

quote:

C:\Users\KENDİ KULLANICI ADIN\AppData\Local\Google\Chrome\Application\

ın içinde chrome.exe var mı diye konrol edin.

eger yoksa: chrome.exe nin olduğu yeri hedef göstereceksiniz
    şunun gibi olacak yani:
    quote:

"C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe" --disable-gpu --disable-software-rasterizer

bu arada denendi, işe yarıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BADE5B8A0 -- 13 Nisan 2013; 19:26:44 >

• video kalitesi olayına bir çözüm var mı?
    her seferinde hd açılıyor videolar ayarlardan kapatmama rağmen.
  • İşe yaradı çok teşekkürler
  • okulda denedim, youtube en fazla 10 mbps hıza ulaşırken şu an 88-91 mbps arası gidip geliyor youtube
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

kalite düşmez de gpu devre dışı kaldığından cpu ya biraz fazla yüklenebilir.

Aynen hocam. Gpu Boost Yerine Cpu Boost Oluyor

http://workshop.chromeexperiments.com/stars/

bunun gibi html 5 sayfalarda zorlanabilir bir de

• quote:

Orijinalden alıntı: Miguél

okulda denedim, youtube en fazla 10 mbps hıza ulaşırken şu an 88-91 mbps arası gidip geliyor youtube

@Hobar

HTML5 sayfalar için firefoxta takılsınlar hocam
  • Repini verdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaptım ama güvelikle ilgili bir sıkıntı olmasın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _GuMmY_

Yaptım ama güvelikle ilgili bir sıkıntı olmasın ?

No Probléma
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _GuMmY_

Yaptım ama güvelikle ilgili bir sıkıntı olmasın ?

No Probléma

Hocam konuyu neden çöpe gönderdiler ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.