Şimdi Ara

Yavaş Dolan Youtubenin Çaresi Burda! [SSLI ANLATIM][REF LISTESI EKLENDI] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
116
Favori
35.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Leopard26

quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaven

C:\Users\Admin\AppData\Local\Google\Chrome\Application\ burda chrome exesi var. buna sağ tıklayın ilk mesajtan itibaren uygulayın

bu adrese git. gizli dosya ve klasorleri göster de seçeneklerden.

Eğer gene giremessen %AppData% yaz enterla başlata. Yukardan AppData klasorune tekrar bas ordan locale gir.

yok hiçbir yerde yok maalesef neyse ben uğraşmıyım en iyisi
    bunun olacağı yok

yoksa exesi kendin at ben öyle yaptım sende amma beceriksiz cıktın

• Lazım olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Leopard26

quote:

C:\Users\Admin\AppData\Local\Google\Chrome\Application\ burda chrome exesi var. buna sağ tıklayın ilk mesajtan itibaren uygulayın

bu adrese git. gizli dosya ve klasorleri göster de seçeneklerden.

Eğer gene giremessen %AppData% yaz enterla başlata. Yukardan AppData klasorune tekrar bas ordan locale gir.

yok hiçbir yerde yok maalesef neyse ben uğraşmıyım en iyisi
    bunun olacağı yok

İşletim sistemin ney hocam.

ultimate 64bit

• Arkadaş kim şikayet ediyor konuyu yahu.. Yasa dışı suç işledik sanki.. Benim konuları şikayet ettikleri kadar başka konuları şikayet etseler troll kalmaz forumda.
  • anlatım yerinde onay bekleniyor diyor nerden yapıcağız bunu tekrardan anlatın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: airnavy

anlatım yerinde onay bekleniyor diyor nerden yapıcağız bunu tekrardan anlatın .

Düzeldi hocam konu.
  • ilk mesaj uçmuş
    mesajım bulunsun
  • Büyük ihtimalle ben beceremem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: esadfb

ilk mesaj uçmuş
    mesajım bulunsun

İlk mesaj görünmüyormu hocam ?
  • firefox için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koios

firefox için ?

Firefox için tarayıcı HTML5e yükseltmekten başka birşey bilmiyorum. Ama kurcalıcam hocam firefoxuda.

@Leopard26

hocam geldinmi bana pm at ordan ayrıntılı gene anlatıcam appdataya erişimini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LightningRaven -- 13 Nisan 2013; 18:53:08 >
  • Firefox?
  • Konu geri gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: iea96

Firefox?

Hocam firefox için bilgim yok. HTML5e yükseltin konudaki bir arkadaş vermiş html5e yükseltmeyi tarayıcıyı youtubede.
  • Yararlanmayan kalmasın. Hayrına up
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

ekle benide hiçbi işe yaramadı. 1080p videoları 4 mbitle bile oynatamadım. takılıyo paso. 720p takılamdan oynatıyo ama zaten oynatıyodu. dediklerini harfiyen yaptım olmadı bişey.

sen uza sana yaramıyor bu forum zaten. pislik apple fanboyu
  • Beyler bunu yapıyoruz ancak gpuyu tarayıcıda disable edersek tarayıcının performansı düşmez mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Vettel

Beyler bunu yapıyoruz ancak gpuyu tarayıcıda disable edersek tarayıcının performansı düşmez mi?

Yok hocam bu ekran kartını kullanmıyor sadece flashlarda. Flash ve Shockwawe aktif fakat CPU dan kullanıyor.
  • Yapmayın adam hacker dosyalarınızı çalacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ses kalitesine etki ediyor mu yoksa sadece görüntüyle alakalı mı ? 360p ve 720p arasında müziklerde ses kaliteside farkediyor oyüzden 720p dinlerim hep.Yapmamı tavsiye ediyormusun ? Pc nin ayarlarıyla fazla oynamayı sevmem çünkü.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.