Şimdi Ara

Yavaş Wi-Fi ya bağlanmama Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Apartman ortak wifi kullanıyoruz ve çok yavaş. Cihaz dün ve bugün wifi'ya bağlanmamaya başladı. (4s 16gb jailbreakli ios 7.0.4)

İpad'den bağlanabiliyorum onda jb yok. Gece internete giren sayısı azalınca haliyle hızlanıyor ve cihaz bağlanıyor. Fakat daha önce böyle bir sorun yoktu direk bağlanıyordu. Wifi booster ı da yükledim belki faydası olur diye ama olmadı.

Ayarlar kısmında bağlanmıl gibi görünüyor ama yukarda 3G yazıyor.

Yüklü tweakler : Activator , flip control center , icon tool , lock screen tool , slide 2 kill 7 , winterboard , fake carrier , wifi booster. Bunlar sorun yapar mı ? Bağlanması için önereceğiniz tweak var mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu bilgisi olan :(

• ağ ayarlarını sıfırla ; olmazsa cydia dan wififofum yükle oradan bağlanmaya çalışhttp://cydia.saurik.com/package/com.aspectosoftware.wififofum
  • Apartmanda acces point kurmalısınız bence modem yetersiz kalıyor.

• aslannn A kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz programdan da kurdum. Orda da bağlanıyor fakat yukarda 3G yazıyor hala :(

• onur_aliipek kullanıcısına yanıt
    telefonla başka wifi kablosuz ağlara bağlanabiliyorsanız @kubilaykiraz arkadaşın dediği gibi eksta router veya acces point le çözebilirsiniz diye düşünüyorum ; şunuda bilmenizde fayda jailbreakle ile ios stabilitesini kaybedebiliyor.. Jb önemli değilse restore edip deneyebilirsiniz..
  • Telefonun wifi ları görmüyorsa yani hiç bir ağ yokmuş gibi davranıyorsa yada wifi ı aktif hale getiremiyorsan sorun donanımsaldır.Aynı sorunu bende yaşıyorum naptıysam olmadı.Servise göndericem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • onur_aliipek kullanıcısına yanıt
    4s lerin ortak sorunu.Ben kullanırken,1 yıl önce bereket ki olmuyordu ancak şimdilerde çoğu cihaz wifi anteninin ısınmasından kaynaklanıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.