Şimdi Ara

Yavaşlama, ısınma virüs etkileri!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1- CCcleaner ve MalwareBytes'in açılmama sorunu, yanıt vermiyor da kalıyor.

2- PC'nin saçma bir şekilde ısınması. "1-2 ay önce içini ve fanını temizledim"

3- Bütün bilgisayarın yavaşlaması.

4- Tüm sürücülerini güncelledim.

5- Normalde oyunlarda 120-200 fps alırken şuan CS GO'da 20-40 fps alıyorum.

6- Bütün programlar yavaşlamış durumda ((Google Chorme bile==

7- Bilgisayar markası Samsung NP 270E5J Notebook
    BİLGİSAYAR LAPTOP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanCLc -- 15 Nisan 2020; 0:3:57 >

• Temiz bir Windows indirip USB belleğe Rufus ile yazdırıp temiz bir Windows kur,

Güncel sürücüleri kurduktan sonra, Furmark ve Temp Core yükle ve çalıştır, Furmark üzerinde Gpu burner ve Cpu burner seç cihaz tam yüke binsin sıcaklık değerleri ne durumda izle 80 derece üzerine çıkıyor mu işlemci yada ekran kartı yaklaşık 10 dakika kadar test sürsün, bu süre zarfında cihaz kapanmaz ise ve 80 derece üstü değerler görürsen temizlik ve macun işlemi,, gerek yok sıkıntı yok ise HDD disk sağlığını kontrol et, HdTune ile okuma ve yazma hızlarına bak bir anda eğri aşağı düşüyor mu? ornegin okuma yada yazma hızlı 80 100 civarından anlık olarak 5 10 mb seviyesine düşüyor ise diskte sorun var demektir, bu testten de sıkıntısız geçerse pil ve şarj cihazından kaynaklı olabilir, cihazın pili sökülüyorsa pil olmadan sadece adaptörden gelen akım ile çalıştırmayı dene sorun hala devam ediyorsa bir profesyonel servise götürüp arıza tespit ve onarım için görüş.

Edit: İmla ( çift virgül koyduğum yerde virgül yoktu, virgül olmayınca anlamıyla yanlış bilgi olmuş )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parcapincik -- 15 Nisan 2020; 17:48:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• İmzamdaki konuya Farbar loglarınızı gönderin bir de raporlar üzerinden bakalım isterseniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.