Kendim için endişelenmiyorum zaten covid konusunda, aynı evin içerisinde yaşadığım bir ailem var o yüzden söyledim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yavru köpeklerin saldırısına uğradım :D Kuduz olur muyum? (2. sayfa)

-
-
Bişey olmaz çok büyük ihtimalle ama kafama 2-3 gün bunu takacağıma gider aşı olurdum ben.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Persona_6
Bişey olmaz çok büyük ihtimalle ama kafama 2-3 gün bunu takacağıma gider aşı olurdum ben.Ya normalde kafama hiç takmazdım önceden, kedimiz vardı beslediğimiz sokak kedisiydi, bazen telefonla çok uğraşıyorum onunla ilgilenmiyorum diye kıskanır tırmalayıp kanatırdı kolumu fakat hiç kızmazdım ona hatta çok severdim alnından öperdim hiç tiksinmezdim.
Çünkü hayvanın karakterini biliyorduk, hayatta çöp karıştırmaz kuşlara farelere diğer hayvanlara bulaşmazdı kendini sabah akşam temizlerdi.Mesela diğer kedileri sevince elim kirden simsiyah olurdu ama onu sevince elimi yıkama ihtiyacı bile hissetmezdim. Kendine has asil bir karakteri vardı hayvanın.Bütün huyunu suyunu bilirdim çok sağlıklıydı eğer bir rahatsızlığı olsa hemen anlardık.
Fakat gel gelelim şu köpeklere, tanımadığımız bir semtte tanımadığımız bir hayvan ve herhangi bir rahatsızlığı var mı bilmiyoruz anlamamızda zor.Ayağımı yaralayan yaramazı sevdim biraz elim hemen simsiyah oldu, hayvanlara hiç bakılmadığı belli.Annelerinin kulağında aşı karnesi bile yoktu.O yüzden biraz işkillendim.Yavru köpek dediysem çokta küçük değillerdi, dişi geçirip pantolonu yırttı valla :)
Yetişkin köpek olsa bağırırsın kovalarsın gider, fakat yavru olunca hemde dört beş tane hiç biri laf dinlemiyor çünkü çocuk bilmiyor işte ona kızdığını.Durum böyle olunca yavru diye itemiyorsunda incinir diye malesef sonucu böyle oluyor.Hayvanlar bekçinin yanında takılıyordu bu arada, herhalde hasta olsalar söylerdi adam.Neyse ya herşey olacağına varır çokta takmamak lazım belkide.
Fakat ne olur ne olmaz eğer 2 ay sonra foruma giriş yapmadığımı görürseniz bilin ki kuduzdan nalları diktim demektir. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X