Şimdi Ara

Yavru pisi pisi görmek isteyen tıklasın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Orjinal boyutuyla koyuyorum.3 tane resim çektim.İlk resimde kamerayı hayvana doğru tutunca hayvan kaçtı 2. sinde kuyruğunu yalıyordu ama boyutlar büyük olduğu için ekleyemiyorum. 3.sünü siz görün.

(Bu hayvanları çok seviyorum yaw.Bizim karşı balkonda da kedi var demirliklerin önündeki ufak birkaç cm genişliğindeki yerde yürüyor .Ne zaman görsem aklımdan "düşecek mi acaba" diye düşünüyorum.)

İşte yavru pisi pisi :

http://img98.imageshack.us/img98/1264/hpim0037en9.jpg

(Resmi kalite açısından değerlendirmeniz için koymuyorum.Optik ve Dijital açık belki bilmek istersiniz )

• Ya yavru kedileree bende cok bayılıyorum yaa gecen bahcede gördüm bi tanee kaldırımdann asgıyaaa atlıycakk kararsız kaldıı cok yüksek gelldi.. sonrada vazgectii cicekler arasında uyudu.... cokk sekerlerrr yaaa
  •  Yavru pisi pisi görmek isteyen tıklasın.

• kedilere bayılıyorum bende köpeklerin ........
  • bari herkes kedi resmi koysunn
  • Kediler nankör hayvanlar...
  •  Yavru pisi pisi görmek isteyen tıklasın.

Yavru pisi pisi görmek isteyen tıklasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Guitarist

Kediler nankör hayvanlar...

ilginç bir söylem. Bu konu üstüne çok tartışmalar var. En son cumhuriyet savcısı souşturma başlatmıştı. Bir de bazı kedilerin nankörlükten hapse atılması haberi yüzünden borsa düştü döviz yükseldi.
  • quote:

Kediler nankör hayvanlar...

Akşam akşam beni güldürdün ya,teşekkür ediyorum.
  • Benim bir van kedim vardı balkondan atladı gitti şerefsiz! Hemde ne için? Çiftleşmek için! Dişiydi ona şerefsiz yerine başka birşey denir ama çok terbiyesiz bir kediydi!Ona aldığım yemlere haram olsun!

Bir gün olsun gelip abi naber durumun nasıl demedi! Aşısını yaptım,yıkadım,et yedirdim o kaçtı!

Nankör hayvan
  • çok sewimli
  • quote:

Benim bir van kedim vardı balkondan atladı gitti şerefsiz! Hemde ne için? Çiftleşmek için! Dişiydi ona şerefsiz yerine başka birşey denir ama çok terbiyesiz bir kediydi!Ona aldığım yemlere haram olsun!

Bir gün olsun gelip abi naber durumun nasıl demedi! Aşısını yaptım,yıkadım,et yedirdim o kaçtı!

Nankör hayvan

Abi hayvan en doğal isteğini gerçekleştirmek için kaçmış,ne var bunda?
    Senin keyfinin gelmesini mi bekleyecekti?

• quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

quote:

Benim bir van kedim vardı balkondan atladı gitti şerefsiz! Hemde ne için? Çiftleşmek için! Dişiydi ona şerefsiz yerine başka birşey denir ama çok terbiyesiz bir kediydi!Ona aldığım yemlere haram olsun!

Nankör hayvan

Abi geri de gelmedi bari bir not bıraksaydı kaçarken

• quote:

quote:

quote:

Nankör hayvan

Abi geri de gelmedi bari bir not bıraksaydı kaçarken

Ne yazsaydı?
    ''Sevişmeye gittim,dönücem''

• quote:

Ne yazsaydı?
    ''Sevişmeye gittim,dönücem''

• quote:

Nankör hayvan

olsun bee yinede sevimli yaratıklarr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.