Şimdi Ara

🔥Yavuz Ağıralioğlu yeni partisini kurdu. A Parti (Size muhalefet nasıl yapılır göstereceğiz..) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥Yavuz Ağıralioğlu yeni partisini kurdu. A Parti (Size muhalefet nasıl yapılır göstereceğiz..)

(En Son Oy Tarihi: 30.10.2024)
Giriş
  • Ağıralioğlu hemşehrim olur, kendisini de sever sayarız ama, savunduğu siyasi görüş ve anlayışta mecliste partiler zaten var. Milliyetçi - muhafazakarlık yapacaksın, eski ülkücü, akabinde eski bbp'li, eski iyi partili olacaksın, terk ettiğin partilerin hepsi birer birer orda duruyorken yeni bir oluşumla ama aynı anlayışla başarı bekleyeceksin. Kendisi en iyi ihtimalle iyi partinin içerisinde kalıp orada mücadele vererek milletine hizmet etmeliydi. Yaptığı doğru işler de var, özellikle hitabet konusunda malum kişiye bile fark atar ama kırdığı öyle potlar var ki o potlar onun ayağına dolanır her daim. Müslüman olmayan Türke Türk demem, ezansız Türk olmaz vs gibi öyle saçma sapan tezleri zamanında savundu ki, iyi bir hatip ve iyi bir muhalif politikacı da olsa o köhne zihniyetle alabileceği oy oranı sıfır virgüllerle bile ölçülmez. Kendisine tavsiyem, Türk siyasetinde birazcık kredisi kaldıysa eğer, muhafazakar ve İslamcı çizgisini birazcık törpüleyip milliyetçi duygularını öne çıkararak Ümit Özdağ saflarına katılması olacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Hocam Yavuz Ağıralioğlu'nun KRT TV'ye katıldığı bir programı izlemiştim. Sizin sorduğunuz sorunun bir benzerini gazeteci soruyordu. Ağıralioğlu diyordu ki: "Bizim partimiz diğer milliyetçi partilerden farklı. Onlar toplumun her kesimine ulaşamıyor ama biz ulaşacağız. Bizim hedefimiz 85 milyon seçmenin oyunu almak. Biz toplumda herkese hitap etmeye çalışan bir parti olmaya çalışacağız." Yani hocam şey demeye getiriyor, adı milliyetçi olan diğer partiler hem pasif kalıyor, hemde herkese hitap etmeye çalışmıyor. Aşırıya kaçan fikirlerinden dolayı toplumun her kesimine hitap etmiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan1840 -- 28 Ekim 2024; 14:28:20 >
  • Karakter ve kişilik olarak iyi biri olduğunu düşünüyorum. MHP ye gitmek istedi belki bilmiyorum ip den sonra ama onada sözünü yutmamak için gidemedi sanırım. Rahmeti Muhsin YAZICIOĞLU nun yolunda olan biri öyle devam etmesini dilerim.

Siyaseten başarılı olur olmaz bilemem ama kişilik karakter olarak sevdiğim birisi, ALLAH yolunu açık etsin inşeALLAH.

🔥Yavuz Ağıralioğlu yeni partisini kurdu. A Parti (Size muhalefet nasıl yapılır göstereceğiz..)
  • Bir bu eksikti. Ülkede sanki sözde muhafazakar milliyetçi şerefsiz partiler yok
    Buna bi yer açsınlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kaan1840 kullanıcısına yanıt

Bunlar ezber cümleler 🔥Yavuz Ağıralioğlu yeni partisini kurdu. A Parti (Size muhalefet nasıl yapılır göstereceğiz..) 

Biz Herkese ulaşacaz dediği cümleyi KRT TV de söylemesi bile başlı başına çelişki. Hangi Milliyetçi veya KRT TV izliyordur !!!

Bir parti milliyetçiyim dediği an karşısına rakip biriktirir bu bir gerçek. Biz Türk milletçisiyiz dediği zaman Doğu ve Güneydoğudan oy almayı unutması lazım.

Aynı AKP nin biz muhafazakarız deyip Alevilerden Gram oy alamaması gibi. Bir kesime şirin görünmek için mecbur birilerini karşına alman gerekiyor veya almasan bile onlar otomatik karşına konumlanıyor.

Yavuz bey bu süreçte Sürekli KRT Halk TV Sözcü Tele1 vb kanalalra çıkarsa zaten bir kesimi komple kaybeder.

Ben tekrar belirteyim bence PARTİ KURMAK YANLIŞ BU SÜREÇTE. Olan bir partiyi siyaseten doğru yola sokmaya çalışmalıydı. İYİ partide mi kalarak yapardı BBP mi zorlardı veya bağımsız girip sonradan mı parti arardı bilemem ama böyle yüzde 1 al otur aşağı gibi olacak süreç...

Bir milliyetçi neden A partiye dönsün ki ? Söylerken bile utanç verir adama :D Sen hangi partilisi A partiliyim o ne öyle A haber gibi der kahvede insanlar.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Hocam kendisini çok takip etmiyorum. Bana hitap etmeyen bir siyasetçi ama daha önce Beyaz Tv, Tv100 gibi kanallarada çıkıp konuşmuştu.

Hocam Yavuz Ağıralioğlu ben milliyetçiyim diyor ama bizim partimiz, diğer milliyetçi partilerden farklı diyede açıklama yapıyor. "Diğer milliyetçi partiler nefret diliyle siyaset yapıyor. O yüzden toplumun her kesimine ulaşamıyor ama biz öyle yapmayacağız." Yani hocam biz merkez partiyiz demeye getiriyor. Bir nevi DYP, DP tarzı bir parti olacaz ama aşırıya kaçmayan bir milliyetçi yanımız olacaz. Böylece toplumun her kesimini kucaklamış olacağız demeye getiriyor. Bu tezi tutar mı derseniz bana göre tutmaz. Zaten 5-6 aya partinin durumu belli olur.

Hocam isim konusunu bende anlamadım. Anahtar parti, kısaltması A partisi. Biraz komik olmuş.

• Gereksiz bir parti daha. Ufak partiler bir çatı altında birleşeceğine bölünüp duruyorlar...

• kaan1840 kullanıcısına yanıt

:D Keşke öyle demekle olsa.

Daha eski defterler eski söylemler açılacak 5-10 hatta 20 sene önce söylediği sözler twitterda gündem olacak. Sen Türk dediğin Müslüman olmalı demişin yok Türkler şöyle demişin Kürtlere böyle demişin tarzı bir sürü alakalı alakasız söylem çıkaracaklar ortaya.

Bizim gibi ülkelerde Milliyetçi partiler iktidar olamaz. Tek başına iktidar için Merkez SAĞ olman lazım. Her kesime ulaşmak anca öyle oluyor. Mesela İYİ parti ilk kurulduğunda koyu Milliyetçi kadrolara yönelmeyip az merkez SAĞA kaysaydı şuan belki yüzde 20 leri zorluyordu hatta alternatif bile olabilirdi. Ama sen Milliyetçiliğe ağır söylemlere sloganlara kaydımı gittin yüzde 3-5 gezersin. Bir kesimi çok mutlu eder söylemlerin ama ülkeyi kucaklayamazsın.

Yavuz bey adına üzüldüm açıkçası yazık oldu. Ülkeyi dolaşacak kendini paralayacak o kadar para harcayaca sonuç anca Muharrem ince Veya Zafer partisi kadar olacaktır işte.

• "Siyasal" İslam cı demene gerek yok İslam dinine mensup olanlar Müslümanlar diyebilirsin. Biz Müslümanlar sizin gibi paraya tapan olmadığımızdan para gidiyor diye kıyameti kopartmayız ondan olabilir mi acaba?

Ayrıca alıntı yaptığın kişi bende bloklu onu görsem ona da aynı cevabı verirdim. Herkes değer verdiği şeye karşı tepki verir.

Ayrıca ilerici medeni deidğin batı yalayıcısı fransız devşirmesi bebek katili soykırımcı katliamcı işgaci terörist israil yalakası olmak ise ben gerici olmaktan mutlu olurum hiç sorun değil.

Birde chp hdpkk bebek katili terör zihniyeti olacağıma yada onlar ile DEMleneceğime Ak partili olurum daha iyi

• Ülkcülere güven olmuyor, S.ogan gibi, bugün başka derler, yarın giderler yanlarlar, Öcalan olayı daha yeni, güvenmeyin bunlara:(((

• Parti ismi İstiklal Partisi olabilirdi. Zira İstiklal Harbi bitmiş değil. Cumhuriyet sonrası inklaplarla Türklerin başına karabasan gibi çökmüş kemalizm ve son 40 yıldır başa bela olmuş siyonizm uzantısı siyasal islamcılar başa bela olmuş durumda.

Yavuz bey bunu görebilecek, Türklüğü kavmiyet veya ırk olarak görmeyen, Müslümanın töresi olarak bilen bir insan. Samimiyse Allah yardımcısı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamivural kullanıcısına yanıt

Yavuz bey ülkücü veya seküler türkçü zihniyetten değil. Türklüğün, kafirle çatışmayı göze alan müslümandan başka bir şey olmadığı bilincinde bir insan. Aynı muhsin yazıcıoğlu gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüzde 0 bilmem kaç boş beleş bir parti olur

• selamivural kullanıcısına yanıt

Hocam olayın ideoloji ile alakası yok. Deniz Baykal, Kemal Kılıçdaroğlu'da mı ülkücü idi ama onlarda zamanında yaptığı hatalar ile Erdoğan'ın iktidarda kalmasına yardım ettiler. Deniz Baykal, ilerde Cumhurbaşkanı olurum diye Erdoğan'ın siyaset yasağı kalksın diye evet oyu verdi. Kılıçdaroğlu ise kazanamayacağı seçime göz göre göre aday oldu.

• ŞAKACI kullanıcısına yanıt

Kimin paraya taptığı belli kardeş.... nefesten bile vergi alıp kendilerine audi vs çeken sizin zihniyet bizim gibilere paracı diyor...

İsraille ticaret yapanların çarşaf çarşaf belgeleri ortaya dökülürken yalandan filistin ağlamalarınızı kimse yemiyor artık

Ayrıca şu anda kim kimle demleniyor acep ona bir bak istersen

Siyasal İslamcı değil misiniz? Alayınızdan iki yüzlülük, riyakarlık fışkırıyor 🔥Yavuz Ağıralioğlu yeni partisini kurdu. A Parti (Size muhalefet nasıl yapılır göstereceğiz..) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 28 Ekim 2024; 16:8:20 >
  • uzaklaştırma almışsın ama yazayım

herkesi kendiniz gibi sanma huyundan vazgeçin. Belli 750 TL savunma sanayisi için istendiğinde kıyametiniz koptu sandınız :) ama savunma sanayisinde bağımsız olmazsan ne yiyecek ağızın nede onu çıkaracak mabadın kalmayacağını bilmiyorsun.

Evet ekonomi sıkıntılı saçma sapan şeyler var ama işte chp nin 1990 dan beri hdpkk bebek katili terör zihniyeti ile demlenmesine çıkı çıkmayan gönül bağına gıkı çıkmadan her seferinde oy veren zihniyet, alım gücü zayıflayınca kıyameti kopararak neye taptığını gösterdi :)

Evet güvenlik dışında harcanan araç olsun diğer şeyler için paraları kabul etmedim etmiyorum. Ama işte en son terörist seloyuda bilmem kaç arabalık konvoy ile gidenlerde var. Kim yaparsa yapsın bunu kabul etmedim etmiyorum.

Ben Müslümanım o sizin uydurmanızdır. İslam dini ALLAH ın emir ve hükümleri ülke yönetmeye kadirdir. Sizin gibi batıdan yalanarak alınan sistemler ile ülke yönetmeyi maharet sayan zihniyetim yok çok şükür. Türk üm deyim fransız batı sistemlerini savunan Türk olmaz olsa olsa ya ermeni kırması ya yunan dönmesi yada sabetaist olur. Yoksa hiçbir Türk Müslüman batıya yalanması sığınmayı devşirme olmayı kabul etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 28 Ekim 2024; 16:27:21 >

• - Yavuz Ağıralioğlu yeni kurduğu A Parti'nin açılış lansmanında konuştu;

"Cumhuriyet, halkla buluşacaktı..Ülke adaletle kalkınacaktı...Memleket iyilikle doğrulacaktı...Gelecek, gelecekle güçlü olacaktı...Dertletimiz derman olacak, Saadetle huzurla yeniden refaha kavuşaktı..Peki ne oldu?"

“Siyaset bizim için iktidarla bilek güreşi alanı değildir..Biz siyaseti hasımlık ile yapan bir kadro değiliz. Siyaset bizim için millet hizmetini göreceğimiz nöbet değişiminden ibarettir.”

"Milletimizin canını 40 yıldır katledenlerin değil başını sevenlerini bile meclise sokmayacağız.”

"Hiç kimse Öcalan’dan 'Kürtlerin temsilcisi' diye bahsedemez. Kimse Öcalan’ı çözümün adresi gösteremez..”

"Sayın Bahçeli geçen hafta böyle diyince Cumhuriyeti kuran parti el yükseltiyorum diyerek olaya dahil oldu..Onlarda duysun; Türkiye Cumhuriyeti teröristlerle müzakere edebilen, teröristlerden medet umabilen, kendi vatandaşına vereceği hakkı çocuklarının katili üzerindne konuşabilen bir devlet değildir!"

"Bir şey 'devlet aklı'ysa şehidi üzemez, anaları mahzun edemez! Evlatlarımızın katilinden medet umuyormuşuz gibi bu acziyete kimse sözcülük edemez!"

"Türkiye'de içi boşaltılmamış kelime kalmadı. Partinin adını A Parti koyduk. Bu "A" Alparslan'ın A'sı Anadolu'nun A'sı, yedi düvele diz çökmeyen Atatürk'ün A'sı."

"Türklerde eski bir gelenektir. Kahramanlık yapınca isim konulur. Biz niyetimizi beyan edelim; kahramanlık yaparsak, başarırsak milletimiz, ilk harfine edeben, yaptığımız işe hürmeten bize isim bulsun istedik."

"Erdoğan uzunca bir süre muhalefete teşekkür ederek iktidarda kaldı..Ben buradan herkese söylüyorum; Size muhalefet nasıl yapılır, iktidar nasıl olunur göstereceğiz..."

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.