Şimdi Ara

yaw arkadaşlar burda eskiden insanlar biribirine yardım için maximum çaba gösterirdi . ne oldu şimdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PARDON ARKADAŞLAR RECEIVERIM NEXT YE2000X CI PLUS slm arkadaşlar başlık da yazan receiverime yanlışlıkla ınf 607a yazılımını attım sonra emu keyleri atmak için cihazımın elektrik bağlantısını kestim ve tekrar fişe taktığımda cihazımın ön panelinde 4 adet 0000 veya 8888 gibi rakamlar gördüm fişten çektim tekrar taktım bu sefer hiçbirşey çıkmadı . sonra tekrar +ch ile açıp doğru fmb yazılımını attım tekrar elektrik bağlantısını kestim tekrar fişe taktım emu keyleri atmak için ama nafile ön panelinde bir icraat yok:( yani standby konumunda açılmıyor. bilgisi olan arkadaşların acil yardımlarına muhtacım.şimdiden herkese teşekkürler

• geçmiş olsun kardeş senin cihaz uçmuş.Yazılım atmadan önce sistem bilgisinden cihazın versiyonunu kontrol edip öyle yazılım atmalıydın yani inf ise inf yazılımı fmb ise fmb yazılımını atmalıydın.Maşallah sen ne bulduysan atmışsın cihaza.Yapman gerekn cihazı servisine götürmek umarım flash uçmamıştır.kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: angel1

geçmiş olsun kardeş senin cihaz uçmuş.Yazılım atmadan önce sistem bilgisinden cihazın versiyonunu kontrol edip öyle yazılım atmalıydın yani inf ise inf yazılımı fmb ise fmb yazılımını atmalıydın.Maşallah sen ne bulduysan atmışsın cihaza.Yapman gerekn cihazı servisine götürmek umarım flash uçmamıştır.kolay gelsin

geçmiş olsun kardeş.
  • geçmiş olsun
  • Arkadaşım senin cihaz

geçmiş olsun
  • Arkadasim bu nedir yaa foruma aynı mesajdan kac tane daha atacaksin.
    bir tane mesaj at bu konu hakkında bilgisi olan sana yardim eder hayret bişey.

ayıp denilende bişey var.

bu 1:http://forum.donanimhaber.com/m_6345759/tm.htm
    bu 2:http://forum.donanimhaber.com/m_6342895/tm.htm
    bu 3:http://forum.donanimhaber.com/m_6334231/tm.htm
    bu 4:http://forum.donanimhaber.com/m_6333108/tm.htm
    bu 5:http://forum.donanimhaber.com/m_6332704/tm.htm

bu başligida sayarsak 6 tane başlik aciyorsun. eee tabii kimse cevap vermez boyle yaparsan

• keyfimizden atmadık kardeşim yericeğine sorumuza cevap verde o yıldızların karşısında selam duralım laf değil icraat.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @McCartney kardeşim haklı ben görmemiştim o kadr olduğunu...

Ama sakin olmak lasım

Şimdi @SELAM OLSUN kardeş sende modlardan birine bi PM at diğer 5 topicin linklerini ver ve sildir, topic kalabalığı olmasın yoksa zaten biri şikayet eder yine silinir en iisi şikayet almadan kendin sildirmen

Not: Eğer bilmiyorsan modlar yeşil yıldızlı olanlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: SELAM OLSUN

keyfimizden atmadık kardeşim yericeğine sorumuza cevap verde o yıldızların karşısında selam duralım laf değil icraat.

gülüyorum sadece yorumsuz.

tek bir başlik altinda atabilirdin. benim yildizim varsa herseyi biliyorum diye bi olay yok.
    bilmedigim konu hakkındada yorum yapmam

• BAK ŞİMDİ BİNBAŞI , BENİM BU LİNKLERİM 2 TANE FARKLI KONU ÜZERİNE KURULU AYNI GİBİ GÖRÜNSE DE.YANLIŞLIKLA CEVAP YAZACAĞIMA AYRI LİNK AÇTIM EN SON EN TEPEDEKİ LİNK RECEIVERA YANLIŞ YAZILIM ATTIM NASIL DÜZELTEBİLİRİM HAKKINDA İKİNCİ LİNK İSE DÜZELTMEKDEN VAZ GEÇTİM Kİ NEDENİ KİMSENİN YARDIMCI OLAMAMASI BU NEDENLE NASIL FORMATLAYABİLİRİM ŞEKLİNDEKİ LİNKİM. ŞİMDİ BENİM BEKLENTİM NEDEN BU KADAR LİNK ATMAMI ELEŞTİRMENİZ YERİNE İKİ BİNBAŞI OLARAK BANA YARDIMCI OLMANIZ. DEDİĞİM GİBİ İKİ AYRI LİNK VE YANLIŞLIKLA AÇILMIŞ DİĞER LİNKLER. MOD KONUSUNA GELİNCE HİÇBİR BİLGİM YOK TAHMİN ETTİĞİNİZ GİBİ. EĞER ŞİKAYET ETMEK İSTİYORSANIZ BUYRUN EDİN. NE YAPALIM NASIL OLSA BU FORMDA YARDIM ALAMIYORUZ ALT TARAFI ÜYELİĞİMİZ EN KÖTÜ İHTİMALLE İPTAL EDİLİR.ÇOK DA BİRŞEY KAYBETMİŞ OLAMAYIZ TAKDİRİNİZ OLUR Kİ???PARDON KAYBEDİLECEK ELEŞTİRİLER VAR.:) Kİ BUNLAR DA YAPICI OLSA İDİ SANIRIM YER TUTARDI BİRYERLERDE.
  • ya arkadasim anlamiyormusun?
    binbaşı olmak demek her konuda bilgi sahibi olmak anlaminami geliyor?
    bilmiyorum kardesim nasıl hallersin sorununu??

ben diger açmiş oldugun başliktada söyledim ''bu işlerden anlayanlar sana daha iyi yardim eder'' diye yazmiştim.
    yada dedim ki '' arama yaparsan detayli bilgiye ulaşırsın''

neyse daha bu başlikta yazı yazmiycam. uzatmayalim.
  • tv8 maç yayınında şifreleme yapıyor, Echosat uydu alıcısı kullanan acemi biri olarak ne yapabilirim.
  • quote:

PARDON ARKADAŞLAR RECEIVERIM NEXT YE2000X CI PLUS slm arkadaşlar başlık da yazan receiverime yanlışlıkla ınf 607a yazılımını attım sonra emu keyleri atmak için cihazımın elektrik bağlantısını kestim ve tekrar fişe taktığımda cihazımın ön panelinde 4 adet 0000 veya 8888 gibi rakamlar gördüm fişten çektim tekrar taktım bu sefer hiçbirşey çıkmadı . sonra tekrar +ch ile açıp doğru fmb yazılımını attım tekrar elektrik bağlantısını kestim tekrar fişe taktım emu keyleri atmak için ama nafile ön panelinde bir icraat yok:( yani standby konumunda açılmıyor. bilgisi olan arkadaşların acil yardımlarına muhtacım.şimdiden herkese teşekkürler

Yahu birader sen cihazı zorla bozmuşsun. Next2000 XCI Plus cihaza fmb yazılımı atılır mı!!!
    Cihaz şimdi, ch+ tuşuna basılı tutarak açılıyor mu? ch+ tuşuyla açılıyorsa bir şeyler yapabiliriz. Ama hiçbir şekilde açılmıyorsa servis yolu göründü demektir. Cihazın içi açılarak flash yeniden yüklenecek. Başka çaresi yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: Mahonik

tv8 maç yayınında şifreleme yapıyor, Echosat uydu alıcısı kullanan acemi biri olarak ne yapabilirim.

Eğer key girebilmek için bi seçenek varsa biss key'i bul ve o rakamları gir

Not: Burada isteme üst konuda yazdığı gibi yasak
  • doubledragon kardeşim makine ch+ tuşu ile gayet güzel açılıyor. sorun ondan sonra :) tekrar fişe takıldığında ön panelde simsiyah bir ekran. umarım yardımcı olabilirsin. yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden
    teşekkürler.
  • quote:

doubledragon kardeşim makine ch+ tuşu ile gayet güzel açılıyor. sorun ondan sonra :) tekrar fişe takıldığında ön panelde simsiyah bir ekran. umarım yardımcı olabilirsin. yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden
    teşekkürler.

Cihaza yanlış yazılım yüklediğinden böyle olmuş. Fakat cihaz ch+ ile açılıyorsa kurtarılır.

• 1. Yükleme programını (pclink)’i çalıştır.
    • 2. Cihazınız elektrik fişinden çekili olsun.
    • 3. Com port kablonuz takılı olsun. (RS232)
    • 4. Cihazın elektrik fişini takarken aynı anda yukarı CH+ tuşuna basın ve cihazı açın. 0300 veya 0030 yazar ve durur.
    • 5. Yükleme programında sarı renkli ampul tuşuna basın yazılımı seçin.
    • 6. Yazılım gitmeye başlar “%100 complete” den sonra “wait for writing to flash” ve bitince “the software upgraded successfully” der, okeyleyip çıkın.
    • 7. Cihazın gösterge panelinde End yazması lazım. Cihazı “Power”dan kapatıp açın, işlem bitmiştir.

Yükleme programı olarak PCLink 02.0i programını, cihaz için de Next YE-2000XCI Plus için güncel olan dosyayı kullan. (Şimdiki durumda güncel dosya 5518_VE_Boot_YKME_YE-2000XCIPLUSINF607a031506MO10.00.zip)

Bu şekilde düzelmesi lazım. Cihazına bir daha sakın başka bir modelin yazılımını yükleme!!!

• doubledragon kardeş çok sağol bunu akşama hemen deniyecem.ama kafama bişi takıldı. key dosyasını atmama gerek yokmu peki ala. bu konuda da beni aydınlatabilirmisin. bildiğim kadarı ile onun da atılması gerekli, kanalların açılması için.ÇOK SAĞOL
  • Güncel key dosyası atmak tabi ki iyidir. Böylece şifresi değişen kanalların şifresini güncellemiş olursun. Güncel keyleri şuradan takip edebilirsin. Bu sayfadaki Emulation Keys For NextPlus Receivers yazan linkteki dosyayı indirip yükleyebilirsin. Buradaki dosyalar güncelleniyor. Zaman zaman takip etmekte yarar var. Kolay gelsin.
  • doubledragon arkadaşım dediğin gibi yaptım olay çok sağol arkadaşım.
  • quote:

doubledragon arkadaşım dediğin gibi yaptım olay çok sağol arkadaşım.

Sen de sağol. Birbirimize yardım etmek için burdayız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.