Şimdi Ara

YAW Bİ KOVBOY OYUNU VARDI ESKİDEN BİLEN VARMI (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
18.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Indigo

WHERE ARE YOU MARSHALL

heytt be ne oyundu be mausun sol tuşunu kardeşime vermiştim adınıda ibrikçi koymuştum hatırlasanız mermi bittikçe ordan dolduruuyodu mağranın içinde where are you marshall deyiş leri saklanamasın deyişlerii offf offf unutmuşummm ii oldu hatırladığım:)
  • Ya Outlaws,Gun ve call of juarezden başka varmı bildiğiniz güzel bir kovboy oyunu??? Ben hatırlıyorum bir tane ama demoydu benim oynadığım.bir dergi vermişti..Oynarken skill puanı gibi birşey vardı iskambil kağıtlarından seciyodun falan ama adını hatırlamıyorum..Ha bu arada Call of Juarezin 2.si çıkıyormuş..
  • cokk cok güzel oyundu ya...kalitesi zamana göre hayli iyi idi. yerden paket halinde canlar topluyorduk:D ahh ahh müziği de cok güzeldi.
  • Bende orjına 2 cdsı hala duruyor. Oyunun soundtracklerı muhtesem..
  • Tabi şimdi bu grafikler bi oyun görünce yüzüne bile bakmıyoruz :D

Benimde böyle eskiden kalan hatırladığım bi oyun vardı hatta internette aradım indirmek için Oyunun Adı " Z " evet sadece Z'di straji bi oyunda robotlar savaşıyodu fabrikadan çıkıyodu bayrakları kapiyodun belli bir süresi vardı o süre dolunca robot çıkıyodu bunu hatırlayan varmı aranızda ?
  • Meraba,
    Yaklasık 2 yıldır aradığım ve bulamadığım bir oyun var baska bir deyisle cok sevilen bir filmin oyunu bilgisi olan varsa yardım edermi? lütfen
    Oyun Adı: Wild Wild West
    Sirket Adı:SouthPeak

"cıkıs yılı 1999 sanırım grafik acısından oldukca iyi oynamayan varsa da kesinlikle tavsiyemdir"

(farklı bir konu acmak istemedim baslık sahibi arkadastan özür)
  • Babam Almanya'dan orijinali getirmişti.Hala duruyor bi köşede.
  • benim sorduğum oyunumu getirmisti
    quote:

Orijinalden alıntı: lumedi

Meraba,
    Yaklasık 2 yıldır aradığım ve bulamadığım bir oyun var baska bir deyisle cok sevilen bir filmin oyunu bilgisi olan varsa yardım edermi? lütfen
    Oyun Adı: Wild Wild West
    Sirket Adı:SouthPeak

"cıkıs yılı 1999 sanırım grafik acısından oldukca iyi oynamayan varsa da kesinlikle tavsiyemdir"

(farklı bir konu acmak istemedim baslık sahibi arkadastan özür)

• where are you marshaaal?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

" Where are you marshall ?"

Hileyle oyunu dondurup tüm kasabaya dinamit döşedikten sonra patlatmak feci zevkliydi Bi de o dev mitralyöz, hadi ateş ederken yere kuruyo sabitken ateş edebiliyo falan da adam neresinde taşıyodu onu ya

Efsane oyunlardan birtanesiydi, bulsam iki kere düşünmeden bitiririm bi oturuşta

neresinde taşıyor bilmem ama anı olay crysistede'de var nano elbisenin cebi bile yok ama adam yürüyen cephanelik oluyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: subnoise

where are you marshaaal?

iyilik nooolsun boya badana derken günler geçiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: baysan240

quote:

where are you marshaaal?

EPIC FAIL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baysan240

quote:

where are you marshaaal?

:D orjinal cevap

bilgisayarda oynadıgım ilk oyundu.çok güzeldi.aylarca takıldıgım yerler olmuştu geçememiştim.tabi ilk fps tecrübesi :)
    çok güzeldi o oyunların tadını şimdiki oyunlardan alamıyorum
  • allahm allahım konuya back x)
  • Soundtracklerini buldum, indiriyorum.
  • Vayyy bu oyun harikadır ya çok severdim eskiden!
    Hele tavukları öldürmesi yok mu çok eğlenceliydi..

Ama o hapishanenin kapısını bir türlü açamamıştım dinamitle bile patlamıyordu kapı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 30 Ocak 2010; 15:48:21 >
  •  YAW Bİ KOVBOY OYUNU VARDI ESKİDEN BİLEN VARMI
     YAW Bİ KOVBOY OYUNU VARDI ESKİDEN BİLEN VARMI
     YAW Bİ KOVBOY OYUNU VARDI ESKİDEN BİLEN VARMI

Saatlerce oynardım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karayell -- 30 Ocak 2010; 15:59:36 >

• orta okulda bilgisayar derslerinde oynadığımı hatırlıyorum. Demoydu galiba çünkü bölüm bir türlü bitmiyordu. Belkide benim beceriksizliğimdendir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsa2

Bu başlığı görünce neler hissettim tahmin dahî edemezsiniz... İçim böyle bir hoş oldu :)

Bütün PC dergilerinin abonesi olduğum dönemde aldığım bir PCnet ya da PC MAGAZINE dergisinin aylık cdlerinin birinde demo olarak verilmişti. Aradan uzun yıllar geçti. Ve ben bir kaç yıl önce yaşadığım şehrin tamamını dolaştım diyebilirim. Tamamını ama... Outlaws adlı bir oyun vardı bilir misiniz? 'Cık..' Lanet olsun...
    Sonra burda çok meşhur bir yer var Yapıcı İş Hanı. Gittim. Orda adamın bir tanesi 96'dan beri bir arşiv oluşturmuş. Eline bir liste aldı ve söylediğim ismi kontrol etti. Oyundan bahsettiğimde oyunu zorlanmadan anımsadı. Direk buldu. Tozlu raflardan birinden bir kutu indirdi ve içinde özenle aradı. Outlaws... En son buldu ve benim için kopyaladı. Ancak tek CD. Story Mode'u hiç göremedim. Sadece o sıradan modu oynadım. Eğer birisi bana çekip ulaştırırsa kargoyu falan karşılarım... Ha ne dersiniz?

Benimde içim bi hoş oldu..:) Anılarım canlandı.Bu oyunu eniştemle birlikte bende daha 7-10 yaşındayken oynamıştık, adını cismini her şeyi unutmuştum.Aklımda sadece bir kaç sahne (masaların üzerindeki kocaman pastayı yediğimiz(hpyi dolduruyordu ), ve de kırbaç salladığımız) ve de bağırışları kalmıştı ''where are you marshall' böyle dediğini hatırlamıyordum sadece bağırdıklarını .Bu konuyu görmem gerçekten mükemmel oldu saolun, mutlaka tekrar oynuyacam.

• Oyun gerçekten güzeldi, velakin oı zamanlar ne bu oyunu ne de adı benzeyen outwars oyununu bulamayıp Türkiye'de yaşadığıma lanet etmiştim
    Ama eski oyunların tadı bir başka tabiki, dübünlü tüfek var be oyunda görünce oha demiştim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.