Bende yeğenimde gördüm oyun çok eski bir fps oyunu.adı outlaws mıydı neydi.bir kovboy oyunu.
konusu ise vahşi batı da bir adamın (yanılmıyorsam serif adamın adı marshall) kızını kaçırıyorlar.adamda bu haydutların peşine düşüyordu.oyun zamanına göre bayağı iyiymiş müzikleride öyle...
oyun 2 cd diye düşünüyorum zira ben oyunun yarısını bitirdim diğer yarısını bitiremedim çünkü oynamam için
2.cd'yi takmamı istedi. mesela haydutlarla yakın temasta çarpışırken:where are you marshall diye bağırıyorlardı...
varmı bu oyunu oynayan yada bilen
evet ben oynadım 2 cdlik bir oyun ve gerçekten çok zevkli bir oyun... yeni bir oyun olan GUN ile beraber bir dvd ye kopyaladım öylece duruyor... özellikle dinamit ile oynamak aşırı zevkli... kült bir oyun, tarihe yazdırmıştır adını...
süperdi.keşke güncelleseler.ama diğer yarısınıda oynayabilseydim
quote:
Orjinalden alıntı: bigjackal
Bende yeğenimde gördüm oyun çok eski bir fps oyunu.adı outlaws mıydı neydi.bir kovboy oyunu.
konusu ise vahşi batı da bir adamın (yanılmıyorsam serif adamın adı marshall) kızını kaçırıyorlar.adamda bu haydutların peşine düşüyordu.oyun zamanına göre bayağı iyiymiş müzikleride öyle...
oyun 2 cd diye düşünüyorum zira ben oyunun yarısını bitirdim diğer yarısını bitiremedim çünkü oynamam için
2.cd'yi takmamı istedi. mesela haydutlarla yakın temasta çarpışırken:where are you marshall diye bağırıyorlardı...
varmı bu oyunu oynayan yada bilen
Bende vardı çıktığı zamanlar.Oyun 2 cd.2 cd'yi takman gerekiyor devam edebilmek için.. Çok güzel bir oyundu.Yıllar geçsede hatırlanacak bir oyundur..
super bı oyundu gercekten seslerıyle olsun konusuyla olsun tam bı efsane bence
bende hatırlıorm demosunu oynamıştım. çok eski bi oyun ama şimdikiler kadar iyiydi nerdeyse bu nası oluyo?
Oyunun müzikler süperdi özellikle... Cdçalara koyup oyunun müziklerini az dinlemişliğim yoktur...
peki oyunu indirebileceğimiz bir yer yok mu.full sekilde yükleyip oynamak istiyorum
Ahh ahh yıl 97 ilk Pc mi aldığım zamanların 2 cdlik Süper bir oyunu.. Ozamanlar Kopya nerde orjinal Cdsini almıştım.. Kitapçığı vardı.. Silahları barutları felan anlatıyordu.. Süper bir western oyunu.. O oyun yüzünden Şuan Westerne karşı süper bir ilgim var :)
" Where are you marshall ?"
Hileyle oyunu dondurup tüm kasabaya dinamit döşedikten sonra patlatmak feci zevkliydi Bi de o dev mitralyöz, hadi ateş ederken yere kuruyo sabitken ateş edebiliyo falan da adam neresinde taşıyodu onu ya
Efsane oyunlardan birtanesiydi, bulsam iki kere düşünmeden bitiririm bi oturuşta
oyunun en güzel yanı tavukları vurmaktı...
Yakında Brokeback Mountain oyunu çıkacakmış aksiyon olarakda işin içine atları katacaklarmış ama her sistem kaldırmıyormuş bu oyunu.
Outlaws mı ne öyle bir kowboy oyunu vardı arkadaşım eskiden.
evet arkadaşın bahsettiği oyun outlaws. cok eski bir oyun ama süperdi bahçede tavuklar fln vardı onları bile vuruyodum demosunu oynamıştım güzel oyundu
eskiden bende oynamıştım ama o baya eski heralde ya 2 cd olur mu ki?
quote:
Orjinalden alıntı: Baron17
eskiden bende oynamıştım ama o baya eski heralde ya 2 cd olur mu ki?
oyun 2 cd su anda ellımde mewcut
Bu başlığı görünce neler hissettim tahmin dahî edemezsiniz... İçim böyle bir hoş oldu :)
Bütün PC dergilerinin abonesi olduğum dönemde aldığım bir PCnet ya da PC MAGAZINE dergisinin aylık cdlerinin birinde demo olarak verilmişti. Aradan uzun yıllar geçti. Ve ben bir kaç yıl önce yaşadığım şehrin tamamını dolaştım diyebilirim. Tamamını ama... Outlaws adlı bir oyun vardı bilir misiniz? 'Cık..' Lanet olsun... Sonra burda çok meşhur bir yer var Yapıcı İş Hanı. Gittim. Orda adamın bir tanesi 96'dan beri bir arşiv oluşturmuş. Eline bir liste aldı ve söylediğim ismi kontrol etti. Oyundan bahsettiğimde oyunu zorlanmadan anımsadı. Direk buldu. Tozlu raflardan birinden bir kutu indirdi ve içinde özenle aradı. Outlaws... En son buldu ve benim için kopyaladı. Ancak tek CD. Story Mode'u hiç göremedim. Sadece o sıradan modu oynadım. Eğer birisi bana çekip ulaştırırsa kargoyu falan karşılarım... Ha ne dersiniz?