Şimdi Ara

YAW BU BİR OYUN DEĞMEZZZZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YAW BU NEDİR BÖYLE HER SERVERDA VARDIR BELKİ AMA DİES İN ..KU ÇIKTI MORADONA GİTTİĞİMDE 10 LARCA 1M ABİ PLS Mİ ARARSIN VERMEYİN SONRA KÜFÜR EDENİMİ YOKSA EZİK İTEMLERİNİ 3-5 MİLYONA KOYUP ABİLER LÜTFEN ALLAH RIZASI İÇİN ALIN ÖLMÜŞLERİNİZE FATİHA DİYENİMİ NE OLUR BÖYLE YAW OYUN ALLAH AŞKINA YAPMAYIN BÖYLE ŞEYLER BUNU OKUYANLAR LÜTFEN SİZDE BÖYLE İNSANLARI GÖRÜNCE LÜTFEN UYARIN YAPTIĞININ Bİ OYUN İÇİN DEĞEMEYECEĞİNİ YAZIK YANİ BU DERECELERE GELMESİN OYUN. SAYGILAR

TANIMADIĞINIZ BİRİSİ PM DEN S.A ABİ DİYORSA BİLİNKİ PARA İSTİYECEKTİR

BAŞKA ZAMAN OLSA DÖNÜP BAKMAZ İŞ PARAYA İTEME GELDİMİ ABİ OLUYORUZ ACAYİP SİNİRLERİM BOZULUYOR..

• ezik itemleri 99999999 koyanlar beni gıcık edio kim alır onları akıl var mantık var
  • YAW HERŞEYİ GEÇTİM AMA ÖLMÜŞLERİNİZİN RUHUNA FATİHA DA DENMEZ Kİİİ
  • Yaw bu oyuna her turlu uc kagıt var eger bu tur olaylardan sikayetciyseniz bırakın yada pm blocklu gezin oynayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: RunAwA

Yaw bu oyuna her turlu uc kagıt var eger bu tur olaylardan sikayetciyseniz bırakın yada pm blocklu gezin oynayın

BU BENCE İNSANLIK AYIBI O YÜZDEN DUYURMAK İSTEDİM HAYIRDIR SEN PEK GOCUNDUN BÖLEMİ YAPION YOKSA
  • adamların hayatı oyun olmuş .
  • bunlar oyuna çok kötü bağlanmışlar genellikle oyle oluyor (bide lwl düşük olanlar)
  • quote:

Orjinalden alıntı: @KnİgHt@

bunlar oyuna çok kötü bağlanmışlar genellikle oyle oluyor (bide lwl düşük olanlar)

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.