footer.php ye baktım yok. diğer bi çok dosyayada baktım göremedim. "Burzi" die aratıp bütün dosyalara baktım sayırlır. olanları değiştirdiysemde o yazı hiç değişmedi. bu yazılar hangi dosyada yazar. bi yardımcı olun yaw artık aramaktan bıktım. bu yazıları değiştirmem lazım çok kötü duruo. please help
Copyright yazısı birçok kişi Türkçeleştirmek istiyor. Bizde bunun yolunu açıklıyoruz. Ancak bu yolla copyright yazısını kaldıran olursa bunda bütün sorumluluk o kişiye aittir. Biz bu konuda ihlale rastlarsak çekinmeden phpnuke.org adresine bu siteyi bildirmekten çekinmeyeceğinizi bilmelisiniz. Bu sistem için emek harcanıyor ve sizden tek istenen en altta copyright yazısının olması. Bu yazıyı kaldırarak emeğe saygı göstermemiş ve bu saygıyı gösterenlere ise hakaret etmiş olacaksınız.
Bu işlem için öncelikle phpMyAdmin'i açın. Burada SQL Sorgusu çalıştır sayfasına girin. Bu SQL sorgusu çalıştırma sayfasındaki kutuya aşağıdaki kodu değiştirmeden yapıştırın ve Git ile komutu uygulatın. Böylece Copyright yazısı Türkçeleşecektir.
sonra phpMyAdmin sayfamıza giriyoruz (sol dosyamız yani ) orada nuke_config göreceksin onu siliyoruz. sonra yeniden oluşturdugumuz degiştigimiz nuke_config dosyamızı aynı yere yolluyoruz. gördügünüz gibi çok basit bir işlem
Seni şikayet falan etseler ne olur ki rahat ol kafana takma. kolay gelsin
MaVZeR
quote:
Orjinalden alıntı: Teselli
arkadaş anlatmış teşekkürler fakat acemi bir adamın yapması bunu mümkün degil. bir de ben anlatmak istiyorum.
php nukeyi yüklerken bir sqi dosyası vardır onu bir edit plus yada herhangi bir txt dosyasıyla açıyoruz.
sonra phpMyAdmin sayfamıza giriyoruz (sol dosyamız yani ) orada nuke_config göreceksin onu siliyoruz. sonra yeniden oluşturdugumuz degiştigimiz nuke_config dosyamızı aynı yere yolluyoruz. gördügünüz gibi çok basit bir işlem
Seni şikayet falan etseler ne olur ki rahat ol kafana takma. kolay gelsin
MaVZeR
bu kadar uğraşmasına da gerek yok phpmyadmin den nuke_config e girsin orada düzenle olacak (kalem resmi var o) ona tıkla aşağıya doğru in sonra orda o yazıyı görcen istediğin değişikliği yap ama ben değiştirmedim değiştirmemde sadece türkçeleştiririm olmazsa.