Apart from my own experience, I'm receiving many reports from Messers around the globe that they're having problems sending instant messages to each other over Windows Live/MSN Messenger. Most of the IMs bounce back with the message that they "could not be delivered to all recipients". No idea what's going on but for now we'll have to be patience until the issue resolves.
dünya çapında olamaz. benim listemde USA'dan ark. war. onunla yazışıyorum, bunun gibi 6-7 yabancı daha war. onalrla sorun yok. ancak türkiyeden bağlanan hiçkimseye mesajlar gitmiyor.
Şöyle bişey olabilir mi .Bazı arkadaşlar mail adresini büyütmek için usa dan bağlanıyor gösterdiler. Mesela onların maillerinde de trkçe karakter çıkmıyor.Microsoft bunu önlemek için bişey düşünmüş olabilir mi
Gerçi bu fikir bana da çok saçma geliyor ama paylaşayım bi dedim...Nasıl olsa msn yok burda konuşalım bari .:::))
Benim Msn Lisetemde 31 Kişi Online Bunların Sadece 4 Ü İle Konusabiliyorum
aynısı bnim adres içinde geçerli. 250 mb olsun die yaptım, kabul ediorum demekki deil, ama belkide benimkide usa göründüü için onlarla konuşabiliorumdur :P
abi bune hiç bişey yazamıorum ya
MSN servis durumunu kontrol ettim. Bu uyarı var:
Sign In The .NET Messenger Service is temporarily experiencing difficulty. You may be unable to sign in. If you are signed in, some features may be unavailable. Please try again later. Last Update: 11/15/2006 9:27:00 AM Pacific Time (GMT -8:00)
bu ne duyan uçuşmuş. aha bende de aynı sorun var.
bence bu bır komplo yaho messenger tarafından msn'nesı kullanılsın dıye.... cokelttı msn yı...
Demekki o kadarını düşünemiyolar puahhahahaah Gerçekten de nasıl iş yaw niye çalışmıyor hayret....
quote:
Orjinalden alıntı: eagle66
bu ne duyan uçuşmuş. aha bende de aynı sorun var.
valla sorun herkesde varr....
ttnet bilmem ne kablosu felan döşüyor birileri msn de floodla aklım karıştı bu ne yafs bi ara düzeldi sanmıştım Icq ya geçtim hemen :d