sadece Tr de degil nisanlım Almanyada onun yazdıklarıda gelmiyor bana
msn bozuldu
yaw sımdıde bellek hatası verıo ne bu kardesım suna bak dunyanın en populer chat servisi ne halde valla bırazdan microsft turkıyeyı arıcam artık tak ettı canıma...
duzeldı arkadaslar benım sorun kalamadı :D SANIRIM MICROSFT sesımı duydu
Sorun devam ediyor. Sadece bir kişi ile iletişim kurabiliyorum. İlginç bir durum.
nebiçim bişey bu. Benimde aynı sorunum var
bende de aynı sorun var, ohh be rahatladım pc format istiyo sandım
allah belanı versin msn
arkadaşlar nasıl düzelceğini bilen varsa yazsın ya. Tamda en önemli zamanda olur böyle
quote:
Orjinalden alıntı: simonee
allah belanı versin msn
Allah korusun
nasıl düzelir bu sorun ya tüm türkiyede böyle sanırım, ama bazı arkadaşlar yazıyo o nasıl oluyo?
quote:
Orjinalden alıntı: global_playboys
quote:
Orjinalden alıntı: simonee
allah belanı versin msn
Allah korusun
icq 4ever
msn natingan forus
bende de war aynı sorun yaaa
bende bi sorun yok ama msnimdeki kişilerin çoğu bu durumdan şikayetçi (hepside nickinin başında belritmiş bi sorun olduğunu)
Ya bende de aynı sorun war ne zaman düzelicek ?????
ewet biz yalan söylüyoruz.işimiz gücümüz yok.dimi.ne kadar dar görüşlüsün.ne yazıkki dünyanın merkezi sen değilsin.herşey senden ibaret değil.biraz mantıklı düşün ve senden başka daha 6 milyar kişi oldugunu ve onlardan bir kaçında sorun olabilecegini hesaba kat ve sacma sapan ban ban ban yapma.
Bende aynı sorunu yaşıyorum.Nedir bu ya.Tam da akşam saatinde.Milletin işi gücü var...Off off güya koskoca microsoft insan şunu herkes uyurken yapar bu saatte yapılr mı ühühüüüü
Arkadaşlar 2 saattir uğraşıyorum msn de yazdıklaım gitmiyor ne iş
yaw bu nasıl iş bendede aynı sorun var yaklaşık yarım saat önce konuşuyodum şimdi hiç bi ileti gitmiyo