Şimdi Ara

YAW MSNE NOLDUUUU!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
1.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sadece Tr de degil nisanlım Almanyada onun yazdıklarıda gelmiyor bana

msn bozuldu
  • yaw sımdıde bellek hatası verıo ne bu kardesım suna bak dunyanın en populer chat servisi ne halde valla bırazdan microsft turkıyeyı arıcam artık tak ettı canıma...
  • duzeldı arkadaslar benım sorun kalamadı :D SANIRIM MICROSFT sesımı duydu
  • Sorun devam ediyor. Sadece bir kişi ile iletişim kurabiliyorum. İlginç bir durum.
  • nebiçim bişey bu. Benimde aynı sorunum var
  • bende de aynı sorun var, ohh be rahatladım pc format istiyo sandım
  • allah belanı versin msn
  • arkadaşlar nasıl düzelceğini bilen varsa yazsın ya. Tamda en önemli zamanda olur böyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: simonee

allah belanı versin msn

Allah korusun
  • nasıl düzelir bu sorun ya tüm türkiyede böyle sanırım, ama bazı arkadaşlar yazıyo o nasıl oluyo?
  • quote:

Orjinalden alıntı: global_playboys

quote:

Orjinalden alıntı: simonee

allah belanı versin msn

Allah korusun

icq 4ever

• msn natingan forus
  • bende de war aynı sorun yaaa
  • bende bi sorun yok ama msnimdeki kişilerin çoğu bu durumdan şikayetçi (hepside nickinin başında belritmiş bi sorun olduğunu)
  • Ya bende de aynı sorun war ne zaman düzelicek ?????
  • İsveç'ten kuzenimle, Litvanya'dan hatunla, Türkiye'dende herkesle yazışıyorum..YOK ABİ MSN BROKEN FALAN YANİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cwunch

İsveç'ten kuzenimle, Litvanya'dan hatunla, Türkiye'dende herkesle yazışıyorum..YOK ABİ MSN BROKEN FALAN YANİ

ewet biz yalan söylüyoruz.işimiz gücümüz yok.dimi.ne kadar dar görüşlüsün.ne yazıkki dünyanın merkezi sen değilsin.herşey senden ibaret değil.biraz mantıklı düşün ve senden başka daha 6 milyar kişi oldugunu ve onlardan bir kaçında sorun olabilecegini hesaba kat ve sacma sapan ban ban ban yapma.

• Bende aynı sorunu yaşıyorum.Nedir bu ya.Tam da akşam saatinde.Milletin işi gücü var...Off off güya koskoca microsoft insan şunu herkes uyurken yapar bu saatte yapılr mı ühühüüüü
  • Arkadaşlar 2 saattir uğraşıyorum msn de yazdıklaım gitmiyor ne iş
  • yaw bu nasıl iş bendede aynı sorun var yaklaşık yarım saat önce konuşuyodum şimdi hiç bi ileti gitmiyo
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.