YAW ARKADASLAR DEMIN OYUNA GIRIYODUM YANI BU MESAJI ATMADAN 1 SAAT ONCE KOSP VARDI BENI DC YEMISTI SIMDI BASKA CHARLARA GIRIYO BENIM ESAS CHARA GIRMIYO NOLUR RESIMDEKOYCAM BAKIN CVP BEKLIYORUUUMMM
ultra aslan msn adresini verirmisin
TERMINATOR_1679@HOTMAİL.COM
hayır ya oluyo bazen öle ban fln yemedin bana kaç kere oldu bi süre oynama sora düzelio
Hacklenmis olabilrsin senin yerine başka bi pc den oyun açılmıs senin şifrenle başıma gelmişti donuma kadar soyulmustm. Olabilrsin diorm kesin bişi demiim ama aynısı başıma geldi.
Update geliyor sanırım. Bizde de öyle şuan. Birazdan geçer.
ares yada diesde oynuyosan nomal. 2 side göçtü çünkü ve charınaskıda kalmış. sever geri gelince snn charda oyuna girecektir. telaş yapma :) dont worry be happy :P
hayır ne hacklendi ne banlendi yaw diorum bana en az 20 kere oldu bu olay bi süre oynama geçer.bnde kesin bşi demiim görünüşe bakılırsa benimkiyle aynı olay ama bşka bşi de olablr. ama hacklendiini sanmıorum çnkü adam şifreni deiştrdise İNVALİD PASSWORD yazar parola doğrumuş ki böle bşi çktı.adam şifresni deiştirmemişse ztn o ekrana gelen yazıda OK a bassa adamın oyun dc yer we kendi girerdi çnkü eer orda yazanı dikkatle okursanız şöle dio: BU ACC ŞU AN BŞKA Bİ PCDEN KULLANILIOR.DİER BAĞLANTIYI BİTİRMEK İSTERMİSİNİZ?
umarım banlanmışsındır.. sizin gibiler yüzünden oyunu bıraktım her türlü pislik var oyunda sayenizde, macro kosp..
yaw neden banlanacakmısım lan yalaka
ya oxxy aga. ben sımdı oyunu bastan sılıp yulesem olurmu yaw
quote:
Orjinalden alıntı: warrior_1679
ya oxxy aga. ben sımdı oyunu bastan sılıp yulesem olurmu yaw
yok uraşma boşuna onla alakası yok bi süre oynama süreyi tam olarak söliiemem ama yarına geçer o kesin. o kadar oldu banada ama zaman tutmadım glba 1-2 saat sora denediimde olmuştu ama blki daha önceden de girsemde olurdu bilemiorum.yarına olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme