Şimdi Ara

Yayanın koluna çarptım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cesmuru

quote:

Orijinalden alıntı: labidu

quote:

Bir gün yoldan yürüyen bir adam vardı. Ben korna çaldım ama tınlamadı. Bir daha çaldım iyice yaklaştım umrunda bile olmadı. Bir süre öyle gittikten sonra hafif sola kaydı. Sağından geçerken koluna çarptım aynayla. Sonrada gittim. Pişman olmadım Koskoca kaldırım var. Ama beyefendi yoldan yürüyordu ve gördüğü halde takmadı. Konuyu okuyunca aklıma geldi. Paylaşmak istedim.

Egede yayalar leyla sanırım.gerçi esnaf kaldırımları işgal ettiği için yaya yoldan yürümeye alışmış tenha kaldırımda bile yolda yürüyorlar.bigün gene gidiyorum yaya sağımda kaldırım boş yayaya yaklaştım korkmasın diye korna çalmadın çekilir diye biraz böyke yürüme hızında devam ettik sonra yaya yol vermiyor hafif yol açıldıda sağ aynayı yavaşça dokundurdum yayaya

Manisada oldu bu olay. Yan tarafında kaldırım vardı ve büyüktü. Ama dediğiniz gibi alışmışlar yoldan yürümeye. Bende yavaşca dokundurdum aslında Bende kolay kolay korna çalan biri değilimdirde sinirlenmiştim.

manisa ve ilçeleri aynı felaket, dünyamıza başka yerden taşınmışlar sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: beyazakbil

ya o adamın kulakları duymuyorsa , yayalar hatalı bile olsa öncelik onlarda , en azından vicdani olarak .

Kafasını çevirip baktıda umrunda olmadı adamın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guest_1999 kullanıcısına yanıt
    Evet tam olarak Humerus kemiğine çarptım

• Dün akşam üzeri ışıklarda kalkış yaptım fakat teyzenin biri yanındaki arkadaşı ile muhabbet ederken elindeli bebek arabası ile gelip benim arka tarafa vurdu, dua edelim ki bebek yoktu o arabada, araba 2 ye katladı.

Bir telefon bir de muhabbet aşkı öldürüyor bizim milleti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST
    Yaya gitti. Kamyonetçi de aldı eline pasta cilayı. İki fıçıladı.

Nereden buluyorsunuz bu lafları . Envantere almak lazım.

Çevreyolunda ben de benzer bir şeye denk gelmiştim. Karşıya geçmek isteyen bir yaya. Tabii ki, en iyi kamuflaj için üst geçidin gölgesinin düştüğü alacalı yerden. Koşarak gelmiş herhalde, kuş gibi çıktı metal refüjün üzerine. Sol şeritteyiz, dengesini bulamadı, başladı kollarını çevirmeye. Orta şeride geçtim ama dört lastik sırasıyla gıcırdadı. En hızlı şerit değiştirmemdi herhalde.

Bizim yollar aksiyon dolu. Aynı anda bir sürü şey oluyor. Yayaya asla yaklaşılmaz mesela ama adam topukları kaldırımda, uçları yolda, yola sarkmış bekliyor. Dünya rekoru için yüz metre koşacak sanki. Yol veriyorsun, yavaşlıyorsun. Yok, bekleyecek, erken çıkarsa diskalifiye olur :) Öyle otuz santimle yanyana geçeceğiz mutlaka. Seviyoruz aksiyonu. Orta çizgide bekleyenler, ve tabii yayayı yol ortasında bekletenler... Bir arabanın lastiği patlasa sakat kalacak birileri, sanki kimsenin haberi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karbon 12 -- 27 Mayıs 2016; 16:12:13 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beyazakbil

ya o adamın kulakları duymuyorsa , yayalar hatalı bile olsa öncelik onlarda , en azından vicdani olarak .

Kafasını çevirip baktıda umrunda olmadı adamın.

yinede haklı
    adamın sizin bilemeyeceğiniz başka engelleri olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

quote:

Orijinalden alıntı: b2580x

Bu sabah giderken ilerde kaza olmuş yol tıkanmış. İlerde arabalar sokağa dönüyordu kaza yüzünden ve önümde otobüs vardı. Otobüsün dönme olanağı yoktu. Ben de karşı şeride girip sokağa döneyim dedim. Otobüsün arkasından 2 teyze vardı karşıya geçmek için. Gördüm ben onları, tam korna çalacağım derken birisinin koluna çarptım arkadaşlar. Hemen yanına gittim kızdı bana. Ki haklı ters yönde gittiğim için. Ama sorduğumda kolunda birşey var mı diye yok dedi. Ben de bindim arabaya tekrar olay kapandı. Şimdi benim aklım o teyzeden çıkmıyor elim ayağım birbirine girdi. O anki heycanla teyzeyle konuşmadan direk gittim. Keşke yanına tekrar gitseydim. Allah kimseye yaşatmasın. Paylaşmak istedim sizlerle içim içimi yiyor.

devletin resmi 112 si olmamıza rağmen olay yerine müdahaleye giderken ters yönden ilerleme hakkımız yok ancak ulaşım yoktur polis sokağı trafiğe kapatır ve bizde ters yönde ilerleriz. bu yol kapalı durumunda ters yönde ilerleyenlerde sadece şunu düşünüyorum hakikaten deli cesareti. bu kadar basit bir olay olmasına rağmen birine birgün denk gelirsiniz sizinle uğraşır ve hayatınızın şokunu sizlere yaşatır. çünkü trafikte yapılmaması gereken 12 asli kusurdan birini işlemişsiniz. kasten adam öldürmeye kadar yargılanırsınız doktordan 1 günlük rapor almasına bakar. kişinin zerre kadar birşeyi yoktur doktordan birgün rapor alır kasten adam ölmeye teşebbüsten yargılanırsınız.

bir arkadaşın başına geldi. bir dedenin önünden çok hızlı geçmiş, dedeyi korkutmuş. o da direk karakola gitmiş. arkadaşa baya bir sorun olmuştu o mesele. 112'lere sadece ters yön değil, emniyet şeridi de yasak. sol şeritten gitmeniz gerekiyor ancak malesef tüm 112'ler öyle gitse yolda ölür hastaların yarısı heralde türkiye gibi bir yerde.

• tempra arabamla kalabalık bir sokakta gidiyordum. kornam zaten çalışmıyordu. çalışsa da yapacak birşey yok. yürüme hızıyla gidiyordum yayaların arasında. arkasından gittiğim amca arabanın sesini duymamış heralde aniden durdu. durduğu an topuğunu ezdim. bişey olmadı sanırım ama canı yandı adamın. indim baktım. zaten çok yavaş gidiyordum ama kötü oldu yani. yaşlı adamdı sonuçta.

bir kere de sokakta çocuklar oynuyordu. arabanın etrafını sardılar. çok yavaş gidiyorum. elleyip duruyorlar, sanki ilk defa araba görüyorlar gibi. bir tanesi elini sokmuş tekerin altına, parmağı ezildi. çok da küçüktü. annesi geldi. dedim hastaneye filan gidelim. bişey yok dedi, aldı çocuğu girdi.

bir kere de bir köpeğe çarptım. yoğun trafikte birden önüme çıktı. en ufak bir fren yapamadım. nasıl çıktı anlamadım gitti. küt diye bir ses geldi. farım kırıldı. köpeğe ne olduğunu göremedim bile.

20 senedeki tüm canlı vukuatlarım bunlar.

• ben dayıya vurmuştum pantolonu yırtılmıştı, geri geri gelirken kaldırımda gidiyordu birden yola inmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

ben dayıya vurmuştum pantolonu yırtılmıştı, geri geri gelirken kaldırımda gidiyordu birden yola inmiş

bende durakta yolcu indiren otobosu sollarken karşı kaldırımda aniden yola fırlayan dedeye soldan sürtmüştüm
    dede yere düştü hemen kalktı ayağa
    açık okan camdan dede iyimisin diye sordum
    iyiyim yegen allah razı olsun deyip otobosa bindi
    yanımda oturan kuzen şaşkınlıkla bari arabadan inip baksaydın belki bir yerine birşey oldu farketmedi sonra başına bela olur dedi
    bende dede otobüse binip uzaklaştı otobüsümü durdurayım dedim

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    aynen öyle ters yönde ilerlemek 12 asli kusura giriyor diye onu örnek verdim yoksa tüm araçların uyması gereken kurallar itfaiye ve 112 herkes için geçerli. emniyet şeridini sadece yolda kalmış bozulmuş ihtiyaç için durmuş araçlar kullanabilir. bölünmüş veya otoban yollarda 112 sadece sol şeridi kullanabilir sağ şeride geçip araç sollayamaz. sirenle öndekini uyarır sağa geçmesini sağlar sonra öndeki aracı geçer. ama dediğiniz gibi tüm kurallara uyarsak ülke nüfusu 1-2 sene içinde yarıya iner. ama çok önemli bir ayrıntı var olduki kaza yaptık kimse bizim vicdanımızı dinlemez yardımcı olmaya çalıştığımızı kimse umursamaz kanun ne diyorsa onu uygularlar.
  • Bende 25 li yaşlarda bir gence çarptım esenlerde

İkea dan gop a dar sokaklardan çıkıyorsun

Sağda solda park araçları var sokakda dar

Vurdum koluna durdum özür diledim , biraz laf etti. Sağda solda araç çok vs yavaş geliyordum zaten diyip basıp gittim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen yaz bir aksam yaya olarak karşıdan karşıya geçiyorum. Abinin biri park halindeki aracina bindi. Farlar yanmiyor. Sinyal vermeden arabayı üstüme sürdü. Son anda fark ettim sol tarafımdan vurdu anlık refleksle önce çamurluğa tutundum sonra kaputun üstüne yoksa yere sermisti. Çevredekiler koştu geldi adam panikle aşağı indi. Özür diledi. Birkaç gün ağrısıni hissettim ama Allah a şükür büyük birşey olmadı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.