Şimdi Ara

yayın bilgisayarı toplamak istiyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar bi arkadaşımla pc toplayacağız twitch yayınları ve oyun performansı için bu fiyatların biraz daha indirebileceğim daha iyi ürünler varsa yardımcı olursanız sevinirim.
    yayın bilgisayarı toplamak istiyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 7500 TL bütçe RX 580, çift monitör, 2600x işlemci. Yanlış yoldasınız hocam. Bu hem ayranım dökülmesin hem de tatsız olaylar yaşanmasın sistemi olmuş

Panelin birini çıkarın, işlemciyi 3600 bütçe yetiyorsa 3700x'e çevirin. Ekran kartı en kötü 1660Tİ olsun, o şekil bakarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lana-Del-Rey -- 22 Temmuz 2019; 17:20:52 >
  • 8 ram işini unutun hocam, min 16gb lazım yayınlar için.
  • Hangi oyunlarda yayin acmayi dusunuyosunuz? Eger competitive seviyede PUBG - Apex vs oynayacaksaniz @Lana-Del-Rey'in dedigi gibi minimumda 3700x + GTX 1660 Ti uzerine bir sistem kurmaniz gerekir. LoL - Dota oynayacagim diyorsaniz da en azindan islemciyi R5 3600'e yukseltin, hatta minimum kayip icin 3700X cok daha iyi olur.
  • Mr. Decent kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 adet 8 ram düşünülmüş tek 16 da alabiliriz

• Burda gerçekerler söylenmemiş yayın oyun için 32 gb ram şart 16 ile donarak yayın yaparsınız zaten pub g 10 gb ram yiyor ee obs windows da ram yiyor windows kafadan 2gb ram yiyor obs de kafadan 3gb yer birde kayıt alırsan al ondanda ram yer

Oyun oynarken uzer bu durum

Sistem olarakta min ekipman vs yoksa onlarda dahil 17 bin tl gözden çıkar

R5 3600

B450 strix yada tonohavk anakart bios update atılcak

32 gb 3200 ram

1 tb ssd m2 2tb hdd kayıt alırsan

Kasa 4 fanlı 750w psu

Ekran kartı min 2070 olcak

Monitör 144hz 1080p birde 2.el. Chat ekranı için monitör

Logitec hd 1080p kamera

Kulaklık iyi kalite corsair

Irl yayın yapılırsa yayın mikrofonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 22 Temmuz 2019; 19:3:7 >
  • kartalvadisi95 kullanıcısına yanıt
    miktar olarak iki yazıyormuş o benim dikkatimden kaçmış. tek 16 yerine iki 8 daha iyidir hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    hocam kimse yayıncılık hayatına 17k'lık sistemle başlamıyor. eğer durumu çok iyi birisi değilse de 17k'lık sistem dizmek tabiri caizse salaklık olur ölü yatırım olur. ben imzamdaki laptopla mount&blade yayınlarına başladım, baktım 3-5 izleyen var dedim ikinci el falan bir şeyler ayarlayayım. gittim fx8350 - rx570 - 16gb ramli bir sistem dizdim 2.5k'ya. baktım efendilikten taviz vermeden ve büyük yayıncılardan bir tanıdık olmadan para kazanamayacağım üzerine kâr koyup sattım. bu işler böyle olur. 16gb ram ile pubg yayını da yaptım bu arada.

• cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim. şöyle bir şey yapabilir miyim? bana 6 bin lira civarında ilk yatırım gibi ben bunu yayın için yan pcyle halledebilir miyim?

• Mr. Decent kullanıcısına yanıt
    kartalvadisi95 kullanıcısına yanıt
    17k sadece sistem degil kamera mikrofon kulaklık 2.monitör extralar çok zaten ve extralar çok pahalı yoksa sistem 8 bine dizlir orta kalite sadece kasa monitör de dahil 10k ya bir oyun sistemi çıkar geri kalanda dedigm parçalar zaten sizin 5 6 kişi izlenmeniz normal çünkü devir degişti twich de izlenmek istiyorsan sistemin iyi olcak ve iyi bir oyuncu olman gerek yoksa 5-6 kişi izler çöp sistemde iyi yatırıma iyi izleyici gelir

kamera iyi olcak ses kalitesi iyi olcak interner kalitesi iyi olcak ki pub g apex vs o sistemde çok zor iyi bişi olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 22 Temmuz 2019; 21:6:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.