Bildirim
yayın bilgisayarı toplamak istiyoruz
adidas TERREX ANYLANDER R.RDY Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKXSV2QW
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
7500 TL bütçe RX 580, çift monitör, 2600x işlemci. Yanlış yoldasınız hocam. Bu hem ayranım dökülmesin hem de tatsız olaylar yaşanmasın sistemi olmuş
Panelin birini çıkarın, işlemciyi 3600 bütçe yetiyorsa 3700x'e çevirin. Ekran kartı en kötü 1660Tİ olsun, o şekil bakarsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lana-Del-Rey -- 22 Temmuz 2019; 17:20:52 > -
8 ram işini unutun hocam, min 16gb lazım yayınlar için. -
Hangi oyunlarda yayin acmayi dusunuyosunuz? Eger competitive seviyede PUBG - Apex vs oynayacaksaniz @Lana-Del-Rey'in dedigi gibi minimumda 3700x + GTX 1660 Ti uzerine bir sistem kurmaniz gerekir. LoL - Dota oynayacagim diyorsaniz da en azindan islemciyi R5 3600'e yukseltin, hatta minimum kayip icin 3700X cok daha iyi olur. -
Hocam 2 adet 8 ram düşünülmüş tek 16 da alabiliriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burda gerçekerler söylenmemiş yayın oyun için 32 gb ram şart 16 ile donarak yayın yaparsınız zaten pub g 10 gb ram yiyor ee obs windows da ram yiyor windows kafadan 2gb ram yiyor obs de kafadan 3gb yer birde kayıt alırsan al ondanda ram yer
Oyun oynarken uzer bu durum
Sistem olarakta min ekipman vs yoksa onlarda dahil 17 bin tl gözden çıkar
R5 3600
B450 strix yada tonohavk anakart bios update atılcak
32 gb 3200 ram
1 tb ssd m2 2tb hdd kayıt alırsan
Kasa 4 fanlı 750w psu
Ekran kartı min 2070 olcak
Monitör 144hz 1080p birde 2.el. Chat ekranı için monitör
Logitec hd 1080p kamera
Kulaklık iyi kalite corsair
Irl yayın yapılırsa yayın mikrofonu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 22 Temmuz 2019; 19:3:7 >
miktar olarak iki yazıyormuş o benim dikkatimden kaçmış. tek 16 yerine iki 8 daha iyidir hocam.
hocam kimse yayıncılık hayatına 17k'lık sistemle başlamıyor. eğer durumu çok iyi birisi değilse de 17k'lık sistem dizmek tabiri caizse salaklık olur ölü yatırım olur. ben imzamdaki laptopla mount&blade yayınlarına başladım, baktım 3-5 izleyen var dedim ikinci el falan bir şeyler ayarlayayım. gittim fx8350 - rx570 - 16gb ramli bir sistem dizdim 2.5k'ya. baktım efendilikten taviz vermeden ve büyük yayıncılardan bir tanıdık olmadan para kazanamayacağım üzerine kâr koyup sattım. bu işler böyle olur. 16gb ram ile pubg yayını da yaptım bu arada.
cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim. şöyle bir şey yapabilir miyim? bana 6 bin lira civarında ilk yatırım gibi ben bunu yayın için yan pcyle halledebilir miyim?
17k sadece sistem degil kamera mikrofon kulaklık 2.monitör extralar çok zaten ve extralar çok pahalı yoksa sistem 8 bine dizlir orta kalite sadece kasa monitör de dahil 10k ya bir oyun sistemi çıkar geri kalanda dedigm parçalar zaten sizin 5 6 kişi izlenmeniz normal çünkü devir degişti twich de izlenmek istiyorsan sistemin iyi olcak ve iyi bir oyuncu olman gerek yoksa 5-6 kişi izler çöp sistemde iyi yatırıma iyi izleyici gelir
kamera iyi olcak ses kalitesi iyi olcak interner kalitesi iyi olcak ki pub g apex vs o sistemde çok zor iyi bişi olcak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 22 Temmuz 2019; 21:6:24 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X