Şimdi Ara

Yayın Denizi Ayt matematik deneme çözenler gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorular sizcede çok saçma değil mi Kaç net yapıyorsunuz

• cozemeyenler demek istedin herhalde

netlere fazla takilmamak gerek, sana bir seyler kattigini dusunuyosan problem yok.
  • Bence aşırı zor bir deneme yine çözüyorum ama sınavda böyle gelirse zaten 3 olan matematik net ortalaması - lere düşer. Öğretici olması güzel ama denemenin
  • Başkan keşke almadan önce bana söyleseydin aldirmazdim sana o denemeyi
    İlyas da bugün aradi beni yayındenizi nasıldır dedi sakin bulaşma dedim ona ama çoktan almiş geçmiş olsun dedim ona:D
    Bir aralar ben de almayı istiyordum forumda konu açtım nasildir diye çok fazla olumsuz yanıt gelince sonuç derece yayinlariyla episto yayınlarıınn 12li ayt mat denemesini aldım fotumdan birisinin tavsiyesi üzerine..
    Episto bilinmedik bir yayin ama sorulari kaliteli
  • Furkan da almişti şimdiye kadar aldiğim en zor deneme diyordu
    Almışsan çözmeye çalış İşine yarar sınavdaki sorulAr kolay gelir bunu çözersen :D
  • Süresiz çözüyorum 10 boş 6 yanlış geliyor 345 de ortalama 34 yapıyordum.Ama geliştiğini hissediyorum.
  • Normalde 40'a yakın yaparım. Bunun ilki 32 mi ne gelmişti. Şuan alıştım 35-36 geliyor ama zor, çok zor bir deneme.
  • OdtüBilgisayar O kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum hocam ama süresiz çözme bence sorular kaliteli belki sınava yakın değil ama düşünce yapını geliştiriyor
  • Aphantasia A kullanıcısına yanıt
    Hocam bundan 36 yapmak için hangi yayınları çözdün veya youtubedan falan hoca mı dinledin öyle mi yaptın
  • ozan123426 O kullanıcısına yanıt
    yok hocam bu diğer hiçbir denemeye benzemiyor ya. 9.yu çözdüm bugün, çöze çöze alışılıyor. Veya zordan kolaya da sıralamış olabilirler denemeleri, bilemeyeceğim
    kaynak olarak karekök ayt, çap fasikülleri ve yarım endemik çözdüm mat için. Geometri için birey b, acil ve nitelik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aphantasia -- 27 Mayıs 2019; 23:11:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.