Şimdi Ara

YAYIN DENİZİ TEK AYT DENEMELERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• FARK DENEMELERİ
  • Bende fen denemesi var fiziği çok zor geliyor normalde 10 netin altına düşmem az önceki denemede 9y yaptım fizikten diğer dersleri normal
  • Matını alma dayı feni güzel
  • karışık123 K kullanıcısına yanıt
    Ayt denemelerine yeni başlayacağım 345 mat fen alıcam ama yanlarına bir matfen daha almak istiyorum başka neler önerebilirsiniz hocam
  • Hocam seviyen ne
    Orta diyebilirim soru bankası olarak karekök ayt çözüyorum bs ve 345 bitti sayılır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi denemeler TYT/AYT
    6 yıl önce açıldı
    TYT Matematik Kanal Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Fende fizik hariç iyiyim ama fiziğime güvenemiyorum
  • Up bende easını aldım
  • Up
  • examacc20 E kullanıcısına yanıt
    Hocam matta sarmal orta düzey acil bi tık üstü,zorlanmazsan apotemi gayet güzel,metin ağır kaçabilir güvenmiyorsan kimyada toprak ve sarmal güzel biyoloji de toprak iyi baya biyotik de güzel fizikte esş baya güzel toprak kolay kaçıyor biraz sarmal da iyi orbital da güzel rahatça söyleyebilirsin
    Teşekkür ederimmm
  • Hocam ayt 10 lu fen denemesi gayet iyi. Ama zor geliyor bana. Kimyası ve fiziği sağlam
  • biyolojisi berbat sorular açık değil cevap anahtarında yanlışlar var ve sadece ilk 4ünü çözdüm
  • Fen ve fizik kimya denemeleri efsane.(Bio yok bende o da iyidir muhtemelen.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 15 Mayıs 2020; 3:42:25 >
  • Sizde de fen denemesinde fizikte çok yanlış çıkıyor mu
    6.denemede 9y çıktı hafif moral bozdu ama sorular öğreticiydi yine öğrenmeye bakıyorum
  • Ec jok E kullanıcısına yanıt
    Bir deneme cozdum fenden şu an fiziginde 3 yanlis cıktı.Ilerledikce zorlasiyordur belki.
  • Fiziği leş.gereksiz zor.
  • MaVzeR16 kullanıcısına yanıt
    Kimyası diğer denemelerden çok farklı değil mi hocam? Ciddi özgün ve zor sorular koymuşlar. Fiziği de kolay değil nitelikli sorular var. Ama biyolojisi basit geldi, konu dağılımı da pek iyi değil gibi.
  • Farklı hocam kesinlikle. Uzun sorular. Geçen sene de yayın denizi tek ayt denemesinde kimya kısmı bu şekildeydi. Daha sadeleştirmeleri lazım. Fizikte kolay değil orta seviye üstü bazı sorular direkt zor. Biyoloji dediğiniz gibi kolay orta seviye genel olarak o pek sıkıntı çıkarmıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.