Şimdi Ara

Yayın için Kamera önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar youtube'da videolar çekip yayınlayacağım. Mikrofon,Kamera,Ses Kartı gibi önerilerinizi alabilir miyim? Neler gerekli tam olarak. Çünkü bu donanım konularında en önemli şey sistemdeki tüm özelliklerin eşit olmasıdır.Yani bir sistem en zayıf halkası kadar güçlüdür.

O yüzden önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. Konu yanlış yerde ise moderatörler taşırsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler hepinize.

İyi forumlar

• Yardım edebilecek arkadaşlar var mı acaba?
  • Logitech c310 veya c270 alabilirsin hem kamera hem mikrofon olarak gayet iyi fiyatına göre :) bu arada kendine özgü videolarının telif hakkını almayı unutma sonradan pişman olma iyi günler
  • Hocam telif hakkı için youtube'a mail felan mı atmamız gerekiyor? Birde webcamden ziyade daha çok handycam almak istiyorum çok amaçlı kullanabilmek için önerileriniz var mı acaba?
  • https://www.youtube.com/content_id_signup veya İSL'en telif hakkını alırsın yeni video yüklediğin zaman güncellersin :) handycam alacam demişsinde bi kendini denemen lazım kanalın tutulmazsa sonradan üzülürsün/yavaş yavaş başlayıp sonradan hızlanmak daha iyidir her zaman
  • Hocam hem standart dar alanda bilgisayar başında videolar çekeceğim hem de greenboz çekeceğim o yüzden..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.