Şimdi Ara

Yaylı Tuzakları ve Klan kalesi çok güçlü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle bir şey yok arkadaş. Taktiğim belli 20 dev gerisi goblin, sadece ganimet amaçlı. 20 devin 16 tanesi yaylılarla gidiyor. Ayrıca devler klan kalesinden çıkan askerleri hedef almıyor ve 10 asker tüm ordumun içine ediyor. Savaşa başmadan önce yaylıların yerini tespit etmeye çalışıyorum. Zaten sihirbaz kulesi engeli var ilk onları almaya çalışıyorum goblinlere alan açılsın diye olmuyor arkadaş. Her köyün klan kalesinden çıkan 20 okçu 15 okçu tüm askerlerimi alıyor

• Strateji oyunu bu bosuna o tuzaklar ve kale yok. Kaleyi çıkarmadan başlarsan savaşa yenilmen doğal biraz strateji geliştirmen lazım o da zamanla olur üzülme.

Ekleme yapayım devlerle kaleden cıkan askerleri yokedemezsın. Neyse bosuna ugrasıyorum daha hangi asker ne işe yarar pek bilmiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pergamosist -- 13 Şubat 2014; 19:10:53 >
  • Pergamosist kullanıcısına yanıt
    lol çok egoist bir mesaj olmuş. ben okçu üretip her şeyden tek yemek istemiyorum. ya da barbar üretmiyoruö çünkü muhteşem zekaları var kör ediyor beni. Goblin hem barbar gibi salak salak yerlere gitmiyor hem de tek yemiyor ve 20 tanesi kaynağa tek atıyor. Ama devlerin kaleden çıkan askerleri savunma unsuru olarak görmemesi oyundaki en saçma şey. Adamlar köyü savunuyor ama savunma unsuru olarak görülmüyor ney o zaman o okçular? Ayrıca yaylılar kaldırılsın demiyorum. Tek bir yaylı 5-6 devi birden atamasın en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demacia -- 13 Şubat 2014; 19:16:05 >
  • Youtubeda taktiksel videoları izlersen nasıl tuzakları alt edeceğini ya da en az zararla cıkacagını ogrenirsin. Anlatmak istediğim buydu egoizm değil. Bide bu mesajı buraya yazman sacma supercelle yaz belki ilgilenirler :)
  • İki yontem var dostum

1) Klan kalesinin acisini hesao ederek gerek okcu veya goblin gondereceksin 1er tane kalenin icini bosalticaksin ya da dev gonderio bosalticaksin. Cikan askerleri tenhaya cekip avlayacaksin

2) Hep kenarda bi adet yildirim buyun olacak kaleden cikip devlerini hedef alan askerlerin ustune yildirim buyusu atacaksin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EuroAsia

İki yontem var dostum

1) Klan kalesinin acisini hesao ederek gerek okcu veya goblin gondereceksin 1er tane kalenin icini bosalticaksin ya da dev gonderio bosalticaksin. Cikan askerleri tenhaya cekip avlayacaksin

2) Hep kenarda bi adet yildirim buyun olacak kaleden cikip devlerini hedef alan askerlerin ustune yildirim buyusu atacaksin

Artık 180 okçu 2 yıldırım büyüsü yapıyorum zaten. klandan bir şey çıkmazsa olabildiğince çok havan ve sihirbaz kulesine vurmaya çalışıyorum. klandan biri çıkarsa onları havanın oraya çekip ikisini birden alıyorum. 3 seviye yıldırım büyüm okçu da 4 oluyor. okçudan sonra yılıdırımı 4 yapacam büyük ihtimal
  • içeri birtane asker yolla bir 2 tane daha yolla iyce köşeye çek sonra yıldırım at ye onları evlat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam oyun zor stratejik davrancaksın 20 dev gerisi goblinle her köydeki ganimeti almayımı planlıyorsun ordu kampını bilmem ama ben 16 dev 30 goblin 2 şifacı 5 duvar yıkıcı 52 okcuyla girdiğim tüm köydeki ganimetleri alıyorum yani goblinler tek basına bir hiç
  • Çok zor değil kullanmasan bile 10 barbar her zaman olsun klan Kalesinden asker çıkarsa 10 barbari bırak hepsini öldürür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıl 2014 ganımet kasmak ıcın 15-20 dev kullananlar var:)
  • Forever 200 okçu
  • Savaşci ve şifaci yollarim hep, 5 tanede dev, suana kadar istediğim kadar ganimet kastım, hem Çinliler de filan iyi ganimette var Tavsiye ederim

• Ben duvarı yıkıyorum, tuzak olduğunu tahmin ettiğim yere goblin salıyorum. Varsa zaten 3-5 goblinle kurtarıyorum ve devleri salıyorum. Gizli teslalar için de önden okçu yollayıp peşinden duvar yıkıcıları salıyorum. 10+ dev zaten köyün savunmasını oyalayabiliyor, ganimetlere yakın yerlerden goblinleri salıyorum. Okçular clan askerlerini hedef aldığından, öyle bir duruma karşı her zaman fazladan okçu ve yıldırım büyüsü bulunduruyorum.
  • Askerlerin 1 - 2 tane okcu sal önce çıkan askerler bi yere toplanınca üzerlerine şimşegi çakıver :D

• Sadece dev ve goblin ile pek basarili olamazsin ben agirlikli olarak dev ve okcu kullaniyorum ama tüm askerleri kullaniyorum hepsi ayri konularda yetenekli

• ben okçuyu pek kullanmıyorum anlar sabit durup saldırdığı için havan tek atışta çok fazla okçu götürüyor. ee parça parça gönderincede bu sefer yıkım süresi uzuyor buda karşı tarafın okçu kulesinin yada toplarının işine yarıyor. bi hedefe 20 barbar salıyorum onlar yıkıp geçiyor yıkıp geçiyor devamlı hareket halinde olduğundan havanın yakalamasıda nisbeten zorlaşıyor.

genel taktiğime gelecek olursam; önce bi dev sal savunma oyalanırken duvar yıkıcı ile delik aç sonra 8-9 devide gönder ardından barbarları bırak içeriye onlar zaten adına yakışırcasına babarbarca saldırıyorlar serseri mayın gibi :) ardından da goblinlerle ganimeti yağmala. tabi bu tek duvarla bütün köyü çevreleyenler için geçerli duvarlarla bölme bölme yapıp her birimi ayrı duvara alanlara pek saldırmak istemiyorum çünkü genelde bu taktik onlarda tutmuyor ama o tek bölmenin içine ganimeti topladıysa kupayı düşünmeden goblinleri ilgili bölüme salınca onların hepsi ölene kadar zaten ganimet kalmamış oluyor.

• Aslında goblinler üzerinden koşup geçerse yaylı tuzak patlak vermiyor ama. Ven bence pek de güzel bir ganimet ordusu değil ben çok goblin biraz duvar yıkıcı ve okçu kullanıyorum onun için. Bazen yapapildiğim en güçlü gelen ordu(70k iksir tutuyor) bile alamadım parayı alıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.