Şimdi Ara

Yaz Gelince Planlarınız [Ana Konu] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
40
Favori
7.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kpss ye calisicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim yaz tatilim bile yok be ben napayımm çalışmaya devam edicem 1 hafta yunanistan adalarına kaçacam okadar
  • Şu Objective C'yi iyice sindireyim, yaza girmeden ilk uygulamam için çalışmalara başlamak istiyorum. Belki bir website macerasına girerim tekrardan, bu sefer çok daha profesyonel bir şekilde. Ingilizcemi geliştiririm, C++ yada Javaya başlarım, kısmet olur da durumum el verirse atv yada buggy düşünüyorum ama şuan zor görünüyor.

• Ailemle tatile gideceğim. Memlekette 10 15 gün geçireğim kalan günler hep antrrmanım var. Sonra da takım kampı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes şimdi atıp tutuyoda yaz gelip geçiyo bi bakıyosun hiçbişey yapmadan geçmiş yazı eve kapanıp pc oynamayı düşünenler zaten asosyalliğin dibine vuracaklar olacaktır ama istisnalar var tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavvrick

benim yaz tatilim bile yok be ben napayımm çalışmaya devam edicem 1 hafta yunanistan adalarına kaçacam okadar

Hocam ne iş yapıyorsunuz?

• avukatım hocam
  • Temmuzda çalışıp Ağustos'ta kuzenim ile tatile gitmeyi planlıyoruz
  • Bir aksilik olmazsa, şu sınavı alnımın akıyla atlatabilirsem;

tatilimi uykuyla geçirmeyeceğim. erken kalkıp koşabilirim biraz (serin havada), sonra eve gelince duş, Football Manager+müzik takılırım. Sonra abimle herhangi bir LAN oyununa başlarız (borderlands tarzı). Teyzemin yazlığına gideriz muhtemelen. Başlamak istediğim dizilere başlarım; IMDB'den Top 100'de izlemediğim filmleri izlerim falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavvrick

avukatım hocam

Allah kolaylık versin hocam, tahmin bile edrmiyorum zorluğunu. Gerçi her şeyden önemlisi işini severek yapmak

• - Yeni telefon
    - Yeni dizüstü
    - Yeni televizyon
    - Yeni sevgili
    - Yeni tarz
    - Yeni Okul
    - Tercihler
    Vs. Bunları yapabilirsem yeter

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağol hocam işimi pek sevmiyorum bu konuda sorunum var ama yapıyoruz bir şekilde :)
  • KARNEYE BAĞLI OLARAK.
    http://i.hizliresim.com/w1QL2p.png
  • Aklıma gelen elektronikle ugrasırım büyük bir tesla bobini yapmayı planlıyorum. Adam gibi bir laptop icin calısıp para biriktiririm sonra gezerim. Digerleride edit
  • PC Toplama , Tercihler , 3 hafta Eskişehir oradan 1 hafta İstanbul . Ağustosun ilk 2 haftası bisikletle Ege turu düşünüyoruz 3 arkadaş. Daha sonra Almanya'ya hem tatil , hem kuzenleri görmek hem de Gamescom için Köln'e gidiyoruz inşallah. Sonra yine Eylül okul ve okula alışma inşallah. En iyi yazımı geçirmek ve rahat bir döneme girmek dileğiyle 6 ay sonra uplarım
  • mtb+trainer/roller :D

• Ps4 alıp onunla vakit geçirmek istiyorum + Olarak İngilizce kursunada gidebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Şu Bodrumu çok merak ediyorum.kafaya koydum ,yaza 2 ay kala uçak bileti alıp, hafta sonu gidip bir gezecem bol bol foto çekecem ,ordan marmaris ,antalya gezip gelecem .bütçe 3.000 tl yetermi bilmiyorum ama böyle bir planım var..

Bodrum'dan çıkamazsın o kadar güzel yer.

• oyun oynarım bol bol daha ne olsun
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.