Şimdi Ara

Yaz geliyor fanları nereye koyayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malumunuz yaz geliyor. Benim kasam xigmatek asgard pro. Heryeri boş ızgara.
    Önde bir adet 12cm içeri
    Arkada bir adet 12cm dışarı üfleyen fan takılı.
    Şimdi oyunda 73 dereceleri görüyorum ve yazın bu 80 e gider. 80 derecede ekran kartı deli gibi fan çeviriyor.

Yeni 14cm fan aldım. Kasanın tavanına dışarı üfleyecek şekilde yerleştireceğim.
    Ancak bir sıkıntı var o da şu.
    Fotoda on taraftaki fanın tam üstünde floppy bölgesinde ekran kartından gelen sıcak havanın ısıttığı bir bölge var (nokta nokta isaretledim. Kart 72-73 iken bu noktali bolgeler cok sicak oluyor. Yan kapağa fan takmayı düşünmüyorum çünkü ekran kartı fanları dönerken ordan dışarı doğru bir hava esintisi geliyor. Ben ice hava verecek sekilde takarsam olumsuz etkilenir.

Sizce 2 numaralı fotoda 1 e bir tane daha çıkış fanı mı takayım yoksa kartım sicak havasini yukarı ufleyecek bir fanı 2 numaraya mi takayım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rorschach_ -- 6 Mayıs 2016; 20:18:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 ve 2
    Bu mesaja eklenen görseller:

Yaz geliyor fanları nereye koyayım? Yaz geliyor fanları nereye koyayım?

• 1 e tak, ısınan hava zaten yukarı çıkar onu fanla ittirmek yerine, yukardan çekip kasa dışına atman daha mantıklı geldi bana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RASP

1 e tak, ısınan hava zaten yukarı çıkar onu fanla ittirmek yerine, yukardan çekip kasa dışına atman daha mantıklı geldi bana

tamamdır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.