Şimdi Ara

Yaz Gelmeden Klima Alacaklar Konusu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
524
Cevap
11
Favori
22.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ulen bende kampanyanin krali var,klima alana araba hediye,hatta markayi modeli sen sec.
    Bu arada cumartesi buyrun toplanin gelin magzaya,yada toplanailim bir yerde. Hep ticaretmi len. Birazda geyik yapariz. Ama siz yine kredi kartinizi yaniniza alin cosariz belki. Kim ne veriyorsa benden ustunune %5 daha iskonto,Turkiyenin her yerine gonderimde bedava. Costum ulen tutmayin. Koylu sana ne veriyoruz. Son bir tane 1526 var,ozel fiyat.

Inv. 12 likler 1400 den basliyor,hadi bakalim gel klimaya gel vatandas. Her klimadan boru seti ve bir adet yaninda Birol usta cikiyor. Her sey dahil yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

Naber len koylu ,yoksun ortalikta,,,
    Ulen bende kampanyanin krali var,klima alana araba hediye,hatta markayi modeli sen sec.
    Bu arada cumartesi buyrun toplanin gelin magzaya,yada toplanailim bir yerde. Hep ticaretmi len. Birazda geyik yapariz. Ama siz yine kredi kartinizi yaniniza alin cosariz belki. Kim ne veriyorsa benden ustunune %5 daha iskonto,Turkiyenin her yerine gonderimde bedava. Costum ulen tutmayin. Koylu sana ne veriyoruz. Son bir tane 1526 var,ozel fiyat.

Inv. 12 likler 1400 den basliyor,hadi bakalim gel klimaya gel vatandas. Her klimadan boru seti ve bir adet yaninda Birol usta cikiyor. Her sey dahil yani...

• Arkadaşlar mbirol ustayıda okuyunuz, zibroda çok çeşit var, tek model, tek klima yok.

17
    30
    65
    20
    75

Serisi olmak üzere split olarak çeşit çok.

Bütçeye göre klima var.

Reklam değil ha kızmayınız.

İsteyen istediği markayı almakta özgür ama burada bir markada anlaşırsak indirim alacagız yada en fazla 2 markada, bir çok yere dagılırsak biz kaybederiz.

Belli markaların hepsi iyi, amaç el altında usta her zaman danışacagımız kişi, Türkiyenin her yerinden ilgi gösterecek arkadaş lazım buda önemli, bana kalsa üçü beşi aramamda.

Hadi az kaldı vatandaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutankemon -- 6 Eylül 2012; 23:25:21 >

• heh şöyle konuya biraz fiyat girsin arkadaş bu hızla devam edelim ve hafta sonuna kadar bitirelim şu işi gerekirse buluşalım... hazır servisler yoğun değilken güzel güzel montajımızda olur..
  • quote:

len dalga geçme. paçam sıkıştı ev en geç 10gün içinde boyanıcak.

http://i.imgur.com/zzQgj.jpg

şu boruları ne yapalım akıl ver. ömer usta fayansın içine alalım dediydi. fakat aynı fayans zaten bulunmaz. hepsini değişmeyede güç yetmez şimdi. ayrıca birde boruların gerilmesi vs al başına bir dolu iş çıkar. buralara derin plastik kanal yapsak olmazmı? dalga geçme bir akıl ver ama. sen avrupa sitelerinden bir link vermiştin bir ara. güzel plastik setler felan vardı bir baksana oralara benzerleri varmıdır acaba. linki aradım bulamadım ben hangi konuya yazdığını

dalga geçmek istiyorsan al sana.

https://store.donanimhaber.com/d1/51/21/d151217c6555dc24fd5ce6f7523efb1b.png

• Arkadaşlar dediğinizde haklısınız ama şöyle yapsak daha iyi olmaz mı şimdi ben sadece soğutma amaçlı klima istiyorum.Isınma doğalgazlı olduğu için ısınma sorunumuz yok o nedenle sizlerin seçtiği markalar gerçekten bütçemi aşıyor siz de haklısınız hem ısıtma hem soğutma amaçlı kullanmak stediğiniz için iyi bir markada karar kılınmasını istiyorsunuz bunu iki şekilde yapamaz mıyız acaba sadece soğutma ve hem ısıtma soğutma amaçlı düşünenler diye böylece herkesin bütçe planını da bozmamış oluruz...
  • Arkadaşlar 12.000 lik bir inverter de ben istiyorum. Forumda okadar satıcı var fuar var ama hiçbiri fiyat vermeye yanaşmıyor :) Koçklimadan da bir fiyat teklifi bekliyoruz artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emurat

Arkadaşlar 12.000 lik bir inverter de ben istiyorum. Forumda okadar satıcı var fuar var ama hiçbiri fiyat vermeye yanaşmıyor :) Koçklimadan da bir fiyat teklifi bekliyoruz artık.

Arkadaşım 2. sayfada, minmax arkadaşımızın mesajı var fiyatlarla ilgili.

http://forum.donanimhaber.com/m_64572330/mpage_2/key_/tm.htm
  • quote:

Arkadaşlar 12.000 lik bir inverter de ben istiyorum. Forumda okadar satıcı var fuar var ama hiçbiri fiyat vermeye yanaşmıyor :) Koçklimadan da bir fiyat teklifi bekliyoruz artık.

Arkadaşım burada fiyat ver,pazarlık yap gibi konuları yazmak forum kurallarına aykırı.Ayrıca buradaki yazışmaların ana temeli hep beraber birleşelim gidip ortka pazarlık yapalım üzerine kurulu.Birazda geyikle karışık yazıyoruz.Değilse burada fiaytlar havalarda uçuşmaya başlasa bile,alacağım diyen gerçekmi,adet gerçekmi,bunların hiç biri gerçekte olmayabilir,yada tamamı gerçekte olabilir.Bu ancak yüzyüze görüşerek olur.

Bu arada markalarla ilğili dip fiyatları zaten alıcı olup araştıran yazıyor.Satıcı forum üyeleri fiyat yazmaları ,pazarlığa girmeleri forum kuralları gereği zaten yasak....Bizim tek yapabileceğimiz sizin aldığınız fiyatlar konusunda yorum yapmaktır.

Ama tartışmaya Sıcak Fırsatlarda konu açalım ,orada fiyat serbes....Ama yinede gerçekçi olmaz bence....

• quote:

Orijinalden alıntı: 9köy

quote:

len dalga geçme. paçam sıkıştı ev en geç 10gün içinde boyanıcak.

http://i.imgur.com/zzQgj.jpg

şu boruları ne yapalım akıl ver. ömer usta fayansın içine alalım dediydi. fakat aynı fayans zaten bulunmaz. hepsini değişmeyede güç yetmez şimdi. ayrıca birde boruların gerilmesi vs al başına bir dolu iş çıkar. buralara derin plastik kanal yapsak olmazmı? dalga geçme bir akıl ver ama. sen avrupa sitelerinden bir link vermiştin bir ara. güzel plastik setler felan vardı bir baksana oralara benzerleri varmıdır acaba. linki aradım bulamadım ben hangi konuya yazdığını

dalga geçmek istiyorsan al sana.

https://store.donanimhaber.com/d1/51/21/d151217c6555dc24fd5ce6f7523efb1b.png

Hayrola evleniyon mu yoksa...
    Ya arkadaş bu boruların Maşallahı var kim işlemiş böyle,bunlar 100 luk kanala zor sığar yahu.Hele o yerdeki kıvrımlar.Dikey olan yere kanal koyarsında ,yerden gidenler için zor.Kanal köşe parçaları bile kapatmaz o köşeleri,çok kavisli dönmüş.Birde o yandan giren dranaj nedir.

Kanal istersen PKS nin iklim kanalı var.Yada aynı kanal klima malzemesi satan yerlerde Tos. kanal seti diye 2 boy (2 .şer mt lik) ve birir takım köşe,ekleme parçaları olmak üzere set olarak satılıyor.Ama sen 60x48 olanı değilde,daha geniş olan seriyi al.Dur len link bulayım sana,,,

http://www.schneider-electric.com.tr/turkey/tr/urunler-hizmetler/elektrik-tesisat-kontrol-sistemleri/urun-teklifi/urun-serisi-sunumu.page?p_function_id=24&p_family_id=603&p_range_id=60098

Google amcaya sor pks iklim kanal diye sana bulsun satanı atanı...90x65 var onu kullan...Kim işler montaj yapar onu bilemiycem gari.İstersen bir tane Birol usta göndereyim kargo ile,ama biraz tuzlu olur,yok öyle 50-70 TL ye montaj....Yada sen şu kasımpaşalı ları bul...

• Aynen,

Alacaklardan bir arkadaş yada bir kaç arkadaş gidip bizzat yüzyüze görüşme gerçekleştirsin.

Konu harika, amaç harika tabii buraya yazan herkes alacak diye bir şey yok yada buradan alacak diye bir şey yok, ama kış yaklaştıkça fiyatllar artacak. Servisler başını kaşıyamayacak.

Artık klimalar 15-20 sene önceki gibi sadece serinlemek için kullanılmıyor, klimacıların işi yaz gibi kışında yoğun, son dakkaya bırakmakla hata yapılır, alınacak markalar belli

ucuz alacak arkadaş bile belli bir kalitedeki ürünü alacak bilenlerin uyarısı, yardımı ile.

Montajda sorun yaşamak istemiyorsak, iyi bir servis, iyi bir zaman lazım, son dakka ile yazın olanları gördük, bu konununda amacı belli.

Herkes iyi düşünsün taşınsın kimse kimseyi zorlamıyor, isteyen istediği yerden alır, hani derler ya iyi olur Allahdan, kötü olur aracı olandan.

Ben mesela kendimce bir örnek vereyim, bütün arkadaşlar diyelim toshiba konusunda birleşti (marka örnektir) ama bende tutucuyum, markacıyım, fanatiğim. Toshiba gerçek fiyatı 3500 tl ama burada 25 kişi olduk diye satıcı dediki alın size 2750 tl, ama dedim ya ben yukarda yazdıklarım gibi birisiyim, aga derim bu bana uymadı ben panasonic alacagım (marka ismi örnektir) pahalıda olsa alırım.

amaç birliktelik saglamak ama kimsede içine sinmeyeni almasın, sonra benim gözümün önüne şu mesajlar geliyor, ah işte ah ben bunu alacaktımda o kadar yazdımda, ama kimse yanaşmadı gittim şunu aldım ondan başıma bu olay geldi gibi kimse sonra ortaya bu konularla gelmesin arkadaşlarım, hepimiz buraya gelmişsek bir şeyleri aşmışız demektir, yani sokaktaki birisi değiliz, araştırıyoruz, okuyoruz, kafamıza yatarsa alalım, her markada sorun çıkar, biz burada %99 çıkan servis sorununuda ortadan kaldırmak için birlikte hareket edelim diyoruz, amaç yardımlaşmak.

Aramızda tez canlı arkadaşlar olduğu gibi gayet rahat arkadaşlarda olabilir hiçkimse kimseyi olumsuz etkilemesin, bu hafta sonu alacagım diyen arkadaşda olabilir ben aga ocakta alırım diyende (ocakta alırım diyen zaten bize katılmaz), hiç değilse bu hafta sonu izmirde olanlar (şehir ismi örnektir başka şehirdende araştırılabilir) bir ön görüşme gerçekleştirsinler, kaç kişi alacak, kaça alacak, marka - model bazından bir şeyler öne çıksın.

Kafam iyice karıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutankemon -- 8 Eylül 2012; 19:43:10 >

• Evet İzmirli Arkadaşlar ses verin bakalım birol ustanın dediği gibi dükkanda hep birlikte buluşup hem birbirimizle tanışma fırsatı hemde birol beyle alacağımız cihazlarla istişare yaparız ve sona bağlarız. Bence çok iyi olur birol bey zaten gelin konuşalım diyor burada yazrak olmuyor ben iki markada kalmıştım (TOSHIBA&ZIBRO) bu durumda servis, montaj,garantisi 5 yıl vede en önemlisi toplu alım olursa fiyat avantajı gibi seçenekleri topladığımda en mantıklısı ZIBRO'ya karar verdim. Şimdi yarın öğleden sonra bir saat belirleyelim saat 13.00 olur yada 14.00 ona göre eğer diğer arkadaşlarda bu markada karar verdiyse dükkanda buluşalım. Bu arada birol beyden tam olarak dükkanın adresini PM olarak bize yollarsa iyi olur. Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutankemon

Aynen,

Alacaklardan bir arkadaş yada bir kaç arkadaş gidip bizzat yüzyüze görüşme gerçekleştirsin.

Konu harika, amaç harika tabii buraya yazan herkes alacak diye bir şey yok yada buradan alacak diye bir şey yok, ama kış yaklaştıkça fiyatllar artacak. Servisler başını kaşıyamayacak.

Artık klimalar 15-20 sene önceki gibi sadece serinlemek için kullanılmıyor, klimacıların işi yaz gibi kışında yoğun, son dakkaya bırakmakla hata yapılır, alınacak markalar belli

ucuz alacak arkadaş bile belli bir kalitedeki ürünü alacak bilenlerin uyarısı, yardımı ile.

Montajda sorun yaşamak istemiyorsak, iyi bir servis, iyi bir zaman lazım, son dakka ile yazın olanları gördük, bu konununda amacı belli.

Herkes iyi düşünsün taşınsın kimse kimseyi zorlamıyor, isteyen istediği yerden alır, hani derler ya iyi olur Allahdan, kötü olur aracı olandan.

Ben mesela kendimce bir örnek vereyim, bütün arkadaşlar diyelim toshiba konusunda birleşti (marka örnektir) ama bende tutucuyum, markacıyım, fanatiğim. Toshiba gerçek fiyatı 3500 tl ama burada 25 kişi olduk diye satıcı dediki alın size 2750 tl, ama dedim ya ben yukarda yazdıklarım gibi birisiyim, aga derim bu bana uymadı ben panasonic alacagım (marka ismi örnektir) pahalıda olsa alırım.

amaç birliktelik saglamak ama kimsede içine sinmeyeni almasın, sonra benim gözümün önüne şu mesajlar geliyor, ah işte ah ben bunu alacaktımda o kadar yazdımda, ama kimse yanaşmadı gittim şunu aldım ondan başıma bu olay geldi gibi kimse sonra ortaya bu konularla gelmesin arkadaşlarım, hepimiz buraya gelmişsek bir şeyleri aşmışız demektir, yani sokaktaki birisi değiliz, araştırıyoruz, okuyoruz, kafamıza yatarsa alalım, her markada sorun çıkar biz burada %99 çıkan servis sorununuda ortadan kaldırmak için birlikte hareket edelim diyoruz, amaç yardımlaşmak.

Aramızda tez canlı arkadaşlar olduğu gibi gayet rahat arkadaşlarda olabilir hiçkimse kimseyi olumsuz etkilemesin, bu hafta sonu alacagım diyen arkadaşda olabilir ben aga ocakta alırım diyende (ocakta alırım diyen zaten bize katılmaz), hiç değilse bu hafta sonu izmirde olanlar (şehir ismi örnektir başka şehirdende araştırılabilir) bir ön görüşme gerçekleştirsinler, kaç kişi alacak, kaça alacak, marka - model bazından bir şeyler öne çıksın.

Kafam iyice karıştı.

denizlide olanlara hertürlü yardımcı olurum gerek montaj gerekse satış..

• Ben gun icinde yada yarin birol beyi ziyaret etmeyi dusunuyorum. Gelmek isteyenler pm ile bana ulasabilir. Hem oturup yuzyize konusuruz hemde kafamizdaki sorular netlesmis olur .

edit: akkaynak arkadaşımızın mesajını görmedim ben yarın müsaitim toplanıp gidebiliriz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minmax -- 7 Eylül 2012; 10:52:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Arkadaşım burada fiyat ver,pazarlık yap gibi konuları yazmak forum kurallarına aykırı.Ayrıca buradaki yazışmaların ana temeli hep beraber birleşelim gidip ortka pazarlık yapalım üzerine kurulu.Birazda geyikle karışık yazıyoruz.Değilse burada fiaytlar havalarda uçuşmaya başlasa bile,alacağım diyen gerçekmi,adet gerçekmi,bunların hiç biri gerçekte olmayabilir,yada tamamı gerçekte olabilir.Bu ancak yüzyüze görüşerek olur.

Bu arada markalarla ilğili dip fiyatları zaten alıcı olup araştıran yazıyor.Satıcı forum üyeleri fiyat yazmaları ,pazarlığa girmeleri forum kuralları gereği zaten yasak....Bizim tek yapabileceğimiz sizin aldığınız fiyatlar konusunda yorum yapmaktır.

Ama tartışmaya Sıcak Fırsatlarda konu açalım ,orada fiyat serbes....Ama yinede gerçekçi olmaz bence....

Hocam siz satıcılar nasıl bu forumları kullanıp müşteri arayabiliyorsanız Biz müşterilerinde bunu kullanmamızdan rahatsız olmaszınız heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: tutankemon

Aynen,

amaç birliktelik saglamak ama kimsede içine sinmeyeni almasın, sonra benim gözümün önüne şu mesajlar geliyor, ah işte ah ben bunu alacaktımda o kadar yazdımda, ama kimse yanaşmadı gittim şunu aldım ondan başıma bu olay geldi gibi kimse sonra ortaya bu konularla gelmesin arkadaşlarım, hepimiz buraya gelmişsek bir şeyleri aşmışız demektir, yani sokaktaki birisi değiliz, araştırıyoruz, okuyoruz, kafamıza yatarsa alalım, her markada sorun çıkar biz burada %99 çıkan servis sorununuda ortadan kaldırmak için birlikte hareket edelim diyoruz, amaç yardımlaşmak.

Kafam iyice karıştı.

Haklısın kardeşim marka fanatikliği olan insanlar olsak zaten burada forumlarda araştırma içinde olmayız. Bizler mantık çerçevesinde istediğimiz özelliklere en yakın kesemize en uygun ürünü araştırıp alan tipleriz. Senide tebrik etmek istiyorum böyle bir konu açıp bizi buluşturduğun için.

• Arkadaşlar zibro konusunda minmax bey önderliginde mbirol ile görüşülmeye gidilecek başka alternatifler varmı gidip onuda araştıralım.

Ben orta yolcuyum aman bana kızmayınız 15 gün içerisinde alanları tam belirleyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akkaynak

Evet İzmirli Arkadaşlar ses verin bakalım birol ustanın dediği gibi dükkanda hep birlikte buluşup hem birbirimizle tanışma fırsatı hemde birol beyle alacağımız cihazlarla istişare yaparız ve sona bağlarız. Bence çok iyi olur birol bey zaten gelin konuşalım diyor burada yazrak olmuyor ben iki markada kalmıştım (TOSHIBA&ZIBRO) bu durumda servis, montaj,garantisi 5 yıl vede en önemlisi toplu alım olursa fiyat avantajı gibi seçenekleri topladığımda en mantıklısı ZIBRO'ya karar verdim. Şimdi yarın öğleden sonra bir saat belirleyelim saat 13.00 olur yada 14.00 ona göre eğer diğer arkadaşlarda bu markada karar verdiyse dükkanda buluşalım. Bu arada birol beyden tam olarak dükkanın adresini PM olarak bize yollarsa iyi olur. Saygılar.

Olur bende varım yarın görüşmek üzere tam zaman ve nerede buluscaz pm atın arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• selam 9 köy arkadaş ...

üstteki resim sanıyorum senin evin mutfağı borular salkım saçak ve sanki kobra yılanı gibi nasıl montaj o öyle boruların bazı yerlerine sanki izolasyon sarılmamış yada boruya form verilmemiş rezillik yaw..

alttaki klimaya dış üniteye gelince zibro olduğu besbelli metal kısımdaki baskıda Z harfi basılmış her ne kadar sen markayı gizlesende belli oluyor...
  • İzmir'deki arkadaşlar yarın saat 14'te birol beyin dükkanında buluşalım sizlerede uyarsa buradan ilan edelim herkese sanırım Şirinyerde imiş dükkan yanlışsam düzeltelim. Bakın arkadaşlar bende marka fanatiği değilim en baştada yazdığım gibi iki markada kalmıştım (TOSHIBA,ZIBRO) birinci önceliğim toshiba idi fakat yukarda yazdığım nedenlerden dolayı zibroda karar kıldım. Şu anda evimde üç tane 9'luk klima var (LG BEKO,VESTEL,SAMSUNG) hepside çöplük o yüzden bir sefer alıyorsun tam alayım dedim artık olay budur. Saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.