Şimdi Ara

Yaz Gelmeden Klima Alacaklar Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
524
Cevap
11
Favori
22.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ocak ortasına geldik yaz için klima alacaklar konusunda fikirler öneriler oluşturmak için.

Yaz için klima alacak arkadaşlar.

TechZone
    eray_p800
    fatih190

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutankemon -- 21 Şubat 2013; 21:25:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yavaşdan yavaşdan Kış gelicek beylerrr.Isıtamayan klimalar,defrozdan çıkmaaynlar,bu klimada bişey yok deyipde geri dönen servisler derkennn,geliyoo KIşşş
  • Fazla bir şey kalmadı 2,5 ay sonra kış, eksi değerlerde sorun çıkarmadan çalışacak klima almak isteyenler bir markada anlaşırsak toplu alımda iyi bir indirim olur.
    Bana mesela 9.000 btu ınverter klima lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tutankemon

Fazla bir şey kalmadı 2,5 ay sonra kış, eksi değerlerde sorun çıkarmadan çalışacak klima almak isteyenler bir markada anlaşırsak toplu alımda iyi bir indirim olur.
    Bana mesela 9.000 btu ınverter klima lazım.

Banada lazım 9000 binlik,2500 Tl cik,pahalı yaww
  • 9000 btu luk inverterda indirim yaparım ancak illere nasıl göndericez..ben mağazadan satış yapıyorum kargo ne kadar tutar vs vs sıkıntı
  • Tutankomon klima modeli seçtin mi?
  • Aslında güzel bir konu acaba ankete çevrilemez mi? Yada herkes almayı düşündügü markayı yazsa çoğunlukda karar kılınsa bence süper indirim bile alınır.
    Yazda olduğu gibi gene son ana bırakılacak burada konular açılacak yok ısıtırmı, servis vakum yapmadı, servisler 15 güne randevu veriyor yerine 2 ay önceden araştırma yapıp ürünü seçip almak bencede süper bir fikir.
    Ama ortada ürün seçimi olayı varki nasıl bir noktada buluşulunacak, biri 3500 tl klima ister diğeri 800 tl.
    İki katagoride olabilir. Orta ürün ile orta üstü olmak üzere.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beni de eklermisiniz arkadaslar orta sınıf bır duvar tıpı klıma için seve seve katılırız...
  • Alacakları ekliyorum.

• Arkadaşlar markada belirtin.

• Valla çok güzel bir proje Alacaklar marka vede bulunduğu yeride belirtirse herkes kendi arasında bile kümelenebilir
  • Bir marka ve btu belirlenirse ortak karar alınan yerden alınır bir kişi konuyla ilgilenir.

Burada ortak markada buluşmak.

Ben şöyle bir kaç öneri yazayım.

Orta üst olarak
    Zibro 75 serisi
    Alarko Carrier 53NQV035M
    Midea optimum 9-12-18 kadar

Orta kalite olarak
    Uğur
    Aırfel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

Bir marka ve btu belirlenirse ortak karar alınan yerden alınır bir kişi konuyla ilgilenir.

Orta üst olarak
    Zibro 75 serisi
    Alarko Carrier 53NQV035M

Orta kalite olarak
    Uğur
    Aırfel

yaz geliuoo demiyozz,kış geliyoo neyle okuyon yazdıklarımızıı uğur diyoo yaa
  • evet alınacak modeli ve bulunduğunuz ili belirtin daha kolay olacak ankete dönüşürse de fevkalade
  • Samsung Boracay 12.000 Btu AQ12TSMNSTK veya crystal serisi de olabilir 2 adet Edirne
  • quote:

Orijinalden alıntı: ejke

quote:

Bir marka ve btu belirlenirse ortak karar alınan yerden alınır bir kişi konuyla ilgilenir.

Orta üst olarak
    Zibro 75 serisi
    Alarko Carrier 53NQV035M

Orta kalite olarak
    Uğur
    Aırfel

yaz geliuoo demiyozz,kış geliyoo neyle okuyon yazdıklarımızıı uğur diyoo yaa

Uğur midea üretimi klima, iyidir.

• hangi modeller makalar iyi ve ekonomik ısıtıyorki?
    hep soğutma hep soğutma, oku oku ezberledim forumu yav.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersen_

hangi modeller makalar iyi ve ekonomik ısıtıyorki?

Arkadaşım forumun kışın yazılan mesajlarını okursanız görürsünüz, gene bilinen markaalrın hepsi sorunsuz ısıtır. Benin gönlüm Zibro 75 ama kışın performansını görmedim bilmiyorum ama güveniyorum.
  • quote:

quote:

Arkadaşım forumun kışın yazılan mesajlarını okursanız görürsünüz, gene bilinen markaalrın hepsi sorunsuz ısıtır. Benin gönlüm Zibro 75 ama kışın performansını görmedim bilmiyorum ama güveniyorum.

evet ZBRO'nun değerler çok güzel görünüyor dimi, fakat sizin linkini yolladığınız AC fiyat olarak daha iyi şimdilik ona doğru ibre.
    şimdi kış aylarını da okuyorum bakalım. bir de tesisatlı sobalar varmış ilginç ürünler bi bakalım.
  • quote:

quote:

quote:

evet ZBRO'nun değerler çok güzel görünüyor dimi, fakat sizin linkini yolladığınız AC fiyat olarak daha iyi şimdilik ona doğru ibre.
    şimdi kış aylarını da okuyorum bakalım. bir de tesisatlı sobalar varmış ilginç ürünler bi bakalım.

Akdeniz iklimi olan yerlerde klima en iyisi hatta bazı klimalar -25 derecede bile ısıtıyor.

Artık iki liste olur kimi orta üstü klima alır, kimi orta bütçeye göre, ben orta üstünden yanayım yani 9000 btu olana 2500 tl verilmeli bir daha 20 sene balın agrımaz (tecrübe ile sabit)

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.