Bildirim
garanti ne zaman başlar(klima)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
fatura -
ayni tarz olayi bende termosifon için yapmistim. hepsiburadada çek puan v.s ile çok uyguna almistim kışın. Montaji ise yazin yazliga gidince yaptirmistim ama hem almadan önce olsun.
Hem aldiktan sonra olsun hemde servisi montaj için yazdirirken olsun ayni soruyu MH ye sürekli sordum. Ve Servis garanti belgesine Montaj bittikten sonra Tarih kase imza atigi zamandan itibaren
geçerli olur dediler. Mantik olarakta öyle olmasi lazim zaten. Sisteme cihazin seri nosu ile montaj yapilmistir diye girince basliyor dedi servis elemani ondanda teyit aldim.Marka Aristondu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belo3 -- 29 Ocak 2016; 15:17:05 > -
servis gelip montaj yaptığı zaman geçerli olur. en basit örnek vermek gerekirse çeyizlik alınan beyaz eşyalar :) fatura tarihinde başlasında ohhho sakat :) -
satıcıya mesaj attım ne zaman başar diye ,fatura tarihi dedi ,bilinçli mi söyledi tartışılır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X