Şimdi Ara

klima fiyatları ne zaman düşer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
13.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumda bayağı araştırdım çoğu kullanıcı klimayı ufo vb. ürünlere nazaran daha avantajlı görüyor.. soğutma imkanı da cabası. fakat şu an klima fiyatları çok yüksek.. hele hele tavsiye edilen panasonic ve toshiba gibi performansı yüksek olan ekonomik tüketim sağlayan klimaların fiyatları çok çok yüksek.. yaklaşık 40 metrekare ofis için düşünüyorum ama merak ettiğim birkaç husus var.. acaba klima fiyatlarının kış aylarında düşme olasılığı nedir? düşse bile yaz aylarına nazaran aradaki fiyat farkı ne kadar olur? ilgilenen olursa sevinirim.. şimdiden tşkler.. herkese iyi forumlar..

• güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: awallabilla

forumda bayağı araştırdım çoğu kullanıcı klimayı ufo vb. ürünlere nazaran daha avantajlı görüyor.. soğutma imkanı da cabası. fakat şu an klima fiyatları çok yüksek.. hele hele tavsiye edilen panasonic ve toshiba gibi performansı yüksek olan ekonomik tüketim sağlayan klimaların fiyatları çok çok yüksek.. yaklaşık 40 metrekare ofis için düşünüyorum ama merak ettiğim birkaç husus var.. acaba klima fiyatlarının kış aylarında düşme olasılığı nedir? düşse bile yaz aylarına nazaran aradaki fiyat farkı ne kadar olur? ilgilenen olursa sevinirim.. şimdiden tşkler.. herkese iyi forumlar..

alınmış alınmıştır.düşme ,derken aman ,aman bir fark gözetmek ne kadar doğru bir seçim olabilirki?
  • hocam bana sorarsan klimayı yazın kullan kışın sorun oluyor mesela belli bir derecenin altında ne marka olursa olsun çalışmıyor sorun yaratıyor ben alarm haber alma merkezinde çalışırken kışın kar yağınca soğuktan donmuştum gidip 20 liraya küçük elektrik sobası almıştım (general elektrik klima idi) bana sorarsan ufo tarzı birşeyler al yada sıcak hava üfleyenler var küçük yerler için onlar çok uygun.
  • Arkadaşlar benim konuyla ilgili bi kaç fikrim olacak ben çok araştırdım ürün olarak genel klimalarda -5 dereceye kadar ama bi kaç markada -15-20 dereceye kadar çalışan klimalar var sogutma konusunda demiyorum ama ısıtma konusunda baymak ve m.e bakmanızı ve ihtiyacına göre karşılaştırmanızı tavsiye ederim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: THE SUBTİTLE

alınmış alınmıştır.düşme ,derken aman ,aman bir fark gözetmek ne kadar doğru bir seçim olabilirki?

neden yanlış olsun ki? koskoca sıcak fırsatlar bölümünü kapatalım o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

hocam bana sorarsan klimayı yazın kullan kışın sorun oluyor mesela belli bir derecenin altında ne marka olursa olsun çalışmıyor sorun yaratıyor ben alarm haber alma merkezinde çalışırken kışın kar yağınca soğuktan donmuştum gidip 20 liraya küçük elektrik sobası almıştım (general elektrik klima idi) bana sorarsan ufo tarzı birşeyler al yada sıcak hava üfleyenler var küçük yerler için onlar çok uygun.

araştırdım ettim sonunda ufo almaya karar verdim.. sebebi de yazın az çok idare edebiliyorum olmam.. kış için Ufo Line L/12 1200 modelini aldım.. 149TL.. ayak dahil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awallabilla -- 29 Eylül 2010; 11:20:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: awallabilla

quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

hocam bana sorarsan klimayı yazın kullan kışın sorun oluyor mesela belli bir derecenin altında ne marka olursa olsun çalışmıyor sorun yaratıyor ben alarm haber alma merkezinde çalışırken kışın kar yağınca soğuktan donmuştum gidip 20 liraya küçük elektrik sobası almıştım (general elektrik klima idi) bana sorarsan ufo tarzı birşeyler al yada sıcak hava üfleyenler var küçük yerler için onlar çok uygun.

araştırdım ettim sonunda ufo almaya karar verdim.. sebebi de yazın az çok idare edebiliyorum olmam.. kış için Ufo Line L/12 1200 modelini aldım.. 149TL.. ayak dahil..

Hayırlı Olsun

• hocam çok doğuk havalarda ufo ve tarzı ısıtıcılar tamam ama klimada ekonomik ısıtma sağlıyor bence klimanın yetersiz kaldığı zaman elektrikli sobaları yakmak daha mantıklı.bende 3000w ufo var sayaç fırıl fırıl dönüyo.klima almaya karar verdim.
  • Aslında şöyle -50 dereceye kadar dayanabilen donmayan bir klima olsa daha iyi olur -5 -10 derecede donuyor e istanbulda kışın zaten hissedilen sıcaklık o kadar .
  • Kışın klima fiyatları düşer , çünkü ufo vb. ısıtıcılar da araya girer ve klima satıcıları satış yapabilmek için fiyatları düşürürler . Yazın ise imkanlar kısıtlandığı için ve klimaya ve vantilatöre yöneldiğimiz için imkanlar kısıtlıdır bu nedenle klimaya yazın daha çok talep olur bu sayede daha çok satış olur bu sebeple fiyatlar yazın düşer.
  • sogukta klima donar calismaz , ne marka alirsan al aynidir mantigi yanli$tir.klima donduktan sonra calismayacagi dogru ama sen neden donduruyorsunki???
    -10 a kadar aklin nerede? hava eksiye girmeden calistir klima donmayacaktir.calistirdigin surede en dandik klima bile -20 ye kadar calisacaktir.vede diyelimki donmu$ klimayi cali$tirmak istiyorsun ilik su ile di$ uniyeti cozebilirsin.klima cali$acaktir ve kapatmadikca sorun cikmayacaktir.ufo sadece yuzunu kizartir ayaklarin u$ur bol sifirli faturalar odersin klima yerine onu aldigindan ekonomi yaptigini sanirsin ama yanli$.
  • İnverter Alırsanız - 15 ' e kadar kesintisiz çalışır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramadan 89

sogukta klima donar calismaz , ne marka alirsan al aynidir mantigi yanli$tir.klima donduktan sonra calismayacagi dogru ama sen neden donduruyorsunki???
    -10 a kadar aklin nerede? hava eksiye girmeden calistir klima donmayacaktir.calistirdigin surede en dandik klima bile -20 ye kadar calisacaktir.vede diyelimki donmu$ klimayi cali$tirmak istiyorsun ilik su ile di$ uniyeti cozebilirsin.klima cali$acaktir ve kapatmadikca sorun cikmayacaktir.ufo sadece yuzunu kizartir ayaklarin u$ur bol sifirli faturalar odersin klima yerine onu aldigindan ekonomi yaptigini sanirsin ama yanli$.

hocam bana diyorsanız , -10a kadar aklım ısınmakta yani klima çalışırken hava (general elektrik eko) soğuyunca zaten eko modda içerisi belli bir derecenin altına düşünce klima çalışıyor (bunu düşünmüş adamlar) dış ünite alemdar caddesinde (ümraniye) ben buna kaynar su sökersem aşağıdaki adam bana ana avrat dümdüz gider e donunca ben zaten bu klimaların üreticisine küfrettim baya ekonomik olabilir ama performans sıfır , klimanın buzu çözülse bile yine donuyor buzu görebiliyorum gözümle ve duruyor , onun yerine dandik bir ısıtıcı daha iyi ısıtıyor yani donacağıma param gitsin mantığı , bu arada hangi klima servisinde çalışıyorsunuz ?

edit: ilk defa klima kullanmıyorum ve kışın ev/ofis tipi klimanın pek işe yaramadığını çoğu klima kullanıcıları bilir ama yazın problem yaşanmıyor (bırakında yaşanmasın) .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 11 Haziran 2011; 15:20:31 >

• Arkadaşlar Kasım-Aralık-Ocak aylarında klima fiyatları düşer mi? Eğer düşerse tahmini kaç TL indirim yaparlar?
  • Klima fiyatları düşmüyor ben geçen sene pintilik yaptım almadım 1000 lira bandında duvar tipi klimalar vardı geçen sene yazın, kışa düşer dedim düşmedi. Şimdi aynı klimalar 1500 lira olmuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.