Şimdi Ara

Kışın 2. el fiyatları düşer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Eğer sonbaharda 0 arabalar gelirse. normale göre şişik olan 2.el fiyatları 0 fiyatına göre eski oranına döner mi ?

• Cevabı zaten koyarak vermişsin.
  • Ağır hasarlı otomatik puntolara 55 lira yazıyorlar. Valla kafayı sıyaracam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dönerse senindir dönmezse zaten senin olmamıştır.
    umarım döner beklenti var geçen sene kasımdan bu yana hep düşüyor ekimde 75 aldığım araç şimdi 140 civarını zorluyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • döner döner bekle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • isimsiz755 kullanıcısına yanıt
    Bu ülkede ne zaman fiyatların düştüğünü gördünüz :)

İkinci fiyatlar üst baremde kalan arabalar için düşmez hatta daha da yükselir ancak 200 bin civara kadar olan arabalarda ikinci el fiyatları düşebilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bekledikçe zarar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • düşer düşer. baharı bekleyin, iyicene bekleyin hatta. az daha sabrederseniz metrobüste kucağınıza hamdullah efendi düşer.

geçen haftaya kadar 30 fiyat biçtiğim arabayı şuan 38 yaptım. işine gelen alır. satmış olsam kendi arabamı geri bile alamayacağım siz hala daha düşer mi düşer mi? anlamadınız mı hala, bu devirde düşecek tek şey sizin yaşam kaliteniz.
  • Döviz ve ötv artarken ikinci el nasıl düşecek. Sıfır düşmeden ikinci el de düşmez. Sıfır sürekli yükseldiğine göre ikinci el de yükselecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Cevabı zaten koyarak vermişsin.
    Öyle oldu hocam banada sorarken bi gülme geldi
  • düşüyo mu böyle

• Şuan 100 bin lira olan araba kışa kadar 120 olur. Sonra sıfır arabalar gelir fiyat en fazla 100e tekrar düşer. Buna düşmek diyosan evet ikinci el fiyatları düşer

Dipnot: yani arabayı şimdi almakla kışın fiyatlar DÜŞTÜĞÜNDE (!) almak arasında bi FARK yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 2 Eylül 2020; 22:58:33 >
  • Ben gerçekten merak ediyorum; hala bu tarz troll harici, ciddi konu açabilen şuuru bozuk insanlar çıkacak mı?
    Şaka yapmıyorum, hala beyni bir takım kişilerce yıkanmış ve fütursuzca inanmış kişiler olabilir aramızda...
  • jademugla kullanıcısına yanıt
    Hocam bu enflasyon ve vergilerle imkansız düşmesi.

Öte taraftan dolar dünyada daha da güçlenirse bu fiyatlar

daha da katlanır.Alabilecek olan alsın.Ytd.

• Düşmez ama alım satım azalır gibi duruyor. Ucuz krediler kesildi, maaşlar artmıyor bir yerde fiyatlar alım sınırına gelecek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.