Şimdi Ara

Yaz Gelmeden Klima Alacaklar Konusu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
524
Cevap
11
Favori
22.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • general al bir ömür boyu kullan ve sefanı sür...

diğerlerine iç bakma bile

fiyatlar 100 lira 200 lira aşağı olabilir yada tam tersi yukarı olabilir...

fujitsudan ve general için iklimsadan kim ucuza verirse onu almanı tavsiye ederim..

aynı özelliklerde olan fuji electric te tavsiye ederim....

fuji electric: nominal 9000 lik olan İÇ ÜNİTE MODELİ RSA09LKC DIŞ ÜNİTE MODELİ ROR09LKC
    8500-10900 soğutmada max 10200 ısıtmada max 13.300 btu

EER:3,97
    COP:4,27
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekirdağlı-klimacı

general al bir ömür boyu kullan ve sefanı sür...

fujitsudan ve general için iklimsadan kim ucuza verirse onu almanı tavsiye ederim..

fuji electric: nominal 9000 lik olan İÇ ÜNİTE MODELİ RSA09LKC DIŞ ÜNİTE MODELİ ROR09LKC

abe usta be kaçırdım sms mi be iç bakmazmısın telefonuna be. bende 7binlik ser alcam be dedim nasıldır diye adi lgcler sorunluydu soğutması. bu 7lik seri değerleri aynı lcc ler gibiyde be ya. ama bir iklimsacı görüşüp arıycam senid edi daha dönüş yapmadı beya. usta birde klima tavsiyesi topiğinde alt sacı kaynaklı bir ME var bir bak ona sevaptır beya.

• quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

quote:

Orijinalden alıntı: arsenelupin

samsung bulunur mu acaba mbirol arkadaşımız...

Samsung ların fiyatı zaten piyasada dipin dipini görüyor.Spotta ,internette bayi alıştan daha ucuz.

Bu arada Samsung konusunda bir yorum yapayım,bu klima Çinli lerle bile kıyaslanmamalı bence.İnceleyip bakan arkadaşlar varsa dikkat etsinler,serpantinleri çok seyrek,plastik kalitesi derseniz kapak sanki kağıttan,zaten servisler tam alem.Bence tv ve tel. kaynaklanan marka bilinirliğini kullanıyorlar.Kliması vasat.

Teknik anlamda serpantinlerin sıkılığı klimanın verimini direk olarak etkiler.Midea,Gree lere göre neredeyse 1e 2 daha seyrek.Bana göre büyük bir eksi bu..

ulen seninde ne dediğin belli olmuyo be bayram bitti gene şişeyi aldın eline heral. daha 2 gün önce makine iyi derdin. samsung için bizde birolda fena değil diyor dedik gene ipi kopradın kuyuda kaldık be.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpernbugra

Eviniz kaç m^2 kaç odayı klima ile ısıtmayı düşünüyorsunuz?

toplamda 110 m^2, alt katta ısıtılacak 1 salon ölçtüm yaklaşık 32 m^2, hemen üstünde bir yatakodası 14^2.
  • quote:

General'e iyi fiyat verdiler gibi, salon için onu, yatak odası içinde en uygun fiyat veren inverter'ı alayım diyorum emşerim, önemli olan işletme giderlerinin yanında kurulum giderlerinide düşünmek lazım. sağolasın valla içim rahatladı general için farklı düşünüyordum aslında.

• quote:

işte güvenilecek bir yorum.

helal ustam.

biz ustanın kıymatini biliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersen_

quote:

Orijinalden alıntı: alpernbugra

Eviniz kaç m^2 kaç odayı klima ile ısıtmayı düşünüyorsunuz?

toplamda 110 m^2, alt katta ısıtılacak 1 salon ölçtüm yaklaşık 32 m^2, hemen üstünde bir yatakodası 14^2.

Oda yüksekliğiniz kaç metre kabaca, kaç tane dış duvarınız var salon ve ısıtılacak diğer oda için? Odalar yaklaşık olarak kare biçiminde mi? Yalıtımınız nasıl? Kaç tane pencereniz var yaklaşık boyutları nelerdir? Ya da basitçe odaların planını çizmeniz mümkün mü? Binanın yönü nedir?
    Diğer odalarınızda ısıtma hiç olmayacak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerosen -- 25 Ağustos 2012; 20:51:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .DeDe.

quote:

işte güvenilecek bir yorum.

helal ustam.

biz ustanın kıymatini biliriz

• Bu salon ve yatak odasını ısıtmak istiyorum sadece;

general'e iyi fiyat verecek bir gönüllü arıyorum:)

Yaz Gelmeden Klima Alacaklar Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersen_ -- 25 Ağustos 2012; 22:37:50 >
  • quote:

Bu salon ve yatak odasını ısıtmak istiyorum sadece;

general'e iyi fiyat verecek bir gönüllü arıyorum:)

Yaz Gelmeden Klima Alacaklar Konusu

Salona 18.000 btu
    yatak odasına 9.000 btu yeter gibi, ustalar vede keşif için gelecek sevisdende fikir alınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gerbera

kış gelmeden klima alacaklar arasına beni de ekleyin.belki toptan bir indirim filan olursa faydalanalım..bana 9000-12000 btu arası bir klima lazım..ya inverter ya da düz tip tam belli değil.gönül inverterdan yana ama düz tip de olabilir.

4 mü olduk?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

kış gelmeden klima alacaklar arasına beni de ekleyin.belki toptan bir indirim filan olursa faydalanalım..bana 9000-12000 btu arası bir klima lazım..ya inverter ya da düz tip tam belli değil.gönül inverterdan yana ama düz tip de olabilir.

4 mü olduk?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

quote:

hangi modeller makalar iyi ve ekonomik ısıtıyorki?
    hep soğutma hep soğutma, oku oku ezberledim forumu yav.

Arkadaşım forumun kışın yazılan mesajlarını okursanız görürsünüz, gene bilinen markaalrın hepsi sorunsuz ısıtır. Benin gönlüm Zibro 75 ama kışın performansını görmedim bilmiyorum ama güveniyorum.

evet ZBRO'nun değerler çok güzel görünüyor dimi, fakat sizin linkini yolladığınız AC fiyat olarak daha iyi şimdilik ona doğru ibre.
    şimdi kış aylarını da okuyorum bakalım. bir de tesisatlı sobalar varmış ilginç ürünler bi bakalım.

Akdeniz iklimi olan yerlerde klima en iyisi hatta bazı klimalar -25 derecede bile ısıtıyor.

Artık iki liste olur kimi orta üstü klima alır, kimi orta bütçeye göre, ben orta üstünden yanayım yani 9000 btu olana 2500 tl verilmeli bir daha 20 sene balın agrımaz (tecrübe ile sabit)

hangi marka hocam ?

• bende alacam ama kargo ulasımı nasıl olacak cözüm varmı ?
  • Kargo olayı önemli değil amaç alınmasına karar verilsin, ama hiçbir konuda birlik olamıyoruz, 2 ay sonra yandım çavuş türküsü söyleriz.
  • fiyat konusunda yardımcı olabılırım....
  • ben düşünüyodum ama baktım tık yok konuda vede buraya yazıyorum kış gelmeden kimse uyanmaz
    kış gelecek konu dolacak hadi alalım diyecekler
    markada anlaşamayacaklar
    az paraya çok köfte isteyenler gene çok olacak
    servis gelmedi diyenler vakum yapmadı diyenler bir sürü olacak çünkü son dakkaya kalacak
    biri gree diyecek, biri aga ben almam ugur diyecek bir digeri kıllık olsun diye ururu sararada birleşelim diyecek.

hadi size kolay gelsin ben vazgeçtim 50 yıldır değişmeyen olay birlik olamamak.
  • merhabalar bende kıs gelmeden klima almak istiyorum salonda kullanicam 19 ~20 metrekare 2.kat yer izmir ne tavsiye edersiniz fiyat olarak orta yollu ben LG nin yeni inverterli modelini dusunuyorum ama sizinde degerli goruslerinizi bekliyorumm saygilarimla

• quote:

aslında şöyle bi 100 kişi toplansa aralarında da max.en fazla 3 markada mutabık kalınsa çok süper olacak ama..öyle demeyle olmuyor,bana da pek birlik beraberlik kurulacak mış da bir marka da mutabık kalıncakmış gibi pek gelmiyor ama belli de olmaz,bekleyip görelim.

ben tez canlı biri olarak sıkıldım adam gibi konu ne güzel işte birlik olup gidip pazarlık yapalım mbirol arkadaş öneri vermiş kalitede klima almak isteyenj alsın.

ama ciddi klima alıcısı olanlar, vestel, arçelik isteyenler değil, hepimiz bire yerden alırsak hiçbir şikayetimizde olmaz, satıcı burada direk muhatap olacaksınız, toplu alım yapmışsınız.

ama dedigimiz gbi hiçbir konuda mutabık olamıyoruz ne bu işlerde nede dışardaki işlerde herkes bir yere çekiyor, araya çomak sokanlar baltalayanlar.

tek başımıza örnek olarak 2000 tl alacagımız ürünü birlik olarak belkide 1750 tl alacagız sürümden satıcı kazanacak bizde kazanacagız.

• mutlaka kasım ayında burası hareketlenecek ama inanın o zaman aradıgımız ürünler kalmayacak istemedigimiz ürünlere razı olmayalım, yumurta kapıya gelmeden almak lazım.
    Kış gelecek servisler gene başını kaşıyamayacak gene burada aynı yazılar servis vakum yapmadı, servis 15 gün oldu gelmedi, yahu son güne bırakırsan olacağı bu, şimdi vakit varken almak lazım, benim şahsi düşüncem yazın klima montajı daha iyi olur gibi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.