Öncelikle merhaba beyler yaz için eğer koxp kalkarsa bi char. açmak istiyorum
Ama tek sorun hangisini açıcagıma karar veremedim İtemleri İyi yapıcam
80 lwl asas playerlik yaptım ( Lox Manes ) önceden deneyimim war
Priest mi diyorum +8 Hb falan alabilirm İron set çekebilirm Roclar ws.
Server Akara olucak Biraz yardım olursa şimdiden saolun
Up Beyler karasızım yardım lütfen 700-800 TL lik bir param var güzel item yapcam yardım
+8 HB çekerim dersen basede atack priestten maximum zevk alırsın.
bu 700 lira olanlarda amma çoğaldı RLB BP yaparsan fp set giyersin herhalde orta derece bir bp olur takımında güzel olursa dağıtırsın ortalığı..RLB de en güzel 3 warrior 1 db 1 heal 1 mage 1 asas 1 archer pt oluyor komplike olarak böyle bir takım bul izle sonrasını
Warrior açabilirsin RLB için
+8 Raptor IRon Neck Iron Belt/Glass Belt +8 Chitin/Shell Karışık Set +0 Dual Roc Falan
hem iron set hem +8 hb roclar falan ve 700 tl ?
Konusurken kullandığın kelimelere bakılırsa roc ( lar ) falan ve charı simdi değilde yazın açman bana 700 değil 7 tl n var gibi bi izlenim uyandırdı
Bu da Fatal.p + Gokhanın Yeni fakesi değilse :) Bende Devil Değilim
O zaman Bp yapıcam fikirler için saolun beyler. Bp playerlik de war hafiften 700 Ytl şu an var arkadaslar yaza kadar kimbilir ne kadar olur bilmiyorum ama iron set ve +8 Hb yi duzebilicek kadar param olucak merak etmeyin
Up Priest Düzmek istiyorum Ama pk videolarında bakıyorum Rbl de çıtkırıldım oluyolar
1)Koxp'un kalkmasu imkansızdır! 2)Koxpsuz şuanda kasmasıda imkansıza yakın her slotta koxperlar war. 3)Madem paran var git char satın al. 4)O dediğin itemlere 700tl yetmez :) 5)Priest Kas Çok eğlenceli bir karakter 6)Kolay gelsin
koxp kalmıcagı için adama item saymayın boşuna xD başlama hiç
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme