Şimdi Ara

Yaz icin oneri istiyorum abiler bir el atin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ben 2014 Ygs Lys maratonuna hazirliyorum fakat bi sorum olacak.
    Yazin ygs - lys siralamasimi takip edilmeli yoksa YgsLys bir arada mi goturulmeli ?

bazi abilerim ygslys birlikte gotur yoksa lys yetistiremezsin diyor bunun icin sordum

abilerim ve ablalarimdan yanit bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s3ca6rcvv -- 27 Mayıs 2013; 19:29:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada kaynak kitaplarim Fem SİMETRİ SET

• Yukariiii

• Lys çalış,ygs şans ve kabiliyet işidir kısacası ygs nankördür günde 200 tane mat 1 sorusu çözersin sınav anında mantığını kuramayıp soruları çözemeyebilirsin ygs için sana önerim fen konularını bitir ve kavra ve bol bol kitap oku ve full lys yüklen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

Lys çalış,ygs şans ve kabiliyet işidir kısacası ygs nankördür günde 200 tane mat 1 sorusu çözersin sınav anında mantığını kuramayıp soruları çözemeyebilirsin ygs için sana önerim fen konularını bitir ve kavra ve bol bol kitap oku ve full lys yüklen.

Dikkate alicagim tesekkurler

Yukariiiiii

• quote:

Orijinalden alıntı: s3ca6rcvv

Merhaba arkadaslar ben 2014 Ygs Lys maratonuna hazirliyorum fakat bi sorum olacak.
    Yazin ygs - lys siralamasimi takip edilmeli yoksa YgsLys bir arada mi goturulmeli ?

bazi abilerim ygslys birlikte gotur yoksa lys yetistiremezsin diyor bunun icin sordum

bende 2014 ygs lys girecem yazın ygs ve lysyi birlikte götürmeyı planlıyorum.Zaten Ygs temelin varsa 1 veya 1.5 ayda biter kalan zamandada Lys kasarsn

• Yazin gunluk kac saat calismayi planliyorsunuz?

Uppppp

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    arkadaslar bi bakin
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Önemli olan verimli çalışabilmek dostum. Piyasada çok var saatlerce çalışan fakat bir şey yapamayan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yokyaww

quote:

Orijinalden alıntı: s3ca6rcvv

Merhaba arkadaslar ben 2014 Ygs Lys maratonuna hazirliyorum fakat bi sorum olacak.

bende 2014 ygs lys girecem yazın ygs ve lysyi birlikte götürmeyı planlıyorum.Zaten Ygs temelin varsa 1 veya 1.5 ayda biter kalan zamandada Lys kasarsn

ygs 1ayda biterse lys de 2ayda biter mis.

• Ygs temeldir once onu hallet. Sonra lys konularinida halledip pratik yapmaya basla.

Yazin ygs lysyi bitirebileni gormedim bu arada. Bitircem diyeni cok gordum orasi ayri

• Ben bitircem demiyorum sadece siralama nasil olmali onu merak ediyorum ygs oncemi bitirilmeli yoksa ikisi bir arada mi bitirilmeli

• Uppppppppppppppp

• Yukarii

• bence ekim e kadar ygs yi herşeyiyle bitir denemeni çöz lys ye çalış
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewildanger

bence ekim e kadar ygs yi herşeyiyle bitir denemeni çöz lys ye çalış

evt şimdilik planım bu şekilde zaten ygs geo. biliyorum ygs matematiktende eksik oldugum yerlere çalışacağım fizik biyo kimyada ekime kadar yardırıp denemeler ve lys

herkeze teşekkürlerr =)
  • Uppppppp

• +++++++(

• ygs gerçekten birazda şans işi.nice dershane denemesinde 400 - 450 yapanları gördümde ygs sınavında en yüksek 370 yaptılar.

lys öyle değil ama.emeğinin karşılığını alırsın.o yuzden lys derslerinden edebiyat psikoloji tarih ve diğer ygs derslerini bi arada götur.

ygs yi ygs zamanı lys yi lys zamanı yaparsan vallah yetiştiremezsin.yetişsede verimli olmaz.yazın başla edebiyata tarihe psikolojiye v.s .özet falan çıkar.dershane başlamadan bu dersleri bitir.zaten 2 ay gibi bi süren var.hep evde olacaksan mat ve geo çalış.temel eksıklıklerini gider.edebiyat ve diğer dersler için haftalık olarak tekrar yap.

özet:YGS/LYS beraber göturmeye bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hukukcu Polis

ygs gerçekten birazda şans işi.nice dershane denemesinde 400 - 450 yapanları gördümde ygs sınavında en yüksek 370 yaptılar.

lys öyle değil ama.emeğinin karşılığını alırsın.o yuzden lys derslerinden edebiyat psikoloji tarih ve diğer ygs derslerini bi arada götur.

ygs yi ygs zamanı lys yi lys zamanı yaparsan vallah yetiştiremezsin.yetişsede verimli olmaz.yazın başla edebiyata tarihe psikolojiye v.s .özet falan çıkar.dershane başlamadan bu dersleri bitir.zaten 2 ay gibi bi süren var.hep evde olacaksan mat ve geo çalış.temel eksıklıklerini gider.edebiyat ve diğer dersler için haftalık olarak tekrar yap.

özet:YGS/LYS beraber göturmeye bak.

Dediklerini dikkate alacagimm

not : bu arada sayisalim

########
    Upppp

• başlıkta yok ama msjda ablalarım var. dursun yazacağım evlat
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.