Şimdi Ara

Yaz Lastiği Şimdi Ucuza Alınabilir mi? Öneriler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kış lastiklerinin yoğun satıldığı ve rağbet gördüğü bu dönemde yaz lastiklerini sezonuna göre daha ucuza almak mümkün müdür? Şu an kış lastiklerim takılı; eğer aracı satmazsam baharda mutlaka bir takım yazlık almam gerekecek, şimdi alsam daha ekonomik olur mu sizce? Araç 4x4 ebatlar ön:255/50/19 arka:285/45/19. Aşağıda 4 marka/modelde seçenek buldum. Sizin öneriniz hangisi olur. Dandik çin işi olmadığı sürece başka marka önerisi de kabulümdür ama her markada belirttigim ebatlar bulunmuyor. Bir de asagidaki lastikleri daha uygun fiyata bulabilir miyim? Herkese iyi forumlar.

1)Hankook RH06 arka: 285/45/19 108 V XL 500 TL Ön: 255/50/19 107W 368 tl

2) Kumho Ecsta X3 KL17 arka:285/45R19 107W 494 TL Ön:Kumho Ecsta X3 KL17 255/50R19 103W 449 TL

3)Yokohama Advan S.T.V802 arka:285/45R19 107W 585 TL Ön: 535TL

4)Continental CrossContact UHP FR ML MO 285/45R19 107W 635 TL öN:Continental CrossContact UHP FR ML MO 255/50R19 103W 485 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yokohama advan serisi cok sert biraz kullanıldığında kuru asfaltta bile tutunamayacak sekilde sertlesiyor, conti iyidir ama fazla pahali gibi . Hankook uygun fiyata kaliteli lastikler üretiyor. Ben olsam hankook alirdim .

• Benim aracımda 215 50 17 hankook ventuslar var çok çok iyi yol tutuşu ıslak zemin hatta karda bile fena sayılmaz ben hankook derim yazlıkta kesinlikle

• hunter06 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, daha önce hic Yokohama kullanmadım, bunu öğrenmem iyi oldu. Aslında ilk tercihim conti ama özellikle arkalar çok pahalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: sercangozum

Teşekkürler, daha önce hic Yokohama kullanmadım, bunu öğrenmem iyi oldu. Aslında ilk tercihim conti ama özellikle arkalar çok pahalı.

Advan i 1.5 yil kullandim cok sert her turlu cukur vs herseyi yansitiyor 20 bin km sonra bildiginiz tahta oldu .

• ercobaba E kullanıcısına yanıt
    Hankook baş altı tabir edilen grupta ilk aklımda olan lastikti. Ama listemdeki kumhonun desenleri biraz daha işlevsel ve başarılı göründü gözüme. Fotoğraf atmayı beceremiyorum malesef, foto olsaydı demek istediğimi daha iyi anlatırdım. Hankook'un ikinci-üçüncü sene performansında düşme oluyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

quote:

Orijinalden alıntı: sercangozum

Advan i 1.5 yil kullandim cok sert her turlu cukur vs herseyi yansitiyor 20 bin km sonra bildiginiz tahta oldu .

Eyvallah üstat, bulunduğum yerde yollar berbat, çukur vs dolu. Birde lastik hissettirirse yandık.

• Hankooku 9000 km kullandım çok iyiydi hep uzun yolda sessiz çok iyi tutuyor asfaltı Hemde fiyatı bir contiye göre daha uygun hemde bilindik marka adamlar Avrupa liginin ana sponsoru :)

• ercobaba E kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğim ebatlarda conti de michelin, pirelli, Bridgestone a göre ucuz aslında. Diğerlerinde 700 tl.den aşağı lastik yok. Lastik ömrü açısından çok fark yoksa conti'yle, Hankook ya da kumho alırım heralde.

• Bir lastik daha buldum.
    Bridgestone Dueler H/P Sport
    Ön: 103V 545 TL 255/50/19
    Arka:107 V 645 TL 285/45/19
    Bu da özellik olarak iyi görünüyor, viraj performansına önem vermişler. Bu lastiği kullanan var mı?

• Güncel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.