Şimdi Ara

Yaz Parfümü-Kış Parfümü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Hugo Boss Bottled parfüm için yazın kullanımının uygun olmadığını söylüyolar. Aynı şekilde Givenchy Pİ parfümü için de kış parfümü diyorlar. Hug Boss Bottled parfümünü yazın kullansak ama az miktarda kullansak gene de ağır kaçar mı? Ayrıca yaz mevsimine uygun parfüm markaları nedir bildiğiniz?

• Göğsüne iki fis sık bir fis da karın göğüs arası yerine üstüne tshirt, gömlek vs giy. Kıyafetten açıkta kalan yerlere ve kıyafete sıkma dediğim gibi yap rahat kullanırsin. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hugo Boss Bottled parfümü sanırsam Hugo Boss - Boss ile aynı parfüm. Geçiş dönemleri için uygun deniliyor bazı parfüm uzmanı bloglarında. Ama ben geçen gün açığını aldım, kokusu yaza gider bence. Çok da kalıcı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Conqueror -- 21 Ağustos 2013; 12:00:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Davidoff Cool Water
  • quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

Davidoff Cool Water

Kolonyadan hiçbir farkı yok.

Calvin Klein - Encounter Fresh

Davidoff - The Game

Bu ikisini geçen gün denedim, ikisi de çok iyi gerek kalıcılık gerek koku olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona Grata -- 21 Ağustos 2013; 17:03:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persona Grata

quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

Davidoff Cool Water

Kolonyadan hiçbir farkı yok.

Calvin Klein - Encounter Fresh

Davidoff - The Game

Bu ikisini geçen gün denedim, ikisi de çok iyi gerek kalıcılık gerek koku olarak.

Bence tam bir yaz kokusu, kullandım ve çok memnun kaldım. Yakın arkadaşlarım da beğendiklerini söyledi. Kesinlikle denenmesi gerektiğini düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Parfüm Önerisi
    7 yıl önce açıldı
    Parfüm nasıl kokar.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.