Şimdi Ara

yaz planlari ve önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yazin ne yapmayi dusunuyorsunuz ve onerileriniz nelerdir belki ayni seyi yapmak isteyenler olur ipuclari olur ilham olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• work and travel yap imkanin varsa yoksa interrail yoksa dil kursu yoksa akdenize tatile git

benim planim , is hayatindayim, Antlaya bi haftalik resort tatili yapacam sonra bi Kore gidecem,arkasindan Italya, Almanya, Hollanda gezicem bi avrupayi,

canim cekerse belki bi San francisco yaparim , ozledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mic999

work and travel yap imkanin varsa yoksa interrail yoksa dil kursu yoksa akdenize tatile git

benim planim , is hayatindayim, Antlaya bi haftalik resort tatili yapacam sonra bi Kore gidecem,arkasindan Italya, Almanya, Hollanda gezicem bi avrupayi,

ingilizcem var universite ogrencisiyim fakat work and travel imkanim yok bende ege turuna gidebilirim, masallah siz baya geziyorsunuz yolunuz acik olsun herkes istedigini yapabilir umarim

• quote:

Orijinalden alıntı: LimitsiztrickNet

Spor yani vücut geliştirme yapıcam.

simdiden basladiniz mi

• quote:

Orijinalden alıntı: metetokoglu

quote:

Orijinalden alıntı: mic999

work and travel yap imkanin varsa yoksa interrail yoksa dil kursu yoksa akdenize tatile git

ingilizcem var universite ogrencisiyim fakat work and travel imkanim yok bende ege turuna gidebilirim, masallah siz baya geziyorsunuz yolunuz acik olsun herkes istedigini yapabilir umarim

walla biz anadolunun dandik koylerinden cikip amerikalara gidip egitim gormeye calisiyor uztelik imkansizliklar icinde ama siz yeni neslin elindeki imkanlar inanilmaz fazla ama tabi yas 30 gelince anliyacaksiniz genciligini ne kadar harcadiginizi

keske Work and travel yapsayin, borc alip yaz sonunda onu geri getirebilridin, iyi kazaniyorsun

neyse staj yap kesinlikle staj yap derim, oyle butun yaz evde kalma, kitap oku staj yapa gerekirse bedeva calis ama kaportacida, pastanede degil biraz kurumsal firmada

• yaz okulu

:(

• Yaza hazırım çok şükür :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaz okulu keyfff

• Yurtdışında yaz okulu
  • Programlama çalışacağım + ingilizce. Biraz da ales hazırlığı
  • Six on the beach

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.