Şimdi Ara

Yaz Tatili Tavsiyeleriniz, Istanbul'dan Araba ile

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Esimle 1-2 haftaligina bir tur yapmak istiyoruz, Istanbul'dan araba ile. Tavsiyeleriniz???

Benim simdiye kadar kafamda kurdugum taslak, Istanbul'dan araba vapuru ile bandirma sonra ordan kiyi seriden izmir, fethiye, sonra antalya civarlari.

Internetten bir kac buldugum seyler sunlar:

- bodrum'da yat turu
    - datca'yi gezmek
    - izmir'de efesus'u gezmek
    - hayitbuku'nu gezmek
    - antalya kas, kalkan
    - olympus cirali
    - gumbet halikarnas
    - gokceada veya bozcaada'dan sizce hangisine gitmek SART?

bunlar hakkinda yorumlariniz neler, ve DAHA baska nereleri var gitmemi onereceginiz, bizim istedigimiz gece hayatindan cok yemegi restaurantlari iyi olan deniz kiyisi yerlri seviyoruz

bunun haricinde butik oteller diye bir sey duydum bu nedir?

gidilmesi gereken yerlerin yanisira, kalinacak yerler hakkinda bilgi verirseniz de sevinirim, pansiyonlar, kucuk oteller ne bilim vb.

simdiden tesekkurle, ha bu arada yaklasik 10-13 gunluk bir tatil olcak.

• size tavsiyem eğer assos ayvalık foça gibi yerlere uğramayacaksanız sahilden gitmeyin izmire kadar normal yoldan gidin ayrıca ege ve akdeniz ikisi birlikte 10 gün yeteceğini zannetmiyorum sizin için yorucu olur birde en son döneceğiniz yerden başlarsanız gezinize dönüş yolunuzuda kısaltmış olursunuz iyi tatiller
  • hmm bunu hic dusunmemistim aslinda oldukca mantikli, son yere hizlica gidip antalya civarinda ordan gezerek geri gelmek hmm
    sagol valla
  • okadar yer varki yolculukta üstelik bayanlar yada çocuklar varsa çok zor.
    gökçeada ya geçen yaz girmiştik. beklentilerimin çok altında idi. Ama yine de güzeldi. örneğin klacak yer sorunu yol alışveriş sıkıntısı en önemlisi de danışma yada yardımcı olack kimse yok.
    ben şöyle yapmıştım. Sabah 6-7 gibi ist çıkıp tekirdağ üzerinden çanakkaleye gittik. 3 sa sürdü. Orda ören yerleri müzeler okadar çoktu ki emin olun 2 gün de bitmez. ordan gökçeada ya gittik. bozcada yı araştırdım gökçeadaya göre daha kötü dediler. kazdağları şiddetle tavsiye ederm hasan boğuldu...Balıkesir manyas bandırma erdek üzerinden ayvalık akçay a uğradık (has) izmir son durak afyona uğrayıp (2. memleket) istanbul 2000 km yaptık. yollar tehlikeli o yüzden çok yorgun ve tamir yapılan yolları araştırmakta fayda var. Biz balıkesirde yaşadık ve gece vaktiydi. Gece yolculuğu gündüzden 2 kat tehlikeli.
    daha dar bir bölge seçin bence iyi yolculuklar...

• istanbuldan ege üzerinden bodruma kadar gittim çok yorucu oluyor, vaktin çoğu yolda geçiyor. dönüşte de yollar git git bitmiyor. 1 hafta sürmüştü ilk planımdaki bir kaç yere de uğrayamadım. bölgeyi daraltmanız hoş olur, belki uçakla gitmek dönmek daha az yorucu olur.
  • gece yolculugu gunduzden iki kat tehlikeli, su turkiyenin yollari da duzelmedi gitii of be ya

gidilecek yer tavsiyelerinizi bekliyorum,
  • aynı tatili bende planlıyorum tabi benim baslangıc bursa,direk kuşadası marmaris bodrum fethiye antalya ,,,kafamda şimdilik böyle.forumları arastırdım özellikle gidip göreceginiz belli başlı yerler olarak İZTUZU ADRASAN KOYU KELEBEKLER VADİSİ,buraları görmeden ege akdeniz turunun bir ayagı eksik olur
  • Yıllardır Türkiye turu yapıyorum. Araba ile Türkiye Turu hakkında yazdığım yazılar var.
    linkini paylaşayım sizlerle.. Araba da nasıl kalınır. Sıradan bir araba nasıl karavana çevrilir?

https://turluyorum.net/araba-ile-tatil-nasil-guzel-ve-ucuz-olur/

• Merhaba.;
    Bu post oldukça eski ama Yıllardır Araba ile Türkiye turu yapıyorum. Her bölgeye cizdiğim rotalarla geziyorum. Rota üzerinde Nereye gidilir?, Neler yapılır?, Tarihi ve doğal güzellikler nelerdir, Ne yenir?, Kaç km? zamanlama ve mesafeler hepsini yazdım. ?
    https://turluyorum.net/ege-akdeniz-turu/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.