Şimdi Ara

YAZA HARZIRLIK MAXİMUM HER HAFTA 25 TOPLAM 75TL MAXİPUAN (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
36
Favori
14.237
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • puanlar yüklenirken sıkıntı çıkacak gibi geliyor bana. Geçen hafta 300ü geçmeme rağmen mesaj gelmemişti bu hafta geçtim ve mesaj geldi...
  • geçen hafta mtv ödedim, bu haftada pasolige yükledim. mesaj gelmedi ikisine de
  • quote:

Orijinalden alıntı: axeleon

geçen hafta mtv ödedim, bu haftada pasolige yükledim. mesaj gelmedi ikisine de

Geçen hafta Passolig e yatırdım mesaj gelmişti. Mesaj yada internette n katıldığına emin misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ziraat max kartlarına msj gelmiyormu? Geçen hafta alım yaptım ama msj gelmedi nasıl öğrenirim ?

• Ne kykdan yaptigim odemeye ne de mtv odemesine sms geldi, kartim maximiles, normal sartlarda smsler sorunsuzca gelirdi.

• 278 e gözlük aldım, 22 TL ye de manticidan mantı aldım msj falan gelmedi. Gıda demiyor market diyor, manticiyi da mi market alışverişi olarak kabul etti anlamadım?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vakur42 -- 20 Haziran 2015; 20:01:16 >
  • 950 ye sanalpazar 879a tatil aldim mesaj geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemilk34

quote:

Orijinalden alıntı: axeleon

geçen hafta mtv ödedim, bu haftada pasolige yükledim. mesaj gelmedi ikisine de

Geçen hafta Passolig e yatırdım mesaj gelmişti. Mesaj yada internette n katıldığına emin misin?

Internetten basvurdum hatta tekrar katil dedigim zaman daha once basvurunuz alinmistir diyor

Anlamadim ki bana niye mesaj gelmiyor

• Mesaj geldi gelmedi çok sorun etmeyin. İş bankasında bu sms olayı tam oturmadı. Daha önceki kampanyalarda mesaj gelmese de puan sorunsuz yatmıştı

• ilk haftadan bonusu yatan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vakur42

278 e gözlük aldım, 22 TL ye de manticidan mantı aldım msj falan gelmedi. Gıda demiyor market diyor, manticiyi da mi market alışverişi olarak kabul etti anlamadım?..

markettir o da baska yerden tamamlayın bence
  • Arkadaşlar 1150 liralık internet alışverişi yaptım. Ama kampanyadan 1 saat sonra haberim oldu mesajı gönderdim. Ziraat maximum var. Kampanyadan yararlanabilir miyim

• Dün 22:00 civarı 300 tl yi tamamladım bugun sabah 9:00 da puan kazandınız msjı geldi..daha önceki kampanyalarda hiç msj gelmiyordu ama puanlarda bir sorun yaşamadım hepsi yuklenmisti..

• Az önce zar zor 300 TL yi tamamladım.Sırf puan kazanacaz diye çeyrek altını 10 TL fazla verip aldım malum bugün kuyumcular kapalı internetten aldım.Sms ne zaman geliyor?
  • Dün yaptığım yurtdışı ödemesi halen beklemede gözüktüğü için geçen hafta gelen kazandınız mesaj bu hafta gelmedi.
    Bu durumda ne olacak?
  • İlk alışverişimi 15 haziranda grams.com.tr den altın alarak 2. Yi bugun 400 tl kyk ödemesi yaparak gerçekleştşrdim yarın yine altın alsam 75 tl kazanıyorum demi yanlış hesaplamıyorum?

• Puan kazanmak için bireysel emeklilik ödemesi yaptım. Umarım sıkıntı olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 800 tl harcadım. Banada sms gelmedi

• mahapurusha kullanıcısına yanıt
    olmaz ben yapıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekleyen işlemlerden kalkınca mı mesaj gelecek acaba

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.