Şimdi Ara

YAZA HARZIRLIK MAXİMUM HER HAFTA 25 TOPLAM 75TL MAXİPUAN (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
36
Favori
14.246
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mcmstar

Dün yaptığım yurtdışı ödemesi halen beklemede gözüktüğü için geçen hafta gelen kazandınız mesaj bu hafta gelmedi.
    Bu durumda ne olacak?

Aynı durum bende de geçerli, dün yaptığım alışveriş hala bekleyen işlemlerde görünüyordu, müşteri hizmetlerini aradım ve alışveriş tarihi önemli, dün yaptıysanız geçen haftaki tutara dahil olacak dedi.
  • samsaka S kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • bugün tek seferde 320 çektirdim anında mesaj geldi

geçen hafta 3 alışverişte geçtim 300-tl yi mesaj gelmedi

ttnet bayisinden internet faturası ödedim acaba bu dahil olmuyormu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburadan.com dan falan bebek bezi falan alsam kampanyaya girer mi, yoksa market alışverişi mi sayar?
  • İnternet bankacılığından ödenen faturalar geçerli mi?

• uçak bileti alıcaz ama işte üniversiteli kampanyaya dahil değil diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakalak

bugün tek seferde 320 çektirdim anında mesaj geldi

geçen hafta 3 alışverişte geçtim 300-tl yi mesaj gelmedi

ttnet bayisinden internet faturası ödedim acaba bu dahil olmuyormu

faturalar dahil olur hocam... Ben ilk hafta harcama yaptim mesaj geldi, ikinci haftaya gelmedi... Ama sorun olmaz puan yatar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MTV için gib den puan mesajı geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScMoney

uçak bileti alıcaz ama işte üniversiteli kampanyaya dahil değil diyor.

Iste Universiteli dahil normal olani 2 haftadir katiliyorum, mesaj geliyo. Aidatsiz olan dahil degil.

• arkadaslar 800 tl alisveristen sonra katilim mesaji gonderdim ayni gun icinde kampanyaya dahil edilir mi acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreblond

arkadaslar 800 tl alisveristen sonra katilim mesaji gonderdim ayni gun icinde kampanyaya dahil edilir mi acaba ?

Kampanyamıza katılmak isteyen müşterilerimizin "KAZAN" yazıp, boşluk bırakarak, harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesiyle birlikte, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 4402'ye SMS göndermesi gerekmektedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: htepeli

quote:

Orijinalden alıntı: emreblond

arkadaslar 800 tl alisveristen sonra katilim mesaji gonderdim ayni gun icinde kampanyaya dahil edilir mi acaba ?

Kampanyamıza katılmak isteyen müşterilerimizin "KAZAN" yazıp, boşluk bırakarak, harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesiyle birlikte, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 4402'ye SMS göndermesi gerekmektedir.

dahil ediliyor mu yani ? oglen alisveris yaptim 1 saat once mesaji gonderdim. unuttuk bu sefer onceden katilmayi.

• emreblond kullanıcısına yanıt
    harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesiyle birlikte,
    cümleye dikkat ederseniz, kampanyaya katılım sağladığınızı anlamanız lazım. harcama yapılan yapalacak kartın diyor zira..
  • 3. 25 TL'de hesaplarıma göre bugün tutmuş olması lazım. Ancak ne mesaj geldi, ne de arayan soran oldu.Bence benimki yatmayacak :(
    Nasıl kampanya yaptılar hala çözemedim.
  • Bu iş bankası nerden başlattı bu mesaj olayını. başlattın madem düzgün uygula bi atıyo bi atmıyo milletin kafası karışıyo ve forumda mesaj kirliliği oluşuyor. Mesaj gelse de gelmese de şartları sağlıyorsanız puanını yatar.Herkes aynı şeyi yazıp durmasın artık.

• MTV ödemesine taksit var mı arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemsari

MTV için gib den puan mesajı geldi bana

MOTORLU TASITLAR ÖDENMEYE BASLADI MI TEMMUZDA DEĞİL Mİ
  • big den ödemeye çalısıyorum ödenmiyor arac bulunamadı diyor bilgiler dogru olmasına ragmen
  • sigorta ödemeleri de dahil oluyor değil mi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

sigorta ödemeleri de dahil oluyor değil mi??

Arkadaşlar hertürlü ödeme vergi , sigorta, fatura vs vs geçerli. Her pos geçerli. Sadece tek şart market ve akaryakıt olarak kayıtlı olmasın.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.