Şimdi Ara

YAZA HARZIRLIK MAXİMUM HER HAFTA 25 TOPLAM 75TL MAXİPUAN (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
36
Favori
14.234
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mesaj gelmeyip puanı ilgili tarihte yatmayanlar. bize ulaşın bölümünden durumu anlatırlarsa puanları yüklüyorlar. bana hep oyle oluyor ben de ordan hallettiriyorumç.
  • Ah be MTV ödeyecektim bu kampanyayla aklımdaydı ama unuttum. Konuyu gördüm içim gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Ah be MTV ödeyecektim bu kampanyayla aklımdaydı ama unuttum. Konuyu gördüm içim gitti

bende televizyon alacaktım, kipa ve migrostaki modeller arasında kararsız kaldım, market alışverişi sayılacak diye üstünede düşmedim , mtv hiç aklıma bile gelmedi
  • Şükür kendi kartimla 3 işlem arkadaşın kartıyla iki işlem geçen hafta içi bitirmiştim

Alışverişler tamamen zaruri fatura odemeleri ev vergileri ve MTV idi

75+50 bekliyoruz

Hiçbirinde SMS gelmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Ah be MTV ödeyecektim bu kampanyayla aklımdaydı ama unuttum. Konuyu gördüm içim gitti

Gece o saatte benim de aklıma geldi
  • Mesaj gelmeyen arkadaşlar sıkıntı yapmayın.Arayıp sormuştum kadın ben de katıldım ama bana da gelmedi dedi.Bana ilk hafta gelmedi mesaj 2. haftaki alışverişe geldi.Alışveriş tutarını tamamladıysanız puan yüklenecektir.Yüklenmezse bile ararsanız yüklerler.
  • Puanı yüklenen kimse var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sslaziooo

Puanı yüklenen kimse var mı?

Yüklenenler var ama bana halen yüklenmedi. İlla aratacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinemania

quote:

Kampanyamız kapsamında kazanılan hediye MaxiPuanlar kampanya bitiş tarihini takiben 5 iş günü içerisinde (en geç 3 Temmuz 2015 tarihinde) son kullandığınız kredi kartınıza yüklenecektir.

en son 5 gune kadar bekler ışbankası hayatta erken yatırmas 5 iş gunu dedıyse 5. gun tuşa basıyorlar tecrube sabıttır
  • Maxipuan hizlial disinda hangi elektronik alisveris sitelerinde kullanilabiliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: cinemania

quote:

Kampanyamız kapsamında kazanılan hediye MaxiPuanlar kampanya bitiş tarihini takiben 5 iş günü içerisinde (en geç 3 Temmuz 2015 tarihinde) son kullandığınız kredi kartınıza yüklenecektir.

en son 5 gune kadar bekler ışbankası hayatta erken yatırmas 5 iş gunu dedıyse 5. gun tuşa basıyorlar tecrube sabıttır

Bugün arayacaktım. (2 TEMMUZ)

O zaman son gün 3 TEMMUZ'u bekleyeyim bari...

• ne katılım kabül edildi mesajı geldi ne de kazandınız mesajı.

yüklenen olursa onlar da aynı durumda mı?
    bazı arkadaşlara şu kadar daha harca gelsin falan diyormuş bize uyuz sanırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenersonmez

ne katılım kabül edildi mesajı geldi ne de kazandınız mesajı.

yüklenen olursa onlar da aynı durumda mı?
    bazı arkadaşlara şu kadar daha harca gelsin falan diyormuş bize uyuz sanırım :)

Aynen bana da hiçbir şey gelmedi. Hatta garanti olsun diye 2 kere müşteri hizmetlerini arayıp katılım sağlattım.

Müşteri hizmetlerine soruyorum "daha önce SMS göndermiştim, katılım sağlanmış mı kontrol eder misiniz " diye
    "biz göremiyoruz efendim"

Yahu sen göremeyeceksin de kim görecek! Madem bir kampanya sunuyorsun adam gibi işlemesini sağlasana...

İş Bankası hizmet konusunda günden güne kötüye gidiyor... Hele ki yakın zamanda yaşadığım bir cepbank skandalı var, 5-6 gün uğraştırmışlardı, para nerde falan bulamıyorlar şubeden bile...

• Rahat olun yarin yuklenir.

• Arkadaşlar az önce daha kapadım telefonu.3 temmuz da yatar yatmazsa arayın hallederiz dediler.hatta gece 12 den sonra yatar dedi telefondaki yağız delikanlı :) yalnız işin garip tarafı cidden çok amatörler.herif daha kampanyanın adını sanını bilmiyo forumun sitesinden açıp ben söledim de buldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Henüz yatmamış.
  • puanı yüklenen varmı?
  • Yok yatmamış.
    Gün içinde yatar herhalde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • crackerss1982 C kullanıcısına yanıt
    yok yatmamış
  • Ziraat maximum yatan bişey yok daha

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.