Şimdi Ara

(Yazar Tıkanıklığı) Uzay Operası Türünde Bilimkurgu Kitabı Üzerinde Uğraşıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 yıldır üzerinde uğraştığım bir bilim kurgu kitabı var. Bu süreç içerisinde kitap 350 sayfaya ulaşınca, tekrar baştan başladım. Oluştuduğum evren için bir nevi ansiklopedi oluşturdum. Bu süreçte Screviner adlı yazılımı kullandım. Fakat bu aralar aşırı derecede tıkanıklıktan muzdaribim. Eski yazdığım metinleri beğenmediğim için sıfırdan başlamaya ihtiyacı hissettim. Şimdi de mükemmeliyetçilikten kafamda tam oturmayan bir satırı kitaba yazmamaya çalışıyorum. Fakat yeni fikir gelmiyor aklıma. Tıkandım kaldım.
    Bu süreçte bana okunacak kitaplar izlenecek filmlerden tutun da başka aktivetelere kadar önerilere açığım.
    Şimdiden teşekkürler.

Takdir edersiniz ki üzerine çok uğraştığım bir kurgunun her şeyini buraya yazamam. Fakat kısaca eskiden galaksi çapında aktif bir teşkilatta doğan, bu yüzden annesini ve babasını çocukluğunda kaybeden bir genç ile ilgili. Bu genç, hayatını sadece kaybetmemek için kurmaya çalışırken, bir yandan da sessiz kalmayı kendine yediremiyor.Çoğu hazır gelmiş zenginliğin tadını çıkarırken bu genç bir nevi varoluşsal bunalıma giriyor.Savaşmak güçlü olmak istemiyor, fakat aynı zamanda elindekini de kaybetme riskine sahip. Çünkü annesi ve babası gibi o da hedef tahtasında.. İlk romanda bu karakterin yaşadığı çelişkileri anlatıyor. Roman genel olarak bu kişinin yaşadığı değişimleri ve çevresinde dönen olayları konu alıyor.

Şimdi farkettim konunun yeri burası değil. Yönetici arkadaşlar birleştirirse sevinirim:https://forum.donanimhaber.com/yazar-tikanikligi-uzay-operasi-turunde-bilimkurgu-kitabi-uzerinde-ugrasiyorum--131450333#131450333

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nano6824 -- 18 Şubat 2018; 18:1:23 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.