Bildirim
Yazı Tipleri İtalik Oldu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Windows 7 kullanmadım, nasıl olduğunu bilmiyorum ama bende Vista İngilizce yüklü. Anlatacağım şey doğru mu bilmiyorum ama bir göz at sen yine de.
Masaüstünde sağ tık, Personalize seçeneği, oradan da, Window Color and Appereance diye bir seçenek var. Oraya girdikten sonra da advanced seçeneği var. Orada renkler, yazı tipleri falan var. Belki oralardan falan ayarlayabilirsin. Yine de ayarlarla öylesine oynayıp iyice değiştirme her şeyi. -
Olmuyor Denetim Masası Yazı Tiplerinden bakıyorum ayarlara felan ordanda değişmiyor format atmak istemiyorum msn'e girdim ordaki yazı tipimde değişmiş Segoe UI İtalik olmuş windowstaki yazılarda bu çeşitten pff. -
ya yardım edice yok mu kafayı yicem :S -
Masaüstü sağ tık - Özellikler - Görünüm - Gelişmiş (Burdan yazı tipleri değişebilir.)
Bahsettiğim xp için tabi, win7'yi bilemem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkness -- 19 Eylül 2009; 17:05:45 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X