Merhaba arkadaşlar. Pc'den ne olduğunu anlamadığım şekilde youtube yorum yaparken (normalde koyu tema kullanıyorum) birden yorumlarım siyah arka fonda siyah oldu ve değiştiremiyorum. Eski hali olan beyaz renge dönüştürmeyi bilen var ve yardımcı olursa çok sevinirim. Durumu belirten ekran görüntüsünü ekliyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apple34 -- 14 Aralık 2024; 18:25:7 > |
Youtube yorum yaparken yazı rengi siyah oldu
-
-
Bende de aynı sorun oldu youtube ana konusu aradım bulamadım da aramada burası çıktı bende sormuş olayım.
-
Bi dene bakalım:
Chrome'da Ayarlar > Gizlilik ve Güvenlik > Tarama Verilerini Temizle
Çerezleri ve önbelleği temizle
-
Özellikle yazdım bilen var ise yardımcı olsun diye. Üstüne üstlük bütün şifre vs kayıtlı tüm verim gitti, olmadığı gibi. LÜTFEN DAHA ÖNCE BU DURUMU YAŞAMIŞ BİR ARKADAŞ YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM
-
Bendede aynı sorun var varmı çözümünü bilen ??
-
bu eklentiyi kullanabilirsiniz.
YouTube için Tema ve Renk Değiştirici - Colorize YouTube - Chrome Web Mağazası
tarayıcılarda güncelleme çıkana kadar kullanabilirsiniz.
-
slm çözüm ararken denk geldim buraya, opera kullanıyorum hiç birşey yapmadan bendede aynı sorun oldu, son olarak operayı güncellemiştim ondanda olabilir, yada YouTube ile bir hata oluştu yakında çözerler, ama koyu temayı kapatınca düzelmiş oluyor. -
Geçiçi bir çözüm olabilir belki ama iş görüyor deneyin....
Ayarlar/ Erişebilirlik / Karşıtlık temalarındaki seceneklerden birini seçince youtube da yorum yazarken görünüyor...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X