Bildirim
Yazı yazmak için maximum 400tl lik bluetooth klavye önerisi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
uppp -
aklımda şu klavye var www.hepsiburada.com
Hp Pavilion Kablosuz Klavye 600 4CE98AA Tr Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/hp-pavilion-kablosuz-klavye-600-4ce98aa-tr-p-HBV00000O1AD2?magaza=RiverTek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam ben de bunu düşünüyorum. ama bir yandan da razer cynosa chroma var 309 tl'ye... ikisinin çok arasında kaldım. işim yazı yazmak üzerine ama razer'in de rgb'si ve markası çok cezbediciquote:
Orijinalden alıntı: waytçaklıtmoğa
aklımda şu klavye var
https://www.hepsiburada.com/hp-pavilion-kablosuz-klavye-600-4ce98aa-tr-p-HBV00000O1AD2?magaza=RiverTek
-
Cynosa lite şu an itopyada 200 tl 240 tl ye de alloy core fps rgb var ben muhtemelen logitech k380 veya trust nado alacağım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
hp pavillion 600 den neden vazgeçtin?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-4A051EBB6
Cynosa lite şu an itopyada 200 tl 240 tl ye de alloy core fps rgb var ben muhtemelen logitech k380 veya trust nado alacağım -
Numpadi olduğu için ben daha küçük bir klavye arıyorum
microsoft designer'ı birkaç saat önce sipariş ettim ben hocam. fiyatı biraz tuzluydu ama napalım, umarım severimquote:
Numpadi olduğu için ben daha küçük bir klavye arıyorum -
Vatan da 480tl hocam siz ne kadara aldınız
vatan'dan aldım ben dequote:
Vatan da 480tl hocam siz ne kadara aldınız
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X